Sari la conținut

Alex-bring-da-noise

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alex-bring-da-noise

  1. Salutări tuturor ! Are cineva Concept X ? Ceva păreri ?
  2. Ok,o să iau în considerare Mulțumesc mult Mulțumesc mult,mulți mi-au spus de modelul acesta. Îți mulțumesc și pentru șansă Omenia se pare că devine din ce în ce mai puțin întâlnită... Trist dar...
  3. Salutări tuturor ! Ce model de cască de la ARAI din experiență sau auzite,recomandați pentru naked ? Vă mulțumesc foarte mult !
  4. Ms mult,vreau sa achiziționez cât de curând un naked,yamaha xj6. Casca să fie full face.
  5. Salutări tuturor ! Ce recomandări de cască Arai aveți,ce model și de unde se poate achiziționa la un preț mai bun ? Dacă este o diferență considerabilă de preț,am posibilitatea de a o comanda din uk sau spania. Aș prefera din România,dar dacă prețul este mai bun...... Vă mulțumesc !
  6. Salutări ! Știe cineva când se poate vedea reluarea ? Mulțumesc !
  7. Mulțumesc mult ! Sunt de acord cu tine,dar ca fiabilitate,costuri piese de schimb ? Îți mulțumesc foarte mult,ai perfectă dreptate. Sincer,îmi face cu ochiul yamaha xj6 dar tânjesc de foarte mult timp după un cafe racer,îmi place la nebunie și acum mi-am luat inima in dinți
  8. Sigur ca da,nu pot decât să îți mulțumesc,este foarte important.
  9. Îți mulțumesc,am înțeles,legat de șa,s-ar putea rezolva,poziția însă ar putea fi o problemă. Voi testa dacă voi avea ocazia,să fac diferența.
  10. Mulțumesc,nu aș vrea să fac modificări majore. Din ce cauze ar putea fi inconfortabilă ? Când m-am gândit la acest concept,am luat in calcul că mare parte din timp petrec în oraș,nu drum lung. Vă mulțumesc tuturor !
  11. Mulțumesc mult de tot ! O să iau în calcul și acest model. Multumesc,așa o să fac. Îți mulțumesc mult,spre rușinea mea am uitat să precizez un lucru foarte important,va fi prima mea motocicletă. Arată super bine dar ma gândesc să nu fie prea mult legat de 750 cc ?
  12. Bună ziua ! Vă rog frumos,ajutați-mă cu idei pentru ce modele de motociclete să optez,să caut,vreau să achiziționez o motocicletă în ideea creării unui proiect custom cafe racer. Îmi doresc enorm de mult. Sunt începător,aș dorii ca motorul să aibă o capacitate de 500-600 cm,ca și buget dacă este posibil să mă încadrez în 3000€+-,să nu implice modificări majore,extrem de complicate,deoarece marele minus....la mine în oraș nu există nici un service(firmă) care să se ocupe cu așa ceva,voi fi nevoit să apelez la altcineva în alte orașe(mi-ar fi de mare folos recomandări la cine să apelez). Sunt deschis la orice fel de sfaturi,sugestii. Vă mulțumesc din suflet și fac o mare cinste pentru ajutor !!! Câteva idei despre design,stilul care mi-ar plăcea:
  13. Ma puteti ajuta va rog cu cateva modele de motociclete care pot fi facute cafe racer,cele care sunt accesibile ca pret,se gasesc usor dar si pot fi modificate cu usurinta,daca exista aici deja o astfel de lista,imi cer scuze.
  14. Imi plac foarte mult pozele,in special a 2 a merci
×
×
  • Creează nouă...