Sari la conținut

lucians

INACTIV
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lucians

  1. lucians

    BURSA LOCALA

    Vand casca Caberg Sintesi marimea L , purtata o jumatate de sezon - 160 euro si bluetooth Intercom pt doua casti 250 lei. -pantaloni Vanucci Drive marimea m - 60 euro purtati foarte putin - cizme racing Held marimea 41- 40 euro -geaca Held marimea m -60 euro Tel. 0766308535 Trimit ramburs.
  2. Salut!

    Se merge pe undeva saptamana asta ? noi am vrea sa mergem in vama de joi dar daca se organizeaza altceva am venii si noi

  3. Al meu e pregatit , numai ca ii uitase-m talonul Violetei la rar si nu il mai gaseau. .... dar s-a rezolvat pana la urma.
  4. Salutare! Unde se poate face itp-ul la moto in afara de rar? Si cel mai ieftin bineinteles!
  5. Salutare!

    Da-mi te rog un nr de cont ca sa iti pot trimite banii , nu stiu cand mai am drum in bv ... si sambata cred ca e frig pt o tura .

  6. Salut. Am vorbit cu Dutzi si cand vrei poti sa aduci motoru sau mai multe :)

  7. salut!

    mai am geaca, daca te intereseaza ....

  8. Salut.

    Te deranjez cu o rugaminte , imi poti face si mie rost de kit-ul de igo pt android daca se poate , fac cinste :) .

    Lucian Rasnov

  9. Salut.

    Si eu vreau sa plec in jur de ora 16 , poate mergem impreuna dar spune-mi te rog ce inseamna ca vrei sa tragi mai tare ? eu pot sa merg fara pauza doar sa alimentez dar cu viteza nu ma omor prea tare .

    Lucian Rasnov

  10. Anvelope Michelin pilot road 3 , mai ieftine decat la noi. Eu mi-am cumparat un set cu 283 euro cu transport inclus . http://www.hkbikeparts.de/ Seriosi nemti astia
×
×
  • Creează nouă...