Sari la conținut

Radu75_ro

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Radu75_ro

  1. Multumesc frumos! La fel si tie! Numai bine si santate!!!!

  2. Ok.....Iti multumesc frumos!!! Numai acolo nu m-am gandit sa caut.... Mersi inc-o data!!!
  3. Salutare tuturor! Nu schimb subiectul (desi asta fac), dar am citit pe aici de filmele (sau mini-seriile TV,mai exact) Long Way Round si Long Way Down...care le aveti (eventual si traduse,dar nu neaparat..)? Cum le pot avea si eu? Cu Strong-ul nu le gasesc nicaieri... Va multumesc anticipat! P.S. Salutari Luigi! Inca nu am plecat din tara, abia pe 22.07 decolez spre Anglia...Multa bafta! Si spor la treaba prin casa! Radu.
  4. Odihneasca-se in pace !!! Cumplit..... Condoleante familiei indurerate! Off: Mai lasati concursurile de genul "CARE MOARE PRIMUL" ...
  5. L-am vandut...Noului proprietar sa-l stapaneasca sanatos si multe momente frumoase alaturi de el! Va salut ... si va urmaresc in continuare!
  6. Totusi...faza cu "moarte conservarilor" este una din marile magarii (sa nu zic prostii) de pe acest forum !!! Am o pasiune: motociclismul....dar mai stiu si ca am o familie, am o fetita mica de 2 ani pe care n-o pot plimba cu motorul, e normal s-o plimb cu "conserva"...am un servici in care depind de "conserva"...si ma doare sa citesc aici gandurile unor .. .. Reveniti-va !!! Inca o data imi cer scuze de offtopic... Ontopic: La SMAEB a fost ok, parerea mea....plimbarica, drumul, atmosfera, comerciantii..prietenii..papica de la IKEA ... Sa ne revedem sanatosi !!!
  7. Cum naiba vine asta?? "asfalt uscat cu farul".... Referitor la faza dedicata soferilor auto...esti praf !!! Si eu ...si majoritatea avem si "conserve"...motociclismul este o placere,un hobby...o dragoste adevarata...dar tu nu poti gandi... Scoate capul din fund si fa un efort de gandire, inainte sa mai scrii astfel de tampenii... Regret ca sunt off-topic...dar nu e permis asa ceva!
  8. Cati cu RT-uri veniti miine la SMAEB ?
  9. Salut Dane, Arata foarte bine !!! E o idee buna...pe care cred c-o preiau si eu! Te felicit...
  10. Salutare tuturor! Din motive personale, sunt nevoit sa-mi vand motorul... Aici e linkul catre anunt... http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=440784 Sper sa nu fie vreo problema ca am postat si aici... Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE !!! Un Paste Fericit !!! Radu.
  11. FELICITARI CELUI CARE A DESCHIS TOPICUL !!!!! ASTA DA ATITUDINE !!! Romani, capul sus !!!! Si eu m-am saturat de muuuuulte din tara in care imi creste fetita ! Inc-o data spun: daca ar fi majoritatea asa cum esti tu, sigur Sandra, fiica mea ar avea o speranta ca va trai intr-o lume mai buna! FELICITARI !
  12. Un calduros SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI tuturor cu/fara motociclete !!!!
  13. Tuturor celor cu/fara motociclete va doresc un calduros LA MULTI ANI CU SANATATE !!!... SARBATORI FERICITE !!!... si un AN NOU FERICIT !!! ... Sa auzim numai de bine !!! Radu.
  14. Felicitari ! Foarte frumos traseu, frumoase poze...frumoasa fata! Tine-o tot asa...
  15. Salutare...din nou !...eu sunt acelasi Radu care va saluta aici pe forum si prin toamna.. In schimb, motorul e altul..nu mai e frumoasa Varadero..acum e un frumos exemplar bavarez, un BMW R1100 RT de ti-e mai mare dragu' ... Cabrio pe doua roti, nu alta..plus ca mai are si muzica pe ea..o nebunie !!! Va salut cu drag si va urez toate bune si asfalt uscat si curat !
  16. Cat de frumos !!! Stau la servici si visez cu ochii mintii drumul si plimbarea voastra ! Felicitari! Splendid... Cu Google Earth va urmaresc traseul pas cu pas... Astept continuarea cu nerabdare ! Foarte frumos si placut modul in care povestesti! O zi frumoasa in continuare...si..inapoi la masa de scris!
  17. Luigi...pai...a trecut deja o ora si 10 minute de cand nu ai mai scris nimic...tot stau si astept...nimic,nimic ??? Si a-propos de steguletz, asa e...si eu am cautat de numa-numa, chiar ieri am reusit sa-mi comand unu de la o firma din Bucuresti care mi l-au si trimis,e original facut de-o firma din State, dar...e si drapelul SUA! De unde sa aiba ei acolo steag cu tricolorul nostru?...bun si ala,in ultima instanta ! Ma dau cu americanii, asa-mi trebuie ... O zi buna tuturor, iar tu Luigi mai odihneste-te putin si apoi treci la masa de scris, ajunge cu trandaveala !
  18. WOWWWWW !!!!! Ai un talent de povestitor de.....WOWW...fara cuvinteee !!!! O nebunie...serios iti spun....extraordinar descrii totu ! Un concediu de pomina...acum am dat link-ul si nevesti-mii...sa vada si ea ce frumoas poate fi cu motorul in lume...! Te felicit...si sa auzim numai de bine !!! Multumesc...sunt la servici si ma "plimb" cu ochii mintii...multumesc inc-o data,Luigi !
  19. A murit topicul asta? nimeni nu mai spune nimic? Si ce motoare bune sunt RT-urile !!! Bafta tuturor !
  20. RIP....pacat de cei tineri si inconstienti ! Viteza ucide! Clar si fara niciun dubiu ! Sanatate pasagerei....offfff,.....
  21. Radu75_ro

