Sari la conținut

cristian2009

Membru
  • Număr conținut

    232
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristian2009

  1. Fara schimburi ! Dupa cum ai citit in topic, o vand ca nu am timp sa ma plimb, ceea ce inseamna ca nu conteaza modelul ! ;)

  2. Salutare ! Din pacate pentru mine ma vad nevoit sa vand RT-ul pentru ca nu am suficient timp de ea sa ma plimb cat mi-as dori... Postul cu detaliile si mai multe poze despre moto gasiti aici /index.php?/topic/679485-bmw-r-1100-rt-stare-foarte-buna Cine are intrebari despre ea si e interesat tel 0723.226.337 Mersi !
  3. Si pe mine m-a sunat un amic care trecea prin zona si mi-a trimis o poza cu moto, dar nu stia mai multe detalii in afara de ce s-a scris mai sus. Banuia ca poate il cunosc pe posesor... Sa speram ca nu e nimic foarte grav. Prea bine si placut oricum ar fi nu e... Multa sanatate !
  4. Salut Luigi ! Drumul este foarte ok ! Pana la urma n-am fost decat eu cu Victor si cand eram relativ aproape de Balchik am hotarat ca mai bine mergem acolo in port ca poate e mai animat si n-am mai ajuns pana acolo la scoici. Sincer asta a si fost unul din motive... panta aia cam aiurea. Plus ca incepuse sa ni sa faca si foame ! A fost ff bine si plimbarea si masa din port Balchik asa ca apoi am plecat acasa. S-a scumpit insa bacul de la Silistea care acum este 13 lei moto si 35 lei auto doar 1 drum !
  5. Victore eu am o singura problema ! Nu se poate intalnirea la 9.15 ?!? Nu e mare lucru diferenta de o ora, dar dimineata conteaza tare zic eu ! Nu promit ca ajung asa dimineata, dar la un 9 as veni... Mai stau treaz pe net 10 min daca vrei sa-mi raspunzi ceva despre asta, daca nu intru maine dimineata la 8.
  6. Salut Victor ! In sfarsit cineva cu o propunere pentru duminica ! Chiar ma gandeam ca as iesi pe undeva. Eu n-am mai fost pe ruta asta, deci as merge ! E vorba de duminica nu ? Nu de maine sambata...
  7. Nu era un salon "oficial" ci doar o expozitie a catorva dealeri, deci era normal sa nu fie prea multe marci si firme, decat cele care s-au inteles si paltit sa expuna ! Nici o legatura cu salonul auto international !
  8. Luigi, ca de fiecare data, stii doar ca "dreptatea" este undeva la mijloc. Baiatul e nemultumit pe buna dreptate, dar e la fel de adevarat ca nu merita atata energie consumata ! Numai bine si sper sa ne vedem pe drum cat de curand. Sper in maxim 4-5 zile sa ies si eu. Momentan mobra e in "pregatiri".
  9. Salut ! Prevederea este in vigoare de foarte mult timp... de cativa ani daca nu ma insel. Poate chiar de cand s-a deschis BMW Baneasa. Evident ca nu e vina portarului, el doar respecta indicatiile date. Sunt perfect de acord ca sun "fraieri" aia care tac si pleaca. E clar ca trebuie sa mai si tipam cand e cazul !
  10. Sanatate multa si recuperare cat mai buna si rapida ! Am facut si eu transfer acum.
  11. Nu stiu pe unde ai intrat tu in Turcia, dar acum cateva saptamani nici nu a trebuit sa ma mut din fata ghiseului de la bariera. Am dat pasaportul si talonul si asta a fost tot ! E adevarat ca am trecut pe la vreo 3 ghisee, dar cu siguranta nu trebuie sa te dai jos de pe motor ! Intr-adevar iti trebuie imputernicire LEGALIZATA din partea proprietarului daca nu tu esti cel din talon !
