Sari la conținut

Radu75_ro

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    radu75_ro@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Anglia
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    -am ramas fara-
  • Numar Moto
    BV-95-BMW(numar pastrat)
  • Club
    M&M (Me & My bike)

Informații profil

  • Motociclete detinute
    KTM LC4Honda XL1000 VaraderoBMW R1100 RT

Radu75_ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc frumos! La fel si tie! Numai bine si santate!!!!

  2. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  3. Ok.....Iti multumesc frumos!!! Numai acolo nu m-am gandit sa caut.... Mersi inc-o data!!!
  4. Salutare tuturor! Nu schimb subiectul (desi asta fac), dar am citit pe aici de filmele (sau mini-seriile TV,mai exact) Long Way Round si Long Way Down...care le aveti (eventual si traduse,dar nu neaparat..)? Cum le pot avea si eu? Cu Strong-ul nu le gasesc nicaieri... Va multumesc anticipat! P.S. Salutari Luigi! Inca nu am plecat din tara, abia pe 22.07 decolez spre Anglia...Multa bafta! Si spor la treaba prin casa! Radu.
  5. Odihneasca-se in pace !!! Cumplit..... Condoleante familiei indurerate! Off: Mai lasati concursurile de genul "CARE MOARE PRIMUL" ...
  6. L-am vandut...Noului proprietar sa-l stapaneasca sanatos si multe momente frumoase alaturi de el! Va salut ... si va urmaresc in continuare!
  7. Totusi...faza cu "moarte conservarilor" este una din marile magarii (sa nu zic prostii) de pe acest forum !!! Am o pasiune: motociclismul....dar mai stiu si ca am o familie, am o fetita mica de 2 ani pe care n-o pot plimba cu motorul, e normal s-o plimb cu "conserva"...am un servici in care depind de "conserva"...si ma doare sa citesc aici gandurile unor .. .. Reveniti-va !!! Inca o data imi cer scuze de offtopic... Ontopic: La SMAEB a fost ok, parerea mea....plimbarica, drumul, atmosfera, comerciantii..prietenii..papica de la IKEA ... Sa ne revedem sanatosi !!!
  8. Cum naiba vine asta?? "asfalt uscat cu farul".... Referitor la faza dedicata soferilor auto...esti praf !!! Si eu ...si majoritatea avem si "conserve"...motociclismul este o placere,un hobby...o dragoste adevarata...dar tu nu poti gandi... Scoate capul din fund si fa un efort de gandire, inainte sa mai scrii astfel de tampenii... Regret ca sunt off-topic...dar nu e permis asa ceva!
  9. Cati cu RT-uri veniti miine la SMAEB ?
  10. Salut Dane, Arata foarte bine !!! E o idee buna...pe care cred c-o preiau si eu! Te felicit...
  11. Salutare tuturor! Din motive personale, sunt nevoit sa-mi vand motorul... Aici e linkul catre anunt... http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=440784 Sper sa nu fie vreo problema ca am postat si aici... Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE !!! Un Paste Fericit !!! Radu.
  12. FELICITARI CELUI CARE A DESCHIS TOPICUL !!!!! ASTA DA ATITUDINE !!! Romani, capul sus !!!! Si eu m-am saturat de muuuuulte din tara in care imi creste fetita ! Inc-o data spun: daca ar fi majoritatea asa cum esti tu, sigur Sandra, fiica mea ar avea o speranta ca va trai intr-o lume mai buna! FELICITARI !
  13. Un calduros SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI tuturor cu/fara motociclete !!!!
  14. Tuturor celor cu/fara motociclete va doresc un calduros LA MULTI ANI CU SANATATE !!!... SARBATORI FERICITE !!!... si un AN NOU FERICIT !!! ... Sa auzim numai de bine !!! Radu.
  15. Felicitari ! Foarte frumos traseu, frumoase poze...frumoasa fata! Tine-o tot asa...
×
×
  • Creează nouă...