Sari la conținut

justme2009

Super Membru
  • Număr conținut

    939
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    braila
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    yamaha xj600s
  • Club
    Solo

Informații profil

  • Motociclete detinute
    xj diversion

Vizitatori Recenți Profil

2.111 citiri profil

justme2009's Achievements

  1. Am pus cit scrie in manualul pentru xj 600 din 98 si nu din 92 cantitatea de 375 ml si nu de 379ml care este pentru xj ul din 92. Nivelul nu corespunde deloc avind la 375ml nivel de 121 in loc de 116 ml pt xj 98. Telescopul pentru xj 98 este de 41mm in diametru. Am mers cu ea si am testat o pe teren denivelat si la compresie maxima distanta masurata fata de buza superioara a semeringului de praf si prinderea telescopului este 200mm ceea ce mi se pare cam putin. Ma gindesc sa pun tot 400ml cit am scos. Nu stiu daca furcile sunt originale si daca nu au facut upgrade cu cele de la Fz 98 sau Fj . La Fz 98 se pune 475ml si nivelul este de 121mm cit imi da mie la 375ml....
  2. Acelasi lucru l-as fi facut si eu dar nu imi corespunde nivelul care il am cu cel din manual. Am ales sa pun cantitatea de 379 ml. Oricum multe nu corespund cu ce este dat in manual ...nu inteleg de ce.
  3. Am luat o seringa gradata fin de 100ml si am sa introduc cit este indicat in manual.
  4. Am schimbat semeringurile la amindoua,curatat de ulei tot tija,telescop,etc.. Am spus arbitrar in sensul ca le voi aduce la acelasi nivel in limita celor 20ml. Saiba am dupa piulita din capul telescopului apoi un distantier cilindric de aprox 20 cm apoi arcul. Adevarat.Am confruntat si cu manualul si am considerat ca cei 21 ml nu ar fi o prblm.
  5. Nu inteleg..Am pus putin mai mult cum a fost pus si de precedentii . Asa vroiam sa fac si eu dar seringa cu tub de 11 cm era prea scurta pentru a putea scoate ceva.Oricum eu le-am lasat pe alta zi cu ulei dar cu arcurile si tubul distantier scos..pentru limpezirea...mintii)). Daca nu reusesc cred ca voi introduce arcurile si voi echilibra un nivel arbitrar si voi merge cu ea asa cum am mai facut. Un manual Haynes il voi lua la rasfoit din nou poate gasesc ceva acolo.
  6. Am facut cursa necesara umplerii cu ulei si eliminarii aerului ...apoi am masurat distanta de 111 mm si nu ml.. scuze de greseala ma grabeam. Ma gindesc sa nu fie acelasi manual.Eu de schimbat uleiul la ea am mai facut dar am lasat-o asa masurind cit am scos atit am pus la loc. Nu e nici o problema Shui ca sunt comentarii negative.Au si ele un simbure de adevar.Oricum cine vrea sa ma ajute cu un sfat ii multumesc.
  7. Salut.Imi poate spune cineva care este nivelul de ulei la xj 600 an 98? In manual scrie 111ml masurat de la buza telescopulului cu arcul scos si acesta fiind comprimat total.. Am pus 400ml (379 ml in manual)dar nivelul este muult mai mare de 111ml .Unde gresesc?
  8. Salut.Ma poate ajuta cineva cu o informatie privind dimensiunile simeringuri ulei si praf xj Diversion 600 an 1998 ? Multumesc.
  9. Am gasit defectul ...unul natural daca se poate spune. Am masurat cele trei tensiuni Gnd, +12v si impulsul de la Cdi cu un osciloscop china si totul era ok.Impulsurile variau in functie de acceleratie ...tensiune alimentare in regula. Apoi am constatat ca acul indicator era blocat din cauza unui paianjen mic care cauta sa-si faca cuib acolo blocind ceasul turometrului... Am reusit cu greu sa_l scot dar a iesit suparat.... . Sper sa fie de folos si altora aceasta patanie a mea. Mulțumesc .
  10. Salut.Am patit_o si pe aceasta cu toate ca nu ma asteptam la acest defect... Am iesit in oras la o plimbare si am observat ca instrumentul care indica acceleratia este pe zero .Mentionez ca atunci cind am plecat indica acceleratia. Am desfacut bordul si am dat cu spray de contact la conectorii de la bord si la conectorii de la CDI. Am scos conectorul de la senzorul TPS in speranta ca isi va face testul de acceleratie.Dar nimic... Are cineva idee de la ce ar putea fi? Este posibil sa se fi dus integratul de masura de la bord??... Mulțumesc . Ps :Sper sa nu deranjez postind pe doua forumuri.
  11. Salut.Am facut al doilea topic pentru un itp pe Braila sau Galati sperind sa ma ajute cineva. Anirox Braila am vazut ca nu mai face .Tot ce a mai ramas este pe Galati.Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...