  12. Ca si ceilalti baieti iti recomand sa nu te zgarcesti inutil pentru asigurarea medicala ! La intrarea in Turcia nu se plateste nici o viza (a fost mai de mult!). Eu zic ca nu e cazul sa-ti faci probleme cu statul la coada intre vami pentru ca esti totusi pe moto si te poti strecura linistit mai in fata. Cel mult astepti sa termine cu cel care este deja verificat si apoi o iei incet "cu tupeu" spre politistul de frontiera /vames. Drum bun !
  13. Cine este interesat e o tura scurta la Veliko pentru Sambata dimineata ? Vremea pare sa fie in sfarsit ok si cum nu prea am facut prea multe iesiri sezonul asta, ma gandesc sa fac o plimbare. Ca fapt divers va anunt ca n-am ajuns pe acolo pana acum, dar acum e un bun prilej, mai ales ca mai am ceva treaba mai spre seara si ar trebui sa fiu acasa pana la 7-8, iar distanta este un rezonabila 180 km one-way. Cascam gura pe acolo, mancam, ne odihnim si apoi acasa. Viteza de drum (cel putin a mea!) va fi una rezonabila in functie si de trafic si tinand cont ca s-au mai tot intamplat fel de fel de nenorociri zilele astea, asa ca imi doresc ca sa ajung safe acasa ! In Bulgaria nu ar trebui sa fie asa mare trafic deci probabil un maxim de 110-120 km/h ar fi ok atunci cand se poate. In principiu eu propun o plecare pe la 9 dimineata de la MOL de pe Giurgiului. Eu sunt cu un BMW 1100 RT si inca nu stiu daca cu pasagera sau nu...
  14. Acum ridicati-l in slavi si faceti jdemii de pagini despre asta...! Adica exact c evroia omu' Doar stiti ca functioneaza foarte foarte bine selectia naturala ! Imi doresc doar sa nu ia pe nimeni cu el...!
  15. Salutare ! Stiu ca nu e aici locul cel mai bun pentru anunturile de vanzare, dar am vrut sa anunt intai "Grupul BMW" inainte sa fie valabil pentru toti. In concluzie: Vand set anvelope folosite pentru cei care nu si-au luat deja noi si au ajuns cu cele vechi la cota de avarie ! - fata Metzeler Z4 120/70 R17 - bun 50-60% - spate Continental Attack 160/60 R18 - aprox 70-80% Ca sa vedeti striatiile mai bine atasez si 2 poze mai jos. Le dau DOAR impreuna la 180 lei in total. Sunt in Bucuresti. Telefon: 0723.226.337
  16. Parca as veni si eu dar cu siguranta cu intoarcere in aceeasi zi !
  17. Mai Vittore dar de ce anunti si tu asa tarziu... de abia azi dimineata am vazut postul cand deja banuiesc ca ai plecat deja... Have fun !
  18. Mersi Vittore, dar eu sunt putin "mai mic", doar cu RT !
  19. Si la mine prima motocicleta a fost Quannon ! Nevasta-mea a invata si ea sa mearga tot pe ea dupa ce si-a luat carnetul. In 3 ani de folosinta nu am avut nici cea mai mica problema, iar intretinerea aproape ca nu a contat... 1 L de ulei
  20. Multumim Victor ! Stiam eu ca daca faci poze tu, cu siguranta nu uiti sa le postezi ) Asa cum spuneam si Doru, la cat mai multe iesiri in week-end !
  21. Frumoasa plimbarea de ieri ! M-ai frumoase si cele 2 BMW-uri noi noute ! Sa le stapaniti sanatosi si sa ne mai plimbam !
  22. Pana la urma e sambata sau duminica plecarea... ?!? Nu de alta dar sambata este 28 Mai...
  23. Eu am fost la Motoroute dar vezi ca momentan nu iti poate echilibra roata spate... De fapt nu stiu unde anume ai putea sa faci asta in Buc... ?? Detalii la www.motoroute.ro
×
×
  • Creează nouă...