Sari la conținut

Blackwoolfy

Membru
  • Număr conținut

    187
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Blackwoolfy

  1. " Honda CB 600F Hornet " http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Hon...br600f%2011.htm Atentie la Make Model ca asta schimba toata discutia " Honda CB 600F Hornet "
  2. http://translate.google.ro/translate?hl=ro...lla:ro:official Mesaj completat
  3. http://www.goprocamera.com/products/hd-hero-960-camera.php
  4. http://www.0-24.ro/video/5981/farsa-la-dus...eaua-alunecoasa Mesaj completat http://www.0-24.ro/video/6167/fata-catapultat-in-aer
  5. http://www.0-24.ro/video/6647/farsa-cu-airbagul
  6. Eu voi fi acolo. Mesaj completat La fantani. vis a vis de Inter fosta Dunarea.
  7. Daca am gandi toti ca tine am fi si noi o tara normala , dar marea majoritate a romanilor nu au drepturi pt ca ei pur si simplu le refuza si cand va veni ziua in care ne vom cere cu adevarat drepturile vom fi facuti ANARHISTI.
  8. http://www.antena3.ro/romania/carnagiu-pe-...oto_105017.html
  9. Victimele sunt declarate vinovate de expertiza din cazul accidentului de pe pista Aeroportului din Caransebeș. Timp record de finalizare a rechizitoriului în cazul teribilistului de la Caransebeș. În numai trei săptămâni, procurorii au finalizat dosarul, dar și expertiza comandată de anchetatori și familie. Potrivit expertizei, victimele s-ar fi putut feri din calea teribilistului. Parchetul de pe lângă Judecătoria ReÂşița a finalizat dosarul de urmărire penală pe numele teribilistului din CaransebeÂş care a intrat beat cu maÂşina pe pista aeroportului în timpul celei de-a doua etape a Campionatului Național de Motociclism Viteză Âşi a accidentat mai multe persoane. Dacă în cazul altor teribiliști, cum este Claudiu Hauptmann, de exemplu, a durat mai bine de jumătate de an ca dosarul să fie finalizat, la Reșița lucrurile s-au mișcat cu viteză. Victimele sunt vinovate Potrivit unei expertize efectuate la fața locului, victimele s-ar fi putut feri din calea autoturismului condus de Cristian Ungur, tânărul aflat într-o stare avansată de ebrietate. “Ni s-a prezentat materialul de urmărire penală. Săptămâna asta s-a efectuat pe aeroportul din CaransebeÂş o expertiză cerută de către Parchet Âşi de către părți, de clientul meu, expertiză tehnică auto din care a rezultat că, în momentul impactului, Cristian Ungur circula cu 41 de km/h. Mai mult decât atât, din expertiză rezultă că au existat posibilități de evitare Âşi din partea victimelor, care au intrat pe traseu, adică au trecut de cauciurile ce separau spațiul de concurs de restul pistei aeroportului”, a declarat, în exclusivitate pentru Adevărul de Seară ReÂşița, avocatul Cosmin Bolosin. Judecat la CaransebeÂş Dosarul va fi trimis săptămâna viitoare la Judecătoria CaransebeÂş, unde se va discuta fondul cauzei Âşi, totodată, menținerea stării preventive de arest. Cristian Ungur este trimis în judecată pentru lovire, vătămare corporală gravă, ultraj contra bunelor moravuri Âşi tulburarea ordinei Âşi liniÂştii publice Âşi conducerea unui autoturism pe drumurile publice având o îmbibație alcoolică mai mare decât cea legală. “Încadrarea este între doi Âşi Âşapte ani. La asemenea încadrare, cu larghețe, merg acordate Âşi circumstanțe atenunate Âşi astfel să primească o pedeapsă cu suspendare. Celălalt băiat din maÂşină, Lucian Brânzei nu a comis nicio infracțiune Âşi nu este acuzat de nimic. El va apărea în proces în calitate de martor”, a adăugat Bolosin. SURSA:Adevarul .ro Resita Pentru a arata ca nu suntem de acord cu aceasta expertiza trebuie sa luam pozitie si eu propun ca Duminica ora 14:00 sa ne intalnim(indiferent de vreme) cat mai multi in piata Universitati sa vada ca ne pasa si acele victime nevinovate nu sunt singure . Sa fim si noi o data normali.
  10. Esti penibil. Ce vor face cum te vor opri?????? Mesaj completat Victimele sunt declarate vinovate de expertiza din cazul accidentului de pe pista Aeroportului din Caransebeș EI AU NEVOIE DE AUTORIZATIE?
  11. PENTRU CE?????? De aia am ajuns aici ca suntem foarte fricosi,pai ce poate face la 500 de motociclisti care se plimba prin oras legal??????????
  12. Hai fratilor sa facem cate un miting de protest in fiecare oras in care sunt motociclisti, iesim toti in strada pe motoare indiferent de vreme sa vada ca ne pasa si ca nu suntem chiar un popor de tampiti.Si fara a cere autorizati ,iesim pur si simplu.Duminica 5 Septembrie orele 14:00 toata lumea(celor care le pasa) la Universitate (Bucuresti).
  13. Unde pot gasi si cat costa carena frontala si far pt FZ6 FAZER 2004 ???????
  14. Aici http://www.okazii.ro/catalog/41426968/Plac...ssin-2P245.html si aici http://www.motorteam.ro/consumabile/placute-de-frana
  15. Doresc sa schimb placutele de frana fata m-am hotarat sa cumpar Nissin dar am o mare dilema sunt 4 compoziti cred NS,RS,ST,SS ,eu doresc cat mai normale adica mers normal cu mobra nu race ce imi recomandati????? Mai bine schimb placute decat discuri si 90% din mers o fac prin oras am inteles ca si asta conteaza trebuie ca ajunga cat mai repede la o anumita temperatura. Mesaj completat Ma ajuta si pe mine cineva ?
  16. Blackwoolfy

    Pietoni ticniti

    Acelasi lucru am facut eu in urma cu 6 ani cu masina in interiorul pieti Obor am atins cu oglinda un pieton am oprit chiar l-am invitat la politie sau daca il doare ceva sa mergem la doctor (tin sa specific ca omul avea un sac de varza in spate si nici nu sa sinchisit ca l-am atins cu oglinda) apoi tipul sa dus la doctor si a spus ca a fost lovit de masina a dat nr masini . Asa m-am judecat 3 ani dosar penal si implicat in "Accident cu autor necunoscut" Asa ca sfatul meu este: anunta orice incident la politie .
  17. Sa dea faliment frate ca eu m-am abonat in septembrie si pana acum am vazut un singur numar cel din septembrie dupa zeci de telefoane .........si suntem in februarie
×
×
  • Creează nouă...