Sari la conținut

Pana

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://adrianpana.ro
  • Yahoo
    claudiupana

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Sector 3
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    KTM 990 Adventure 2007
  • Numar Moto
    B70ZZA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Pegaso i.e.

Pana's Achievements

  1. Perfect de acord cu tot ce ai scris. Eu dacă e situația întâi parcurg un segment cu viteză mică și văd cum e pe jos, fauna din zonă și apoi mă întorc mai tare dacă e cazul. E super periculos la noi frate, ai nevoie de muult muuult noroc.
  2. Eu plec întotdeauna de la premiza că sunt in fucking Mongolia or other barren country ... așa proaste servicii prestate de oameni de aceeași calitate. Mă ocup de întreținerea a 4 autoturisme de toate mărimile, mai vechi de 8 ani luate toate de noi de aici (deci am trecut și prin experiența garanțiilor), motocicletă, scuter, 2 biciclete. Orice chestie de întreținere sau servisare e o aventură în sine. Notezi prețuri, cauți manuale de reparație....dosar ca la securitate - ce mai. Plus wishlisturi pe amazon si alte saituri de afară cu ce te aștepți să pice și consumabile. Și tot mi-am luat țepe. Pentru că sunt fraier. N-am plecat când trebuia. Pe la târguri am mai întâlnit oameni drăguți dar nu erau din București. Ăla de la Ploiești cu Klim....mi-e și rușine să mai dau ochii cu el ...de vreo 4 ani tot "iau" ceva de la el.....
  3. Eu am bagat Castrol 10W50, sunt la al doilea schimb si n-am observat vreo diferenta fatza de Motorex. Acu o sa bag un 5W40 ca se mai raceste vremea. Am luat si o baterie cu litiu, sa vedem cat tine. Treaba e ca trebuie sa scot motoru de pe firma si tre sa pun tobele originale la loc ceea ce la mine o sa fie o problemutza, ca sa citez pe cineva celebru, fiindca mi s-au topit plasticele din dreptul lor de la ele si la reconsituire distanta fata de tobe a ramas cam mica ceea ce la tobele artizanale pe care le am acum nu ma deranjeaza.
  4. Mă copii, și-a verificat cineva injectoarele la 990? Știți unde se pot curăța/ verifica? Am demontat-o ca să verific jocul la supape și mă uitam la galeriile de admisie unde sunt urme ca și cum curge din injector pe peretele galeriei. Ideea e ca am un consum foarte mare la ea, nuș ce dreaq sa-i mai fac. I-am rescris harta, i-am pus tobe fară cat, i-am oprit SASu. La 180-200km se aprinde becul. E adevărat ca am foaie de 45 pe spate dar merg ca tataie. » Post actualizat in 25 Sep 2015 09:42 Mda, nush cum dreaq a apărut aberația aia acolo, unde se pot curăța vroiam să întreb » Post actualizat in 25 Sep 2015 09:43 ahh, limba romana nu place la el, unde se pot curata ma! acu e bine?
  5. Nu puteai să scrii acu două săpt......tocmai mi-am luat varianta de la Moose Racing. M-a dus la vreo 300 ron. Ca ulei acum am in ea Castrol 10w50. N-am observat vreo diferență față de Motorex.
  6. De-asta intrebam si eu ca auzisem de noroiul de la Azuga. Sambata am mai facut cale intoarsa dintr-un noroi...dar tot ezit sa renunt la intermediare.
  7. Eu am fost mai jos, de la Baicoi la Sotrile apoi spre Talea. E o zona super de motociclit pe dealurile din Prahova. Atentie la soferii locali .... e la ei acasa, taie curbele ca la raliu.
  8. Pe unde ati urcat si coborat ? Eu l-am facut cu bicla acu un an, de la Azuga la Secaria dar in capete am luat-o mai pieptis, nu pe drum.
  9. Bine ca ati scapat, fiarele se repara/vand. Din pacate unii dintre noi tre sa dam cu capu ca sa invatam, cel putin cateodata. Probabil ca esti mult mai afectat psihic. Iubest-ti sotia, citeste, fa fotografii ...timpul le vindeca. Si vrem si noi poze cu carja.
  10. S-o stapanesti sanatos! Mergi mai tare un pic. Si eu m-am intrebat cateodata daca atat de denivelat e asfaltul. Si iesi de pe asfalt! » Post actualizat in 02 Jul 2014 16:40 Daca aveti drum prin Noua Zeelanda, la vreun party de-al lu Kingdotcom sau cum il cheama, poate va tenteaza . Madness.
  11. Cred ca pot fi adaugate si Dunlop D908, Metzeler Karoo 3, haidenau K60 scout
  12. La mai mare! Am bagat si eu o tura mica de dezmorteala. N-am pierdut decat suruburile de la contact de data asta. Foarte misto de la Cocorastii Mislii la Telega pe dj133. E neasfaltat o mare parte.
  13. Ba copii, are cineva o cheie de bujii p-aci prin Bucuresti? N-am dat prea mare importanta problemei....si acu stau cu ea desfacuta de ieri
×
×
  • Creează nouă...