Jump to content

Alex-bring-da-noise

Membru
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Alex-bring-da-noise

 1. Ms mult,vreau sa achiziționez cât de curând un naked,yamaha xj6. Casca să fie full face.
 2. Salutări tuturor ! Ce recomandări de cască Arai aveți,ce model și de unde se poate achiziționa la un preț mai bun ? Dacă este o diferență considerabilă de preț,am posibilitatea de a o comanda din uk sau spania. Aș prefera din România,dar dacă prețul este mai bun...... Vă mulțumesc !
 3. Ms mult !!!! Ma voi informa asupra modelului Ms mult !!! O sa am in vedere asta. Afectează consumul oare ?
 4. Multumesc mult ! 1.87 /95 kg. 90% din timp în oraș. Ocazional drumuri mai lungi. Nu am nimic definit legat de cc sau timpi,deaceea aștept sugestii,păreri. Sunt foarte multe modele și m-ar ajuta să restrang cautarea si sa aleg intre cateva modele.
 5. Salutare tuturor ! Detin permis cat.A,foarte putina experiență. Ce modele de scutere recomandați,fiabile și cu un consum decent pentru oras ? Vă mulțumesc !
 6. Salutări ! Știe cineva când se poate vedea reluarea ? Mulțumesc !
 7. Mulțumesc mult ! Sunt de acord cu tine,dar ca fiabilitate,costuri piese de schimb ? Îți mulțumesc foarte mult,ai perfectă dreptate. Sincer,îmi face cu ochiul yamaha xj6 dar tânjesc de foarte mult timp după un cafe racer,îmi place la nebunie și acum mi-am luat inima in dinți
 8. Sigur ca da,nu pot decât să îți mulțumesc,este foarte important.
 9. Îți mulțumesc,am înțeles,legat de șa,s-ar putea rezolva,poziția însă ar putea fi o problemă. Voi testa dacă voi avea ocazia,să fac diferența.
 10. Mulțumesc,nu aș vrea să fac modificări majore. Din ce cauze ar putea fi inconfortabilă ? Când m-am gândit la acest concept,am luat in calcul că mare parte din timp petrec în oraș,nu drum lung. Vă mulțumesc tuturor !
 11. Mulțumesc mult de tot ! O să iau în calcul și acest model. Multumesc,așa o să fac. Îți mulțumesc mult,spre rușinea mea am uitat să precizez un lucru foarte important,va fi prima mea motocicletă. Arată super bine dar ma gândesc să nu fie prea mult legat de 750 cc ?
 12. Bună ziua ! Vă rog frumos,ajutați-mă cu idei pentru ce modele de motociclete să optez,să caut,vreau să achiziționez o motocicletă în ideea creării unui proiect custom cafe racer. Îmi doresc enorm de mult. Sunt începător,aș dorii ca motorul să aibă o capacitate de 500-600 cm,ca și buget dacă este posibil să mă încadrez în 3000€+-,să nu implice modificări majore,extrem de complicate,deoarece marele minus....la mine în oraș nu există nici un service(firmă) care să se ocupe cu așa ceva,voi fi nevoit să apelez la altcineva în alte orașe(mi-ar fi de mare folos recomandări la cine să apelez). Sunt deschis la orice fel de sfaturi,sugestii. Vă mulțumesc din suflet și fac o mare cinste pentru ajutor !!! Câteva idei despre design,stilul care mi-ar plăcea:
 13. Salut ! Eu unul personal pt moto gp,dar am zis sa fie topicul pt orice fel competie,sa fie un ajutor,iti multumesc ! Ar fi super unul in limba romana mie unul personal imi place mai mult sa aud comentariile in limba romana.
 14. Pentru cei care nu se pot uita de acasa,sau din diferite motive,un livestream cred ca ar fi de ajutor.
 15. Buna ziua ! Nu am reusit sa uploudez pozele,postez de pe tel,sunt la munca. Daca intereseaza pe cineva,chiar e pastrata foarte bine,purtata de o singura persoana,foarte putin. 0785013888 Pretul zic mai mult de rezonabil.
 16. Salutari all ! Stie cineva unde pot gasii cursa ? Din pacate,nu am avut ocazia sa o vad.. :bow:
×
×
 • Create New...