Sari la conținut

Lucian.

Membru
  • Număr conținut

    120
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Motocicleta
    r6

Vizitatori Recenți Profil

868 citiri profil

Lucian.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Ai rezolvat problema pana la urma? La fel patesc si eu. Bujii noi, ulei nou, filtre noi, benzina noua, releu de incarcare nou, stator nou.
  2. Salut. Eu vreau sa fac operatiunea asta peste 2 saptamani, pentru ca un simering a cedat si imi curge uleiul din telescop. In carte scrie ca o data la 2 ani trebuie facuta revizia. Iar in furca se pune ulei pentru furca, 10W parca citisem in manualul de service. Actualizeaza-ti profilul, sa nu dau informatii pentru modelul gresit.
  3. Bună seara. A mai pățit cineva să nu îi meargă vitezometrul pe un Hornet 2006(bord digital)? Arată mereu 0km/h. Doar peste 100km/h arată viteza.
  4. Îţi mulţumesc pentru ajutor.
  5. Mulțumesc. În acel topic ceream o părere pentru achiziționare. Am cerut ștergerea lui.
  6. Salutare. Cum aş putea coborî un Hornet din 2006 cu 1-2-3 cm? Se poate face aşa ceva modificând şaua?
  7. Lucian.

    Offtopic

    Salut. Imi cer scuze daca deschid un topic inadecvat. Am 4 pisoiasi de donat daca are cineva nevoie. Mananca singuri, prind soricei, se joaca toata ziua. 3 sunt alb cu portocaliu si al 4-lea e alb cu gri cu portocaliu.
  8. Am si eu o Honda CBR 1100 XX si as vrea sa schimb cu ceva supersport
  9. Motive pentru a ramane in Romania : − pentru ca Romania e singura tara in care te uiti cand altul munceste si iei spor de vedere buna − pentru ca aici toate lumea imparte cu tine ce are: manelele din masina, gripa din autobuz si nevasta de acasa − pentru ca au incercat sa faca mici si la Paris si nu le-au iesit decat manete de Citroen − pentru ca aici marinarul a ajuns presedinte. Va dati seama unde poti sa ajungi ca pompier? − pentru ca doar in Romania sunt mai multe Jepp-uri decat milionari si mai multi milionari decat firme − pentru ca avem si noi Silicon Valley, dar nu a intre doua dealuri din California, ci intre doua titze din Dorobanti − pentru ca de-aici poti sa pleci repede, nu te tine nimeni − doar aici te poți bucura de ospitalitatea proverbială a poporului român… În trafic toată lumea vrea să-ți cunoască mama Âşi să-ți iubească copiii, morții Âşi răniții − doar aici, pentru că-i picată din cer, zăpada este considerata SFĂNTĂ… odată ce s-a aÂşezat pe Âşosea, o lună de zile nu o atinge nimeni… la noi zapada Âşi bătaia sunt rupte din Rai − avem cea mai bună shaorma, chiar dacă arabii sunt minoritari − pentru că doar aici există nume ca Simona Sensual… Âşi culmea, nu e actriță porno − pentru ca doar aici putem vorbi urat de unguri, bulgari, olteni.. si sa fim considerati haiosi in acelasi timp. − pentru ca numai aici poti sa devii sofer profesionist la slalom printre obstacole (gropi, caini morti,…betivi). − pentru ca atunci cand se vor termina locurile in iad cei morti vor fi trimisi in Romania − doar aici poti sa ai pretenti sa primesti fara sa oferi nimic in schimb − doar aici se iau pauze inainte de a incepe munca − aici sunt cei mai zgarciti oameni, le este greu sa dea si buna ziua − doar aici se cumpara parfumul dupa nume, nu dupa miros
  10. Mamaliga cu cioburi, traditional. Totusi, ar fi de preferat un aparat cu ultra-sunete sau ceva de genu. Chiar, sunt bune chestiile alea ?
  11. Lucian.

    Offtopic

    Cu 1000 de euro as gasi o RS 125 de prin 96-98 ?
  12. Dar totusi... Accidentatul?
  13. Într-o toaletă publică cam jegoasă, un client, vădit nemulțumit de starea acesteia, ia un marker Âşi notează pe perete: "Voi ce stați aici pe vine ÂŞi alene vă căcați Mai bine v-ați linge deÂştiul Decât pe pereți să dați" După câteva zile revine Âşi găseÂşte răspunsul: "Tu, poet necunoscut, Fu*uti muma-n poponeata să-ți fu*! Când mai treci pe la closet Cacă-te ! Nu fi poet !!!"
×
×
  • Creează nouă...