Sari la conținut

pmc

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    pmc_pmc

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    GPZ 500
  • Numar Moto
    B 15 RPC

pmc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din cauza unor co.....ri ca --=HD=-- imi e scarba de topicul asta. Cum se face ca majoritatea care isi dau cu parerea sunt pe langa subiect rau de tot. Fratioare daca 3 iti zic ca esti beat fugi si te culca lasa scrisul pe forum. Si ca sa mai revenim on topic felicitari ca ai scapat doar cu atat, sper sa te refaci cat mai repede si sa revii pe motorica. Ma bucur ca totusi mai auzim si de accidente usoare nu doar de morti si raniti, din pacate accidentele sunt inevitabile la cat de prost se conduce in Romania.
  2. pmc

    ESTE INACCEPTABIL!

    Asta daca conducatorul moto a realizat depasirea regulamentar
  3. Felicitari pentru post, se vede diferenta de valoare, cat despre tine Weeman sa te vedem daca e doar gura de tine un frate motociclist are nevoie de sange poti sa scrii pe topicul legat de accidentul lui sau poti sa il ajuti ce va fi ?.
  4. Ai dreptate, din punctul meu de vedere la un accident in majoritatea cazurilor de vina sunt ambii parteneri de trafic implicati. Sunt putine cazurile in care nerespectarea unei singure legi de circulatie provoaca un accident. Da nu ti-a dat boul prioritate dar daca conduceai atent puteai sa eviti, daca aveai 120 km/h nu stiu ce mai puteai evita in 200m. Depinde foarte mult de tine si din cauza asta citesc cu regularitate rubrica aceasta, vreau sa vad ce au gresit altii poate reusesc sa nu fac aceeasi greseala. Din pacate aici se si bat mult campii si ajung sa fie importante doar 1-2 pagini la inceput dupa care sunt pagini intregi de posturi contradictorii pe care le mai citesc doar ca sa aflu daca motociclistul e ok sau nu, daca are nevoie de ajutor sau nu, etc. Ce ma mira pe mine e ca in general fetele sar foarte repede una la gatul celeilalte, ma asteptam sa fie mai solidare un pic . La rubrica accidente exista un topic parca jurnalul negru sau asa ceva. A fost cineva curios sa se uite acolo si sa vada in cate cazuri scute/motoristul circula cu viteza sau nu avea echipament sau nu avea carnet sau si mai rau toate 3? De ce oare cel mai mult am vazut acolo motorici de viteza in special R1,R6 ? Sunt convins ca multa lume s-a simtit lezata pentru modul in care ai spus-o nu neaparat pentru ce ai vrut sa spui. Exprimarea a fost cel putin jignitoare asta m-a facut si pe mine sa scriu, daca o sa te uiti cu atentie o sa vezi ca nu am foarte multe posturi pe acest forum si in general ma feresc de discutiile in contradictoriu le pastrez pentru intalnirile directe .
  5. Mentalitate de adolescenta aflata in perioada pubertatii. E trist avand in vedere ca nu cred ca mai esti la varsta aceea. Sper sa nu ajungi in situatia sa nu iti poti pastra viata pentru ca unui "prost" i s-a sculat sa se urce beat la volan sau ca un alt "prost" schimba postul de radio si nu realizeaza ca se urca cu masina pe trotuar unde iti asteptai linistita prietenul/sotul etc. Ai putea avea un pic mai mult respect fata de "prostii" care mor fara nici o vina zilnic in Romania. Intr-o zi ar putea sa o pateasca o persoana draga tie sunt curios atunci ce ai simti: o gura de oxigen in plus sau un nod in gat ? Partea proasta e ca nu cei care consuma oxigen degeaba mor in accidente si nici cei care sunt vinovati, de multe ori o patesc exact cei care nu merita. P.S. Insanatosire grabnica riderului si scuze pentru off topic pacat ca nu e singurul de aici.
  6. Pacat ca trebuie sa plec azi din Breaza (, ce noroc am si eu
  7. Pacat ca e busit drumul in Poiana Campina pana sa cotesti spre Provita. Oricum o sa incerc si eu traseul pare interesant .
  8. pmc

