Sari la conținut

xx_dragosh_xx

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    HONDA CB 500
  • Numar Moto
    VL-05-SYM

xx_dragosh_xx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu am de vanzare un suport topcase+sidecase GIVI WINGRACK N141. Dragos 0746 122 990
  2. Multumesc mult..exact asta era..problem solved.
  3. Salut. Am si eu o problema cu motocicleta care nu vrea sa mai porneasca. In ziua in care s-a stricat, mergand pe ea, am realizat ca se oprea motorul cand dadeam de ghidon mai mult in stanga, sau mai mult in dreapta. De pornit la loc, nu pornea decat cu ghidonul drept. Am mers asa 4-5 km timp in care mi s-a mai oprit de cateva ori, pentru ca apoi sa nu mai porneasca deloc. Am verificat bujiile, iar acum observ ca nu mai da deloc scanteie. Daca a mai patit cineva asa ceva sau are ceva sugestii, ar fi foarte apreciate. Multumesc.
  4. Salut. Le vreau eu...Ai pm cu datele mele
  5. @ Sir Vlad Acum m-am uitat mai bine tot 511 Ron sunt cauciucurile, numai ca acum preturile afisate includ TVA. Mi-am dat si eu comanda de ele..pana la urma la ce trebuie sa ma uit ca sa ma asigur ca e totul ok cu cauciucurile acestea care sunt ciudat de ieftine???
  6. Doar ce le-au scumpit...erau mai ieftine acum 3 zile...164 si 244 fara tva...
  7. Salut, Ce stii de site-ul asta ? e de incredere ? Si eu caut cauciucuri de ceva timp si aici mi se par curios de ieftine. Pana acum toate ofertele pe care le-am primit pentru Michelin Pilot Activ (fata+spate) se invarteau pe la 850 de ron. Aici pe site vad ca sunt 620 de ron. Chiar 230 diferenta mi se pare un pic ciudat. A cumparat cineva de aici de la ei ? iti dau garantie si tot ce trebuie ? Multa bafta ! Eu vad ca sunt 510 Ron - o diferenta si mai mare..si mie mi se pare dubios de buna oferta..Eu vad ca poti sa le comanzi si sa le platesti la ei la sediu in Buc. Asa planuiesc sa procedeez. Nu stiu daca sa ma bucur ca dau de un deal bun, ca astea sunt reduse 20%, dar nici nu am mai luat cauciucuri asa ca nu stiu la ce sa ma uit..Garantie pe ce perioada se acorda in medie ?
  8. Eu la asta ma uitam sa il cumpar pt mine: Michelin PILOT SPORTY TL 300 Ron... http://www.anvelopemoto.eu/pagina-principala/detail/273-michelin/flypage%7Cask/70931-pilot-sporty-tl.html?sef=hcfp Mai jos linku cu perechea pt fata: http://www.anvelopemoto.eu/pagina-principala/detail/273-michelin/flypage%7Cask/73263-pilot-activ-front-tltt.html?sef=hcfp Niste pareri despre ele ar fi binevenite...
  9. Da. E lichidare de stoc ;)Astea le vand. Iar de cumparat caut o scarita dreapta pilot si aripioarele de plastic de sub rezervor.
  10. Vand urmatoarele piese honda CB 500(preturi mici): Janta fata+spate Pompa frana spate+etrier+vas plastic Carena spate de sub sa neagra Aripa spate Capace laterale triunghiulare negre Suport scarita stanga +scarite Ventilator CDI Cablu acceleratie Rezervor lovit Suport top case GIVI (poza) Mail: ionita.dragos87@yahoo.com Telefon: 0746 122 990
  11. Stie cineva de unde pot sa iau un cablu de ambreiaj pt cb? Sau daca are cineva unul sh, pentru ca as vrea sa evit sa dau 130 ron pe unul nou...
  12. Nu stiu cand mergi tu cu motocicleta ta, dar daca ai merge zi de zi prin traficul bucurestean ai vedea avantajele unei tobe sport: acela de a fi auzit inainte sa fi vazut. Si atunci ai prefera sa produci stres celor ce nu stiu sa utilizeze oglinzile din dotare si pietonilor ce traverseaza strada printre masini si astfel sa iti sporesti sansele de a ajunge intreg la destinatie(serviciu). Dar fiecare cu propriile conceptii.
  13. Se poate sa imi spui de unde ai luat aripa fata cu 50 de lei...imi trebuie si mie una..
  14. Pentru cine vrea capete de ghidon Dragos 0746122990 xx_dragosh_xx@yahoo.com
×
×
  • Creează nouă...