Sari la conținut

florinb

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    suzuki gsx r 750

florinb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Superb! Am vazut in direct cursa asta, am revazut si secvente si in continuare imi place sa revad duelul asta. Iti dai seama ce o fi fost in sufeltul celor de la boxe cand se duelau baietii pe pista?! Forza Valle!!
  2. Ce pacat Atatea reguli de circulatie incalcate cu nonsalanta, au din nou ca finalitate o alta viata sfarsita mult prea repede.. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
  3. Acum cateva ore am intrat pe forum, speram sa fie ok baiatul, iar acum aflu ca a fost accident mortal .. Trebuie neaparat modificata legislatia rutiera, nu se mai poate, e macel! Si totusi, echipamentul ..., mama lui de echipament... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
  4. Sinucigasi frate, asta-i cuvantul. Degeaba va irositi toti energia sa lamuriti nebunii sa poarte casca si alte protectii, ca nu aveti cu cine va intelege. Pacat, pacat de familia lui, de prietenii lui. El s-a dus repede, nu mai stie nimic, dar ce lasa in urma... Oricum, Dumnezeu sa-l ierte!
  5. .. taiat geaca La ce a fost nevoie sa-ti taie geaca, nu se putea scoate normal?
  6. Teafar e un fel de-a spune. Nu-i asa teafar din moment ce are o mana rupta. Bine ca nu a fost mai rau. Insanatosire grabnica!
  7. Dar nu stie nimeni nimic de starea de sanatate a baiatului? Asa, parea ok, dar cine stie Sper sa fie ok, sanatate!
  8. bine ca ai avut echipamentul moto a scapat relativ bine. spor la reparat si asfalt uscat
  9. florinb

    Romania tara de c a c a t

    Bine ca ai scapat intreg .. Motorul ce avarii are?
  10. florinb

    Accident Mortal

    Ma gandesc ca daca accidentul s-ar fi petrecut la 200, pasagerul nu ar fi avut la randul lui nici o sansa ... Oricum, nasol, RIP
  11. daca aveau viteza mare, acum erau pe alte plaiuri, nu cred ca poate fi vorba de viteza aici.
  12. Dumnezeu sa-l ierte.. Dar e inconstienta curata ce fac Cine stie, poate ca o amarata de coaja de plastic de 50 de lei daca avea pe cap, scapa. Asa ...
  13. florinb

    Accident Plevnei

    Oameni buni, mi se pare deja ca circulatia in Bucuresti cu motorul a devenit un fel de "sport extrem" .. Oricat de atent as fi (si cred ca majoritatea dintre noi sunt foarte atenti, deoarece e pielea noastra in joc), tot am impresia ca un pericol iminent (din umbra) ma paste. Foarte urat accidentul, sa dea Dumnezeu sa se refaca motociclistul cat mai repede si fara sechele. Asfalt uscat tuturor!
  14. cred ca tot cu serviciile private de asistenta medicala faci treaba mai buna. dai un ban dar iesi la liman.. cu sistemul national de sanatate, mori cu zile
  15. Insanatosire grabnica si multa bafta! asfalt uscat . . si pe mine la fel, de azi au inceput sa ma doara toate .. ca sa ma ridic din pat, imi pun mana sub cap, altfel, ma doare de mor .. si eu am avut un accident destul de nasol (nu cu motorul, eram pe scaunul din dreapta al unei masini), ne-a lovit unul violent din spate, nu purtam centura. pe moment in afara de sperietura si buimaceala, mi se parea ca nu am nimic, insa a doua zi nu mai puteam misca din cauza durerilor la spate si gat. ca sa ridic capul de pe perna, cum zici tu, puneam mana sub cap, altfel jale nu-i problema, o sa te lase in cateva zile numa bine, asfalt uscat si insanatosire grabnica !
×
×
  • Creează nouă...