Sari la conținut

danm

Membru
  • Număr conținut

    201
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de danm

  1. Am fost cam în același situația cu tine, (aveam f650, merg singur,nu sunt fost sau actual campion,vroiam ceva mai ușor iar second-hand nu am găsit nimic ok , am luat L-ul). Ce vad eu că și minusuri:

    - rezervorul ( și dacă te învârti în zonă trebuie sa fi atent)- rezolvare acerbis 14l.

    - dimensiuni cauciucuri( dacă vrei să păstrezi ce-i trecut în talon)- rezolvare prieten ITP

    Lucruri care nu mă deranjează,dar din plictiseală, YouTube etc:

    - suspensie ( cu toate că la greutatea mea de vreo 75 cu echipament doar mergând peste 60km, drum cu multe denivelări devine periculos-spatele nu intru in detalii)

    - șaua ( chiar nu mă deranjează -am doar o husa cu gauri pe ea)

    - putere ( să fie serioși,nici unul dintre noi nu o poate duce la limită în teren).

    Mai ar fi unele lucruri ca:

    - furtun frână și cablu ABS față 

    - demontare șei 

    - lipsă scut( oricum toată lumea îl schimbă)

    - ghidon( spune lumea că atunci când te prăbușești se îndoaie).

    Cam astea îmi vin acum în cap, oricum tot ce citești sau vezi sunt păreri personale, încearcă, orice ai alege ii altceva decât ce ai în

    garaj.

  2. Frumoasa tura, felicitari .Din cate am inteles pe Transilvanica, bornele sunt din km in km  ( Sunt aduse cu masina - deci se poate ). Greutatea ii importanta cand esti singur.Rreteta mea : 1  Haine , umblu cu un singur schimb ( nu merg pe luna, cat poate costa un tricou sau altceva daca trebuie ? ). Merino clar, rezista cateva zile fara miros ( se usuca mai incet decat sintetic dar nu speli atat) Sunt multumit de Merinito - decent la pret si comparat cu alte brenduri mai cunoscute mai bun-parerea mea . Fara goretex sau alte vrajeli ( sunt grele, incomode si se cand se uda ai f...  ) 2.Vase - am trecut pe inox  ( titan= nu se incalzeste cum vreau, aluminiu - naspa pe foc de lemne). I-mi fac mancarea ,seara cumperi local ( oricum trebuie bere) . 3 cort - orice decent ( depinte cat ii de cald - alea iefine nu au aearisire buna ) , saltea cea mai importanta ( mai ales daca temperatura scade ) , sac de dormit depinde de temperatura ( am 2 ) , folosesc asternut ( sau cum dracu ii zice , are cateva avantaje ) . 4 Folosesc scaun , cred ca undeva pe la 1,5 kg . Per total la ultima catarire ( fara trusa de scule si camera + haine ploaie ) = 14kg . 

  3. Salut , sunt nou in aria asta ( am mers 2 ani pe un F650 - grea pentru mers singur ). Caut de ceva vrema un drz 400 ( bune sunt rare, care sunt,  au preturi de colectie ). Intrebarea mea pentru cei care au experienta , care ar fi alternativa ? Ce vreau eu de la ea : - greutate pana in 155 kg ( sa poata offroad , nu extrem )

           - decenta pe sosea ( sa pota tine 100 km/ora )

          - schimburi ( ulei in special ) minim 2000 km

          - pornire buton ( nu-i musai , da-i mai usor )

         - nu ma intereseaza daca ii carburatie sau injectie .

    Buget undeva pana in 4000 ( nu mai pun , ca daca mai puneam luam  noua si nu intrebam )  Multumesc .

  4. Sigur o am de vreo 3 ani (pionier evo), eu am doar lateral și deasupra ( suprafața dreaptă, am la altă cască in fața și mi-am dat seama că la mers încet îmi ia din aer, așa că nu m-am gândit să montez și acolo)

    Sigur o am de vreo 3 ani (pionier evo), eu am doar lateral și deasupra ( suprafața dreaptă, am la altă cască in fața și mi-am dat seama că la mers încet îmi ia din aer, așa că nu m-am gândit să montez și acolo)

    16587395084886701565191240186480.jpg

  5. 1.Dacă mergi mult pe autostradă ( sau viteze mari) s-ar putea să nu-ți placă ( depinde ce ai avut înainte) ii zgomotoasă ( toate sunt, dar asta un pic mai tare- rezolvi cu dopuri)

    2. Ii aerisită ( dacă mergi pe frig atenție, doar aerisire din fața se închide )

    3.ii ușoară ( vs. Caramidele de +1600g la care dacă mai pui cameră și comunicați riști să-ți rupi singur gatul la o frână , nu vorbim de confortul pe o zi întreagă)

    4. Calitatea ii mai mare decât  bani pe care-i plătești ( părerea mea ,comparativ cu alte mărci )

    5.ochelari încorporați sunt ok, mie nu mi se pare că deformează imaginea, 

    6.poti să pui ochelari motocros , se închide viziera 

    7.daca ii cumperi viziera sau interiorul de pe AliExpress se potrivesc ( oricum sunt făcute acolo )

    8.vine pregătită pt.pinlock dar fără el ( dacă ești fan)

    9. Cozorocul nu acoperă așa bine viziera ( te cam deranjează soarele )

     

     

  6. canistrele sunt faine ( dar sunt bune doar pentru poze , cum spunea cineva mai sus nu ai unde le folosi ) , gandeste-te la ceva protectii pentru levierele de pe ghidon, o sa dai pe jos cu ea sigur ( un levier rupt poate fi o problema , + greutatea de la canistre , dar sti deja pe cine sa injuri pentru asta ) , pentru gentile laterale nu-ti trebuie suport ( arata frumos , dar greutatea dinou,  faci doar un scut la  evacuare  ),  suspensia lasa-o asa ( sunt in aceeasi dilema , dar sa fim realisti pentru a o duce la limite trebuie skil sau prostie ), in rest spor, un proiect frumos .

×
×
  • Creează nouă...