Sari la conținut

tora onna

INACTIV
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tora onna

  1. la scaldat in Montpellier, odihna in Rhodos, flamingo roz langa Palavas
  2. sunt frumusel ... la la la la - iepuras din zona buzau-nehoiu -
  3. in drum spre borsa ... o soparlita fotogenica
  4. excelenta! e ceea ce-mi doresc eu ca prim upgrade
  5. cel mai tare concurs a fost cel de x si pruna . la majoritatea participantilor, la iesirea din concurs sau in pauzele dintre finale, s-a vazut o tendinta de a alege cat mai multe trasee combinate pentru a se deplasa(in zig-zag, cu "gladiolele" incrucisate, cu "sprijinul" prietenilor, taras, etc). felicitari organizatorilor care au stiut sa faca atmosfera !
  6. uite locatia : daca nu ai motor, mai astepti un pic pana iti cumperi . nu se inchirieaza de acolo.
  7. Gata, s-a vandut Multumesc pentru aprecieri Cat mai multe plimbari placute posesoarei!
  8. pe la Cartisoara/Carta/Balea am poposit si eu in vara asta in concediu. am apucat si sa vizitez muzeul lui Badea Cartan.in Carta am nimerit la o pensiune primitoare si ieftina, unde gazda serveste un mic dejun foarte copios. traseul spre Balea Cascada, Balea Lac e superb . felicitari pentru excursie! voie buna si chef de drum sa fie in continuare! foarte frumoase poze, mai ales asta(zici ca e photoshop-ata):
  9. Up ! Noul pret: 1000 RONI(negociabil).
  10. cred ca pe ala nu l-au pozat ca erau in mers
  11. Vand casca Schuberth R1. Vezi link : /index.php?...p;#entry2042057
  12. NU iti lua chinezarie, sigur o sa regreti mai tarziu. Si ce daca abia ti-ai luat A-ul? Asta nu insemna neaparat ca trebuie sa-ti iei ceva de 125cmc. In 2-3 luni o sa ti se para prea "mica" ... Parerea mea
  13. aha, foarte bine pregatiti. scuzele mele ca nu am observat
  14. dovada de curaj si indrazneala ce a-ti facut voi acolo! respect ! o singura completare as avea : eu mi-as fi luat si un sistem de comunicatie pilot/pasager sa mai "barfim" si noi lumea din cand in cand la cat mai multe plimbari de genul asta ! voie buna!
  15. Cred ca daca vrei cu adevarat sa faci cursul, ai putea ajunge la o negociere cu sefu' sa intarzii 1h 30' dimineata si sa stai peste program. Sau ai putea sa iti iei niste zile libere, recuperari ...
  16. Acum nu trebuie sa dai cu pietre in OM. S-o fi gandit ca daca mesteresti la ea, stii tu mai bine ca el ce faci . Ideea e ca opresti daca poti sa ajuti cumva. Altfel, irosesti timp - si pe al tau si pe al celui care are probleme. De exemplu si mie mi s-a intamplat in Bucuresti sa opresc langa un chopper care ramasese in pana prostului la o statie de autobuz de o benzinarie si nu se deplasa pana acolo sa-si faca rost de carburant, astepta pe cineva sa-l salveze . Si de multe ori e bine sa chitzai cand ai nevoie de ajutor, nu sa astepti sa ti se ofere. Parca era mai demult un topic cu semne pe care ar trebui sa si le faca motociclistii sa se inteleaga cand au nevoie de asistenta. Ce ar insemna sa opresti pt toti care sunt parcati pe marginea soselei si te saluta (mai ales in oras)? Nu ne-ai zis daca ati facut sambata excursia sau nu . Numai bine!
  17. Eu tocmai am terminat cursul si ma declar multumita. Mi-am corectat manevre pe care le invatasem gresit in scoala sau din auzite de la prieteni( de ex. franarea ). Inveti sa iti cunosti motorul si sa-i testezi limitele intr-un mediu controlat fara stresul traficului (masini,gropi,pietris...). Sunt oameni cu ani buni de experienta care vin si fac cursul de 2-3 ori. E ideal pentru incepatori, mai ales ca la scoala se invata doar cat sa poti trece examenul practic. Asfalt uscat !
  18. salutare, salutare de la o patrime din grupul lui vlad . noi am vizitat cam aceleasi locuri, dar in alta ordine si mai pe fuga (in decurs de o zi) . sa traiasca bulgarii cu drumurile lor si la cat mai multe excursii frumoase !
×
×
  • Creează nouă...