Sari la conținut

eugen_pop

INACTIV
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de eugen_pop

  1. eugen_pop

    CANADA

    Sunt si eu de vreo 5-6 luni in Vancouver /Burnaby. Mie imi place foarte mult. Am fost recent spre Chiliwack e super tare, locuri ca in povesti pe aici. Eu nu cred ca o sa plec de aici.
  2. eugen_pop

    BURSA LOCALA

    VAND: CDI Transalp 100RON Tankbag 40RON Walkie Talkie (2 buc) 70 RON -aproape noi cu tipla pe ele, raza pana la 3km Cutit+teaca 20RON Meladie din Primul Razboi Mondial ( Iron Cross, Eisernes Kreuz) 600 EUR TEL: 0748040020
  3. eugen_pop

    BURSA LOCALA

    daca nu poti oferi nu poti si gata nu-ti cere nimeni parerea . Poate are cineva vreun motor de inchiriat si il ofera dar cu alt pret. Pretul nu-i batut in cuie. Il cunosc destul de bine pe coleg probabilitatea sa-l dea de pamant este mica.
  4. eugen_pop

    BURSA LOCALA

    Caut pe cineva care sa inchirieze un motor : enduro, intre 400 si 600 cmc, sa fie de preferinta cu crash baruri sa se poate culca pe jos( daca e cazul) fara a sparge carenele. <br style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: verdana, tahoma, arial, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(238, 242, 247); ">Vrea un prieten sa invete sa se dea mai bine. Ofer intre 80-100 RON/ zi cu vreme buna.<br style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: verdana, tahoma, arial, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(238, 242, 247); "> UP
  5. eugen_pop

    BURSA LOCALA

    Nu ma astept sa dea cineva pe 80 Ron un Bmw Gs Adventure... Vrem un motor sa mearga si in cel mau rau caz sa-l poata culca pe jos ( desi nu cred ca va fi cazul). E un coleg de munca de al meu care e doritorul. Incepator fiind stai tu linistit ca nu se apuca el sa mearga intr-o roata sau cu ce stiu eu ce viteza incat sa-i produca pagube de sute de euro.
  6. eugen_pop

    BURSA LOCALA

    nu-i nici o anecdota Dane. Un prieten a facut A-ul si s-a dat doar cu motoare pentru scoala. Vrea sa se dea si pe un motor mai mare ca sa-si faca o idee ce motor sa-si cumpere. Daca nu-l vindeam pe al meu il dadeam eu.
  7. eugen_pop

    BURSA LOCALA

    Caut pe cineva care sa inchirieze un motor : enduro, intre 400 si 600 cmc, sa fie de preferinta cu crash baruri sa se poate culca pe jos( daca e cazul) fara a sparge carenele. Vrea un prieten sa invete sa se dea mai bine. Ofer intre 50-80 RON/ zi cu vreme buna. Tel:0748040020
  8. eugen_pop

    BURSA LOCALA

    Vand Honda Transalp din 93 1200 Eur. <br style="color: rgb(70, 85, 132); font-family: verdana, tahoma, arial, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 18px; background-color: rgb(250, 252, 254); "><br style="color: rgb(70, 85, 132); font-family: verdana, tahoma, arial, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 18px; background-color: rgb(250, 252, 254); ">detalii aici: http://www.bikeshop....993-433785.html VANDUT
  9. eugen_pop

    Ajutor&asistenta moto!

    Nu are cineva sa-mi inchirieze ceva costum de carnaval?? Tel:0748040020
  10. eugen_pop

    BURSA LOCALA

    Vand Honda Transalp din 93 1200 Eur. detalii aici: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-transalp-din-1993-433785.html
  11. Firma Bombardier Transportation angajeaza vorbitori de limba Germana+ cunostiinte operare PC. Sunt mai multe pozitii libere. Trimiteti CV direct la adresa eugen.pop@ro.transport.bombardier.com + o eventuala scrisoare de intentie.
  12. eugen_pop

    Dau Spre Donatie!

