Sari la conținut

t-bell

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Kawasaki Vulcan 800 Classic
  • Numar Moto
    VLC
  • Club
    Nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia RS 125, Suzuki RF 400, Kawasaki ZX6R, Aprilia Pegaso 650, Kawasaki Zr-7, Honda Deauville
  • Interests
    Fara

t-bell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu cred ca politia poate sa faca retineri fara un ordin judecatoresc. Din cate stiu eu, politia doar completeaza dosarul de cercetare penala, ramanand in sarcina unui procuror/judecator sa decida retinerea preventiva dupa caz. Nu cred ca un procuror sau judecator (si nu numai din Romania) o sa decida vreodata retinerea unei persoane implicate in accident rutier, indiferent de cat de grav este. Nu de alta, dar nu cred ca sunt soferi care chiar vor sa omoare oameni in trafic. Eu cred ca toti dintre noi dorim sa avem o viata linistita, fara stresul unei judecati. Accidente s-au intamplat si se for intampla mereu si numai la noi, si acest eveniment din pacate nu se va stopa vreodata, indiferent de masurile preventive care se vor lua. Sunt state in lume unde legislatia rutiera este mult mai restrictiva si totusi din pacate se intampla destul de multe accidente rutiere. Eu nu cred ca cel care a produs acest accident va scapa fara a fi judecat (in libertate), sentinta ramanand in mana judecatorului in fuctie de probele pe care le are.
  2. Daca era sa fie dupa cum zici tu jerry_mcrie, ca soferi de automobile ne vor moartea, pana acum eram morti cu toti, poate supravietuiau cei care se dau doar pe cocloauri fara sa iasa pe drumurile publice . Tu crezi ca conducatori de automobile nu au nimic altceva de facut decat sa vaneze motociclisti? Eu nu cred asta. Da, se incalca legea de catre toti participantii la trafic (de mine, de tine, si de toti ceilalti care mai sunt pe aici). Sa nu-mi spui ca tu mergi regulamentar, ca nu ai incalcai legea cel putin o data cand ai iesit la plimbare, ca eu oricum nu te cred. Nu de alta, dar e in firea romanului sa incalce regulile . NU UITA, de cele mai multe ori cauza de baza a accidentelor grave a fost VITEZA (sau mai bine spus, neadaptarea vitezei la conditiile de drum si trafic). Numai bine.
  3. Vorbe goale ... Daca te vroia cineva mort, pana acum zaceai sub 2 metri de pamant
  4. Asta este opinia mea. Din ce citesc pe aici, unii dintre voi chiar incurajati involuntar astfel de comportament (ma refer la condusul autovehiculelor pe drumurile publice fara a avea dreptul de a conduce). Pacat. Numai bine!
  5. t-bell

    Kawasaki Vulcan

    Salut, O intrebare pentru cei care au footboards pe motocicleta, sunt confortabile sau sunt doar de efect? Ma bate gandul sa-mi pun si eu, dar vreau sa stiu daca ofera un confort mai bun fata de footrest-ul clasic. Va multumesc.
  6. t-bell

    Accident moto filmat

    Din experienta personala (auto) , asiguratorul mi-a comunicat ca pentru completarea documentelor necesare repararii autovehiocolului / recuperarii daunei este nevoie de propietar ( cel trecut in cartea de identitate / certificatul de inmatriculare), sau de nu stiu ce declaratie la notar pe care propietarul trebuie sa o dea in favoarea mea, chiar daca eu aveam contract de vanzare/cumpara si auto declarat de SPIT. Sper sa nu intampini aceasi problema. Bafta.
  7. t-bell

    Kawasaki Vulcan

    Salut, Eu cred ca problema o ai din cauza amestecului de combustibil introdus in camera de ardere. Ori e prea sarac, ori e prea bogat. Cu alte cuvinte, fa o verificare a reglajului carburatorului, eventual poti sa si-l cureti, daca zici ca asta a mai ramas de facut . Bafta
  8. t-bell

    Accident Hilton

    ar fi bine daca toti am respecta legislatia rutiera, s-ar inchide sectiunea accidente ) Atentie mare "viteza neadecvata conditiilor de drum si trafic poate conduce la pierderea de vieti omenesti" Asfalt uscat!
  9. t-bell

    Accident Hilton

    Fiecare are dreptul sa isi cumpere ce motor vrea, sa se plimbe pe unde vrea, cum vrea, dar fara ai expune la riscuri prin comportamentul lor pe ceilalti participanti la trafic .
  10. Va salut, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu dimensiunile pentru sticker-ele: Kawasaki si Zr - 7?
  11. Salut tuturor. Vrea sa va anunt ca sunt prospat posesor de Aplilia Pegaso. Sunt fericit ca am reusit sa trec de la sport la enduro touring, dar tot odata sper sa fie si reusita alegerea motoretei.
×
×
  • Creează nouă...