Sari la conținut

axicos

Super Membru
  • Număr conținut

    510
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    octombrie 2008
  • Motocicleta
    Yamaha Virago XV 535
  • Numar Moto
    B - 04 - TZP
  • Club
    Independent Chopper Group

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Only one love

Vizitatori Recenți Profil

996 citiri profil

axicos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. axicos

    CUSTOM PAINTING

    Sa traiti! Imi poate recomanda cineva o vopsitorie in Bucuresti. Am de vopsit aripa fata, rezervor si aripa spate de la un Virago XV535. Vopsite pe negru si apoi un desen tribal pe ambele laterale ale rezervorului cu un cal in alergare. Ca mod de lucru ceva in genul: http://jaslo.deviantart.com/art/Tribal-Horse-145445493?q=boost%3Apopular%20tribal%20horse&qo=89 http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/403825/403825,1290491708,4/stock-vector-tribal-horse-65709202.jpg Mentionez ca aceste desene sunt doar exemple mai... distante a ceea ce vreau. Daca imi poate spune cineva si o estimare de cost ar fi perfect. O zi buna, Cosmin
  2. axicos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Are cineva de vanzare o aripa fata de Virago XV535??? De asemenea daca imi poate recomanda cineva niste ateliere de vopsitorie in Bucuresti asi fi recunoscator.
  3. axicos

    honda models

    Am mers cu Intruder-ul de 1500 si mi se pare la limita mea (ca latime). Adica pot sa merg cu el fara probleme dar nu ma simt la fel de comod cum ma simt pe motoare mai mici. Asta este interesant. Sunt chiar curios care este marja de negociere in Romania. Ca un update, am primit mai multe raspunsuri, in caz ca mai este cineva interesat de o achizitie similara: CARPATI MOTOR: """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Din pacate, in cursul anului 2011 nu se poate aduce nimic, in afara de stocul existent. Majoritatea modelelor care va intereseaza sunt modele produse exclusiv pentru piata din Statele Unite si nu se importa in Europa, nefiind omologate in specificatia tehnica Europeana. In cazul in care nu doriti sa achizitionati motocicleta in cursul anului 2011, sunt sigur ca la inceputul anului 2012, adica in 2-3 luni vom afla, sau poate chiar vom avea in stoc motociclete din gama cruiser, modele 2012. """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" motoboom.ro """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Toate modelele alese de dvs sunt modele de statele unite, dintre care doar unul este disponibil si in Europa, este vorba de VTX1300 Furry ABS: http://www.totalmotorcycle.com/photos/2011models/2011-Honda-FuryABS-VT1300CX A.htm. Aceasta motocicleta v-o pot oferi la un pret de 13.500 Euro cu TVA inclus. Celelalte modele, ar fi destul de greu de oferit, avand in vedere ca trebuie aduse din SUA, dureaza destul de mult, nu sunt chiar ieftine si s-ar putea sa fie probleme si cu omologarea la RAR. Prin urmare, daca va hotarati , va recomand totusi acest model, disponibil si in Europa. """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" atvrom: """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Pot sa va va ofer: VT 1300 CXA Fury ABS '10 (negru sau albastru) - 12604 euro cu TVA inclus Se poate aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare este de 2 saptamani. Pentru a se considera comanda ferma trebuie achitat un avans de 30%. """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Din pacate pentru mine eu vroiam un Stateline sau Interstate. Dar se pare ca totusi in RO se poate obtine cel putin VT 1300 CXA Fury ABS. Preturile mi se par ok daca mai poti obtine o mica reducere ~1000E.
  4. axicos

    honda models

    Doar ca info, anul trecut VN 900 Classic (productie 2010) era la motoboom (pret afisat pe site) 7300E. Acum 8800. Adevarul este ca am primit o marire de salariu deci si ei trebuie sa mareasca preturile. )
  5. axicos

