Sari la conținut

Cyclops

Membru
  • Număr conținut

    192
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    andreidtp

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti - Vitan
  • Motocicleta
    Suzuki Bandit 400
  • Numar Moto
    cu CYC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamasaki Shark
  • Interests
    diverse

Cyclops's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Stie cineva prin Bucuresti un service sau un mester bun care sa repare un Alternator de bandit? Nu mai incarca la valori acceptabile decat la relanti. Nu, nu este releul. Am incercat 3 deja... Multumesc anticipat.
  2. A mea desi nu e bandit 600 poate deja sa isi ia A-ul full
  3. Fost ieri cu banditul meu pentru verificare de inceput de sezon. Ma declar foarte multumit. Nota 10 pentru servicii si rabdare.
  4. Poate in week-end scot si eu banditu de la hibernare... si luni, daca va fi, inaugurez si eu sedinta ....
  5. @Macke: era vb de bandit de 400 media de viteza 100-120 kmh
  6. Eu am o medie urbana de 8, iar extraurban am scos 4... dar recunosc că nu știu/pot să merg economic ...
  7. @xsebi si @George M. : Multumesc. O sa incerc intai varianta cu feonul si daca nu merge, o sa incerc cu guta
  8. Intrebare de 5.000 de puncte Cum se scoate cel mai usor si nedistructiv suportul camerei lipit cu dublu-adeziv 3M pe casca ca sa pot sa-l pun pe o noua casca? Auzisem ceva despre un feon, dar ma gandesc ca nu e vb despre un feon normal de uscat parul...
  9. Eu am auzit si bune si rele despre domnul in cauza. Intai de la un coleg de munca care acum e un motociclist bun, atent si prudent, care a facut scoala acum niste ani cu CB si a fst mai mult decat multumit astfel incat i l-a recomandatsi unei colege, care a facut scoala cu el, si se plange si acum ca nu ii da dosarul sa se duca si ea la examen... si scoala a durat 3-4 luni. De scoala in sine nu a zis nimic (nici nu am intrebat, dar acum voi intreba)
  10. da... pentru impresia artistica . Si la ea urmeaza sterilizarea peste 1 luna, dupa rapelul la vaccin, daca nu intra iarasi in calduri
  11. Sa va fac cunostinta si cu matza mea Ea e Aysel: Are cam 8 luni, e adoptata si acum ne chinuie ca a intrat in calduri . In rest e o pisica deosebita... E prima pisica pe care o stiu eu ca face aport . Evident ca doar cand si cat vrea ea. Intareste vorba care spune ca pe o pisica poti sa o dresezi sa faca doar ce vrea ea.
  12. @MotoRocker: Cred că am schimbat ceva bile acolo ... Veneam ocazional tot cam acum un an când era și HAT invitat ...
  13. Cyclops

    SHARK - Discutii Generale

    Pentru că sezonul următor ar fi cazul să îmi schimb casca, m-am gândit să mă apuc să strâng bani pentru ea. Intre timp aș vrea să strâng pareri. Pentru că merg mai mult în oraș, în aglomerație, aş prefera un flip-up și mi s-a pus pata pe Evoline 3. Are cineva?
×
×
  • Creează nouă...