Jump to content

Alex-bring-da-noise

Membru
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

About Alex-bring-da-noise

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  PITESTI

Recent Profile Visitors

748 profile views
 1. Ms mult,vreau sa achiziționez cât de curând un naked,yamaha xj6. Casca să fie full face.
 2. Salutări tuturor ! Ce recomandări de cască Arai aveți,ce model și de unde se poate achiziționa la un preț mai bun ? Dacă este o diferență considerabilă de preț,am posibilitatea de a o comanda din uk sau spania. Aș prefera din România,dar dacă prețul este mai bun...... Vă mulțumesc !
 3. Ms mult !!!! Ma voi informa asupra modelului Ms mult !!! O sa am in vedere asta. Afectează consumul oare ?
 4. Multumesc mult ! 1.87 /95 kg. 90% din timp în oraș. Ocazional drumuri mai lungi. Nu am nimic definit legat de cc sau timpi,deaceea aștept sugestii,păreri. Sunt foarte multe modele și m-ar ajuta să restrang cautarea si sa aleg intre cateva modele.
 5. Salutare tuturor ! Detin permis cat.A,foarte putina experiență. Ce modele de scutere recomandați,fiabile și cu un consum decent pentru oras ? Vă mulțumesc !
 6. Salutări ! Știe cineva când se poate vedea reluarea ? Mulțumesc !
 7. Mulțumesc mult ! Sunt de acord cu tine,dar ca fiabilitate,costuri piese de schimb ? Îți mulțumesc foarte mult,ai perfectă dreptate. Sincer,îmi face cu ochiul yamaha xj6 dar tânjesc de foarte mult timp după un cafe racer,îmi place la nebunie și acum mi-am luat inima in dinți
 8. Sigur ca da,nu pot decât să îți mulțumesc,este foarte important.
 9. Îți mulțumesc,am înțeles,legat de șa,s-ar putea rezolva,poziția însă ar putea fi o problemă. Voi testa dacă voi avea ocazia,să fac diferența.
 10. Mulțumesc,nu aș vrea să fac modificări majore. Din ce cauze ar putea fi inconfortabilă ? Când m-am gândit la acest concept,am luat in calcul că mare parte din timp petrec în oraș,nu drum lung. Vă mulțumesc tuturor !
×
×
 • Create New...