Sari la conținut

A.TW.

Membru
  • Număr conținut

    193
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de A.TW.

  1. Vand motocicleta Yamaha Venture 1300TF, fabricata 2006, culoare neagra, 60.000 mile, in perfecta stare de functionare. Se vinde din cauze medicale. Fiscal pe loc, ITP expirat, RCA valabila pana in aprilie 2024. Mai multe detalii la tel. 0723/200143; Locatia Horezu-Valcea. Pret 6100 Euro.
  2. Va rog sa-mi marturisiti cine era la ora 9 astazi joi pe Grivita, inspre podul Grant ? Dom"le asta lume i-mi face in ciuda. Multumesc.
  3. Fratilor, cu parere de rau va anunt ca vand Africana din imposibilitate de a mai conduce. RD07 an 1994, 59.000 km, pret 2.700 eu, cu omultime de piese si consumabile 3.000 eu negociabil. cu stima al vostru A.Tw. detalii 0723/200.143.
  4. Dragii mei, vad ca celebra Africa Twin mai are cautare. Draga BRUCE, incearca un tel. la nr anexat anuntului spre lamurire. Multam Fain.
  5. Una dintre cauzele "Inceputului de Sfarsit" - noroiul rusesc.
  6. Draga Dom'le Boieru' baga si tu un filmulet si cu sonor sa ne gadile la ureche ca de cand nu am mai mers cu motoru am uitat. Multam fain, bade !
  7. Ieri a fost bagata pentru vanzare O Honda Dominator PT piese pe acelas syt la vanzari
  8. Salut d-le profesor, da-mi si mie pe PM> un nr de telefon caci mare nevoie am de un "profesor" in ale Africanei. multam fain.
  9. Salutare Fratilor, am o problema de ma doare capul. in aceste conditiiva prezint faptele: am avut un scurtla firele care vin de la generatorul de curent (cu o priza in 3 pe partea stanga langa CDI) am inlocuitcontactele si am pus "papuci" mama-tata si in aceste conditii totul(adica zona de papuci se incalzeste, cxa dupa 5 min. de motor pornit incepe si scoate fum. Moto: Africa twin 1995. astept sfaturi care bineinteles ca vor fi binevenite. Multam Fain.
  10. Eeeeeee si acum niste poze intarziate de la Tismana unde Dumnezeu a pus Pace intre oameni (veteranii ie inclusi)........... cald, frumos, chiar foarte frumos, ceva bere si multi Prieteni. Sa va dea Dumnezeu sanatate si multi multi km.
  11. Mult stimate si iubite Domnule SHUVY, probabil ca nu ai binevoit sa opresti la Horezu in vara sa-mi vezi fata hidoasa. bineeee !!!! o sa-ti pun cuie pa drum mai draga. cacand le vei lua sa te"n panezi. mai te pup.
  12. Aloooooooo ! a venit tataiu de la Horezu. cand poci sa va vaz ? si unde ? va pupa Sorinel.
  13. Mai baieti, io sunt desperat ca sticle n-am si nici V-euri. Ce sa fac sa mai viu la voi ?
  14. I-mi pare rau ca unul dintre ai nostrii "cedeaza" si vinde una dintre cele mai bune motociclete care au fost fabricate si care se avidentiaza si prin deosebita rezistenta. Dar sa speram ca randurile noastre se vor mai ingrosa putintel in viitor. Drept care va urez la toti: viata lunga pe motoarele noastre si asfalt uscat "ievri day" Mesaj completat I-mi pare rau ca unul dintre ai nostrii "cedeaza" si vinde una dintre cele mai bune motociclete care au fost fabricate si care se avidentiaza si prin deosebita rezistenta. Dar sa speram ca randurile noastre se vor mai ingrosa putintel in viitor. Drept care va urez la toti: viata lunga pe motoarele noastre si asfalt uscat "ievri day"
  15. Hai nu va mai certati pe niste carburatoare sau cum l-e zice. concluzia (sau ocluzia ca nu mai stiu) a fost trasa asa ca pupat Piata Independentei si toata lumea multzumita.
  16. Multzumesc mult di tat Dragutilor, problema ie ca am plecat la fratele meu care nascut fiind pe 22 am facut o mare vorba la un pahar. Dumnezeu sa va oroteasca de necazuri pe voi cei pe doua roti,
  17. Quote Ivan Pedala Sa traiesti "Mosule" pana la intalnire tre sa fac I.T.P-ul asa ca mai stam si noi de vorba. ca "mosii"
  18. Unde ? Unde ? noi nu tre" sa stim ? cu stima, acelas.
  19. Bravo ! Mare BOIER mare caracter. si uite inca una salvata pentru multi ani de acum incolo. Asfalt uscat si multi km.
  20. A.TW.

    Ks 750

    Va donez si eu pentru deliciul ochiului si sufletului.
  21. te rog sa te faci bun la trup cat mai repede, caci observ ca ti-a venit mintea la cap. cum cu capul stai bine, repede o sa vina si restul. dorindu-ti multa sanatate, pe voi ceilalti va rog sa aveti grija la gropi. caci nu ducem lisa din pacate. Mesaj completat Q. zece ursi te rog sa te faci bun la trup cat mai repede, caci observ ca ti-a venit mintea la cap. cum cu capul stai bine, repede o sa vina si restul. dorindu-ti multa sanatate, pe voi ceilalti va rog sa aveti grija la gropi. caci nu ducem lisa din pacate.
  22. da de mine nu vrai sa dai Mon Cher ? la ce data ii intalnirea ?
  23. Suntem nevoiti sa ne cerem scuze. vroiam una bucata SCARITA spate de cumparat pt. AFRICA TWIN altfel toate bune.
  24. Stimabililor, sunt in cautare de o pedala dreapta spate asa ca va rog sugestii sau vanzari catra mine.
×
×
  • Creează nouă...