    honda models

    Da, stiam de modelul 2008 la 7200 E. E chiar ok oferta si motorul merita. Cat despre Fury incercam sa il evit pentru ca imi doream un Stateline. Dar acest model nu cred ca va fi adus in Europa nici anul viitor. Deh chopper market e doar SUA. Restul ... restul. Ideea e ca oricat as incerca sa imi placa gama Midnight Star... nu pot sa zic ca ma coafeaza. Sunt motoare foarte bune si bine facute, dar ca design / pozitie de mers nu sunt pe gustul meu. Asta e subiectiv, dar poate cel mai important este sa iti placa tie motorul pe care mergi. Singura varianta care imi ramasese era vulcanul de 900, dar si acolo am obiectii la cum arata plasticul de pe el. Adica "design de la distanta" este foarte ok, dar cand te duci aproape si pui mana pe x si y ai senzatia aia de ... ieftin, ca un telefon de jucarie... Dar din nou poate e pur subiectiva parerea mea. Oricum faptul ca vulcanul s-a scumpit complet artificial de la 8400 la 90xx mi se pare .... aiurea. Nu am auzit sa se fi relansat piata, sa fi iesit din criza sau sa ne fi imbogatit toti peste noapte. Am observat de fapt ca toate modelele noi s-au scumpit desi in proportie de 99,9 % sunt aceleasi cu cele produse in 2010/2009. Si aici vorbesc comparativ cu pretul din 2010/2009 pentru model din acelasi an (2010/2009). As fi mers pe Harley, but for the love of God exceptand blocul motor care are un design frumos mi se pare ca restul este... "nu pe gustul meu". Aici vorbesc de gamele mici. Ca de cele mari nu ma pot apropia nici ca pret nici ca statura. Pe scurt sunt dezamagit de faptul ca la alegerea unui cruiser nou din gama mid-level, pentru o persoana de 1,72m , nu am prea multe optiuni la noi.
  6. axicos

    honda models

    Buuun.... Am sunat si am primit un raspuns concret: - la primul numar apelat... nu stia dar mi-a dat un alt numar; - la cel de-al doilea am primit un ... nu avem, nu cred ca putem dar uite un alt numar; - la al treilea raspunsul clar: "nu putem aduce nimic in 2011, ce a fost (750) s-a dat si modele VT1300 nu cred ca vom putea aduce pentru ca s-a mutat fabrica din state in Japonia unde nici nu cred ca se vor mai face cele de 1300"... ma rog... Pe scurt NOT a F****NG chance of buying a Honda cruiser around here. Iar pentru modelele VT1300 probabil ca never ever going to happen. Bafta! Deci SH: http://www.motorrad.com/Motorrad/Honda-VT-1300-CX-ABS_9273.html# Thank's Honda.... Welcome Vulcan 900! )
  7. axicos

    honda models

    Da, stiu, Carpati motors. Am cerut si o oferta folosind formularul dar ma indoiesc ca functioneaza acel formular sau ca voi primi un raspuns. Asteptam...
  8. axicos

    honda models

    Si pentru ca stiu ce vreau de craciun pun si eu urmatoarea intrebare: Se pot aduce in Romania modelele de mai jos? Si daca da, exista un importator/dealer care poate face asta sau doar eu pe basca si cheltuiala mea as putea face asa ceva? http://www.totalmoto...te-VT1300CT.htm http://www.totalmoto...S-VT1300CXA.htm http://www.totalmoto...1300CSA-ABS.htm http://www.totalmoto...1300CRA-ABS.htm La noi am inteles ca la Carpati motors ar fi "official dealership", dar sincer nu am vazut nici macar o sectiune dedicata moto la ei pe site. So? Cineva, ceva?
  9. Traseul e cam standard. Asta e mai mult plimbare, decat un tur al Romaniei. Mai schimba pe drumuri nationale si prin zone mai interesante. Cred ca scopul e sa vezi cat mai multe nu sa desenezi un cerc pe harta.
  10. axicos

    KW EN 500 vs Virago 535

    @CryAngel - ce le stii tu pe toate ca un om mare! Ne vedem la bere vineri! @ Bobo7 - iti place viroaga mea? attached... Acum arata nitel mai bine Are un drag bar de 1,1 m )
  11. axicos

    Where you used to be, there is a hole in the world, which I find myself constantly walking around in the daytime, and falling in at night. I miss you like hell.

  12. axicos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Pentru chestii de genul asta e mai ieftin sa folosesti: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CLAMP-MOUNT...sQ5fAccessories Dar trebuie sa ai crashbar.
  13. Ora 21... O sa venim deja beti! Hai IceLord, coboara pe harta sa cinstim un coniac.
  14. Care blonde, care baute? Sunt blonde si baute? Duminica eu lucrez.
  15. Bun, Atunci cum vi se pare 21-22 August, ca sa se potriveasca "orarului" pentru a doua excursie Virago & Co de anul trecut? Sa spuneti cine vrea ca sa vedem pe unde o sa umblam.
×
×
  • Creează nouă...