Sari la conținut

motofix

Membru
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de motofix

  1. Un de la unul de-ai voştri!
  2. Desigur, sunt locuri de campare in interiorul Autodromului, iar spatiul Autodromului este ingradit. Pentru incalzire, te astept la cortul TGM cu palinca!
  3. Pentru cei din Mures, dar nu numai, este important sa stiti: Transport GRATUIT din ora in ora la Festival!!! De la Sala Polivalenta catre Autodrom si retur, sambata intre 11:00-20:00 si duminica intre 11:00-14:00. http://choppertruckfestival.com/transport/
  4. Din postura de "local support" al "Festivalului Celor mai Frumoase Camioane si Choppere", Asociatia MotoTGM va invita in weekendul 21 - 22 septembrie 2013 la Autodromul IFPTR de langa Tg. Mures pentru a petrece alaturi de noi un sfarsit de saptamana excelent, cu camioane tunate, choppere unicat, fete frumoase, muzica excelenta (ZDOB si ZDUB / TROOPER / DJ WANDA / ZADAR / OUTSIDERS) si multe surprize pentru motociclisti si prieteni!
  5. Mult bun gust si un strop de rafinament. Felicitari, ii respect pe cei care modeleaza metalul in ceva frumos!
  6. motofix

    MANDLA 999

    Uoooooooo, deja te urasc!!!! (intr-un mod foarte pozitiv!!!!) Superbiciune de turbaciune de beleeeaaaa!
  7. Eu de obicei injur rau de tot si strig la ea... dar e incapatinata, pana acum nu am reusit sa o conving sa se ridice singura...
  8. motofix

    Auto-moto-ring Tg Mures

    Pffff, tre sa-mi iau coaja de pista...
  9. Ma uimeste cat de mult se dezbate daca ala era un vanzator adevarat sau era un vanzator de cahcat. Mie unuia mi-ar dicta BUNUL SIMT si cei 7 ani de acasa sa nu ma intorc cu spatele la o persoana cu care port o discutie. Ceea ce inseamna ca deja ne conduce banul atat de demult incat ne-am modificat reflexele. Adica "atunci cand ma uit la tine vad cascaval, nu un om." Trist. Macar de nu am continua sa incurajam treaba asta.
  10. Ai PM, merci! Ai PM, multumesc de interes! Ca date de contact ai un numar de telefon scris cu cifre MARI DE TOT la semnatura mea. Poti sa imi lasi un PM aici sau sa scrii direct pe forum ce te intereseaza. Adresa de acasa nu ti-o dau... In privinta suportilor, ai PM. Merci! Pun si niste poze cu ce am mai lucrat, poate va dau idei . Unele poze sunt facute inainte de vopsire, clientul dorind o culoare anume pe crash bar. Un V Strom cu suporti bagaje si crash bar (inainte de vopsire) Ceva pe inox... Si un model de stander low-cost... Stiu ca unora va vor placea anumite modele, iar altele vi se vor parea nasoale. Nu uitati ca lucram dupa solicitarile si gusturile fiecarui client. Daca era dupa noi, poate le puneam turnulete de tabla... (NOT!)
  11. De o vreme am inceput sa producem tot felul de dracarii din teava, in principal crash bars, dar si suporti pentru coburi, genti laterale, sidecases sau cum mai vreti sa le numim. O sa revin cu poze mai incolo. Daca doriti ceva din ce facem noi, contactati-ne telefonic sau aici. O zi buna tuturor!
  12. De acum la intrebarile legate de Crashbars si alte fieratanii va voi raspunde eu, ii multumesc fratelui Hellicks pentru introducere. Incercarea de a crea crashbar-uri de calitate la un pret accesibil s-a nascut din necesitate, dar si ca raspuns la o provocare. Speram sa ne dezvoltam in timp si sa putem oferi produse mai variate (si sa ne conturam un proces de productie mai putin cronofag). Pana atunci ne descurcam asa.
  13. Facem ce scrie la semnatura, suntem din Tg. Mures, preturile sunt mici. Poteci minunate va dorim!
  14. Am schimbat echipa, mecanicul, locul si profilul, am pastrat numele. Confectionam crash-bars (bare de protectie in romana ) la comanda pentru orice mobra. Intran in curand si pe inox, pentru cruisere, choppere si alte sobe (glumim, ne plac si astea). Preturile difera in functie de complexitatea modelului si cerintele clientului, dar in principiu nu cautam sa ne imbogatim din asta. Pe langa crash-bars, putem face si alte dracarii din teava de care ar putea avea nevoie omu' (mai un stander, mai un suport de bagaje, mai un sissy-bar, din astea...). Va salutam si ne vedem pe strada (sau pe coclauri).
  15. Am schimbat echipa, am schimbat mecanicul, am schimbat locul, a ramas numele. Confectionam crash-bars la comanda, pentru orice mobra, la preturi de bun-simt. In curand intram si pe inox, pentru choppere, cruisere si alte sobe (glumim, si noua ne plac).
  16. Salutare! Aveti idee de unde cumpar un mudguard (aripa spate) si un suport de baterie pentru un 600 RR din 2007? Mesaj completat Modelul este 2006, scuze!
  17. Scuze, sunt in spital, am o fractura la glezna stanga si nu am telefonul la mine.
  18. Bafta tuturor in noul an, iar care mai aveti cate ceva de pus la punct, va astept la atelier! PS: Mai nou confectionam si crash-bar-uri, la preturi imbatabile (jumatate)
  19. Hai sa nu ne complicam asa de tare... pana la urma e vorba doar de un cric central, nu de suspensia fata de la G-Klasse... Suna-ma si o rezolvam scurt. Drumuri bune tuturor!
  20. Salut! Suna-ma si vino pana la atelier cand ai chef, discutam si le facem exact cum vrei tu.
  21. Ne-am schimbat numarul de telefon, dar serviciile raman aceleasi! Va stam la dispozitie cu orice lucrari de service, plus piese noi sau din dezmembrari.
  22. Intram in sezonul rece, numai potrivit pentru a ne pune motoarele la punct... Va astept pentru orice fel de lucrari, cu preturi FOARTE bune, reduceri pentru membrii forumului si manevre la care alti mecanici poate nu s-ar baga... Ca o noutate, putem confectiona garnituri din klingerit in orice forma, pentru orice suprafata, si garnituri de chiulasa pentru orice motor. De asemenea, pot asigura piese noi sau din dezmembrari pentru majoritatea modelelor. Iarna scurta tuturor!
×
×
  • Creează nouă...