    Se dau doi pisoi ...doi dintre ei mai au nevoie de familie ..daca doriti sa-i adoptati/infiati...sau daca cunoasteti pe cineva care ar vrea un pisoi sunati la nr. 0740 152 683 (Angi)
  13. eugen_pop

    Poze

    Foarte fain motoru domle!!! Sa-l manuiesti sanatos!!
  14. eugen_pop

    CANADA

    Este cineva din QuĂŠbec pe aici??
  15. Firma Bombardier Transportation anjeaza pentru departamentul de Resurse Umane vorbitori de limba Germana si Franceza. Nu trebuie neaparat experienta solida in domeniul resurselor umane. Nivelul de limba trebuie sa fie pus la punct. Daca se incadreaza cineva trimiteti CV direct la adresa eugen.pop@ro.transport.bombardier.com + o eventuala scrisoare de intentie.
  16. eugen_pop

    Sa mai si radem.

    filmuletul asta te chiar da pe spate...in orice caz numa de ras nu-mi arde cand ma uit
  17. eugen_pop

    CANADA

    Salut, Eu sunt acum intr-un proces de emigrare si sper din tot sufletul ca prin septembrie cel tarziu sa am viza pt Canada. Vreau sa ma stabilesc in Vancouver ( si sper sa nu ma mai intorc doar cu ocaziii rare). Anul trecut m-am hotarat si mi-am depus dosarul de emigrare (printr-o agentie). Desi m-a costat o gramada de bani sper sa se merite. Vreau ca in primavara lui 2012 sa vin cu motocicleta in Canada pana in Vancouver. Insa nu mi-e clar in de mod pot sa trec peste Atlantic. Ati mai trecut careva peste Atlantic cu motocicleta/masina??Daca da poate sa spuna careva ceva firme care fac transporturi de genul asta?(+eventuale preturi orientative) Daca stiti ceva preturi pt omologare in British Columbia ar fi minunat. Si eu sunt cam de aceeasi parere cu Adventurer...nu m-as prea complica daca costurile de omologare sunt prea ridicate. Multumesc si numai bine!
  18. Salut, Eu sunt acum intr-un proces de emigrare si sper din tot sufletul ca prin septembrie cel tarziu sa am viza pt Canada. Vreau sa ma stabilesc in Vancouver ( si sper sa nu ma mai intorc doar cu ocaziii rare). Am facut si facultate si masterat in Cluj si nici eu nu sunt ²aranjat" mai deloc. Anul trecut m-am hotarat si mi-am depus dosarul de emigrare (printr-o agentie). Desi m-a costat o gramada de bani sper sa se merite. Vreau ca in primavara lui 2012 sa vin cu motocicleta in Canada pana in Vancouver. Insa nu mi-e clar cum pot sa trec peste Atlantic. Ati mai trecut careva peste Atlantic cu motocicleta/masina??Daca da poate sa spuna careva ceva firme care fac transporturi de genul asta?(+eventuale preturi orientative) Multumesc si numai bine!
  19. eugen_pop

    Sa mai si radem.

    http://trololololololololololo.com/
  20. eugen_pop

    Util

    iei cablul si o piulita, introduci capatul la cablu in piulita, bati piulita pe o nicovala in asa fel incat piulita batuta sa stranga cablul la capat... voila ai cablu "cositorit la capete" si tine foarte bine. ai grija sa nu bati piulita prea tare ca sa-ti taie cablul.eu asa imi faceam mai demult cablu de frana la bicicleta. avand in vedere ca plumbul se topeste foarte repede poti sa te apuci sa topesti niste plumb. mai mare e daraua pana faci forma...dar se poate face si din hartie (plumbul topit nu topeste hartia;) aceste metode se recomanda doar daca gradul de zgarcenie este foarte ridicat
×
×
  • Creează nouă...