    Pro tv 12.08 2009

    poate pare incredibil dar topicul acesta cu accidente mi se pare unul din cele mai educative de pe forum. Astazi citind mesajele anterioare am realizat doua lucruri: 1. Am fost un bou cand am mers pe motor fara carnet (desi tin sa mentionez ca de atunci mi-am dorit categoria A si nu m-am lasat pana nu am obtinut-o) 2. Oricat de experimentat si de precaut ai fi poti sa ai si scapari de moment in care sa te sui pe motor fara casca sau sa vrei sa vezi cum e sa ajungi la 180 pe o straduta dintr-un cartier linistit si liber, etc... Sunt convins ca majoritatea au facut asta cel putin o data unii au avut noroc altii nu. Pacat ca nu avem puterea sa inteleagem ce e rau in asta si sa incercam sa evitam fara a comenta aiurea si fara a gasi scuze puerile, de condus prost se conduce si in Buzau si in Bucuresti si in restul tarii iar soferii idioti sunt pe toate drumurile. Ar trebui sa realiyam ca nu doar la Pitesti s-au dat carnete pe naspa. 3. Suntem un popor de ..... romani (sper sa nu jignesc pe nimeni cu aceasta afirmatie si fiecare sa o inteleaga asa cum trebuie). Acum ca mi-am terminat ora de lectura cred ca o sa dau o tura cu motorul pana la Talea sa vad cum mai sunt serpentinele de acolo.
  9. Daca stiu eu bine e pus acolo pentru siguranta ca sa nu se blocheze cablul de acceleratie si sa ramana accelerat motorul. Cred ca totusi e bine sa fie functional
  10. Oare si cei doi pe motor care mi-au taiat fata fara sa imi dea prioritate gandeau la fel sau era ceva de genul "pana vine conservarul ala sunt la urmatorul semafor, ups am ratat plecarea lasa ca nu a trecut chiar asa aproape de codita mea si putea si el sa opreasca ca doar are masina". Sau macar cei pe care era sa ii dau jos de pe motor ca s-au bagat in depasire dupa o duba fara vizibilitate fara nimic la fel or fi zis si ei, noroc ca am avut loc unde sa ma feresc. De la inceputul anului stau si nu mai imi vine sa ies cu motorul pe strada, prea multe accidente, prea putina experienta acumulata parca nu vreau sa ajung ca multi altii. Totusi indiferent de ce vor zice membrii mai cu experienta mie imi e clar, gresesc aproape in aceeasi masura si cei cu masinile si cei cu motoarele si din pacate vad din ce in ce mai multi motociclisti care conduc imprudent (si nu pun la socoteala "mopedele"), pacat ca multi inca nu realizeaza ce se poate intampla si pacat ca multi nu citesc si topicul asta cu accidente poate ar mai invata ceva. Eu am gasit solutia, ma mut la tara .
  11. Foarte corect daca nu ar fi fost o singura banda pe sens (cam asa rezulta din poze) caz in care motociclistul in mod normal ar trebui sa mearga in spatele dubei si sa se comporte ca orice alt autovehicol adica sa pastreze distanta si sa depaseasca doar prin stanga ( evident dupa ce se asigura ca manevra este permisa si ca a dat prioritate tuturor vehicolelor care aveau prioritate), daca duba a semnalizat sau nu oricum nu se poate dovedi. In cel mai rau caz in care duba nici nu a semnalizat si a facut si stanga mult inainte de a face dreapta pentru a intra in curte sau unde masa vroia sa intre ( chiar daca a calcat linia continua) nu va fi gasit vinovat soferul dubei. Am ajuns la concluzia ca politistii fac un curs special de logica, o logica pe care noi muritorii de rand nu o putem intelege. Poate ar trebui in schimb sa intelegem ca evitarea unei masini care face stanga sau dreapta in fata noastra nu este cea mai buna idee, cat costa sa incetinesti sau chiar sa oprestii daca e cazul, mai ales ca in Romania trebuie sa dai si prioritate de "mai mare".
  12. Asa am sperat si eu cand am cazut anul trecut , nu mai imi aduc aminte exact cand a fost ideea e ca ma mai doare si acum mana stanga. Poate tu faci ce nu am facut eu mergi sa iti faci o radiografie. Eu la momentul respectiv am considerat ca altele sunt problemele mai grave ( bucatile de piele ramase prin nisip si bucatile de nisip ramase prin piele ) Aviz amatorilor nu degeaba tipa toata ca e util un echipament.
  13. Eu in vara am pus Mobil 4T 10W40, a fost k vreau cand imi vine filtru si o sa schimb uleiul sa pun tot mobil. Nu mai imi aduc aminte exact cat a fost pretul dar parca nu a fost foarte mult.
×
×
  • Creează nouă...