    BMW Camp

    Salutare lumeee !!! Din pacate nu am cum sa raman peste noapte, dar sambata ziua tot dau o fuga pina acolo...macar niste mici sa papam (eu cu sotia)... Sa aveti parte de vreme cat mai buna si distractii maxime !!! Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine !!! Radu.
  22. Luigi....pe Radu din Brasov cu RT-ul rosu l-ai uitat ? Pai...trece-ma si pe mine printre brasovenii posesori de RT-uri ! O zi buna tuturor!!! Sa-l stapanesti sanatos !!! Ca tare-i faina !!!!!
  23. Salutare tuturor , cu si fara RT !!! Ma alatur cu drag voua, mai ales ca sunt un nou posesor de R1100 RT pur-sange (sienarot ) ... Cu lauda va spun ca acest exemplar a apartinut lui Florian (Giv32), sper sa am grija de el macar jumate din cat a avut acesta Salutari Florianeee !!! Bafta si asfalt uscat ! Mesaj completat Si o poza...ca asa-i normal sa te prezinti... Drumuri bune...poate ne vedem la SMAEB zilele astea...
  24. Salutare Fiind si brasovean ..si proaspat detinator de BMW...normal ca ma bag...cu s-o-tie (Dumnezeu) cu tot ... Ne bagam, dar fara cazare...scot motorul pe liber si am coborat acasa Dorim sa participam la ambele intalniri, deci faceti cumva si nu le suprapuneti !!! O zi buna tuturor !
  25. Salutare la toata lumea !!! De curand, cam o luna, sunt si eu un proaspat posesor de R1100 RT din 1995, acest lucru fiind posibil cu ajutorul stimabilului domn Florian din Arad (Giv32)....caruia ii multumesc inca o data si pe aceasta cale !!! MULTUMESC, Floriane ! Noua mea motocicleta este cea care l-a plimbat pe Florian prin lume cativa anisori buni, amandoi avand parte de multe aventuri si distractii .... Momentan am dorit doar sa va salut respectuos si va doresc tuturor numai bine si cati mai multi km fara evenimente neplacute ! Mesaj completat Salutare la toata lumea !!! De curand, cam o luna, sunt si eu un proaspat posesor de R1100 RT din 1995, acest lucru fiind posibil cu ajutorul stimabilului domn Florian din Arad (Giv32)....caruia ii multumesc inca o data si pe aceasta cale !!! MULTUMESC, Floriane ! Noua mea motocicleta este cea care l-a plimbat pe Florian prin lume cativa anisori buni, amandoi avand parte de multe aventuri si distractii .... Momentan am dorit doar sa va salut respectuos si va doresc tuturor numai bine si cati mai multi km fara evenimente neplacute !
×
×
  • Creează nouă...