Sari la conținut

bozoro

Super Membru
  • Număr conținut

    2.383
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bozoro

  1. Se strang foarte usor la simt daca stii cat e simtul ala. Orice mecanic care a facut o scoala sau macar cursuri de mecanica moto (apropos de explicatiile stiintifice gasite pe net) stie ca exista si alt mod de a verica cat de corect e stransa piulita de la jugul inferior. E suficient un dinamometru (aparat de masurat forta sau momentul fortei nu cat de mult tii sau nu cu Dinamo :))) ) sa vezi cat de tare e stransa.
  2. Problema e ca sunt cu "G". Adica special pentru bemve f850gs. Au o forma mai diferita fata de alea normale si au si taloanele mai tari. Probabil nu o sa simta el cine stie ce direct cu ele, dar o sa simta daca probeaza cu alea normle.
  3. Cafelele astea facute la noi si prajite putin sunt excelente la gust dar au o mare problema: sunt extrem de acide si dupa o perioada oarecare te cam rup la stomac si trebuie sa treci iar o perioada pe prajire clasica.
  4. Tinand cont de calitatea cafelei pe care sunt nevoit sa o beau prin calatorii, am gasit solutia de compromis. Imi iau cafeaua cu mine si mi-o prepar singur: https://www.wacaco.com/pages/nanopresso Iese o cafea chiar civizilata fata de zeama de ciorapi de prin benzinarii sau diferitele cazari. Ai ce sa ii faci, ii tufi in gura. Nu e vina ta ca peretii sunt de rigips. :))))
  5. Terminati cu stresul inutil. E un amarat de navigator. Poti lua curent de oriunde e sub cheie ca nu consuma mult si nu da probleme. Chiar si de la pozitie poti lua.
  6. Ia te uita!!! Un furtun sub scaun! :))))))))))))))))
  7. SKF in general sunt facti in china in ultima vreme. Koyo de Japonia sau Romania, FAG da sa fie de Portugalia nu de china...
  8. Aici si eu sunt de acord. Rulmenti ieftini, facuti prin china, dimensiuni aproximative, durata de vita mica. Pe testate si probate.
  9. ca ai franat odata pana ai parlit placutele. Si probabil acea situatie nu ai mai avut'o cu astea albastre.
  10. Brembo rosii pe spate nu mananca nimic. Au alta compozitie fata de fata si discul de spate este mult mai rezistent. Pe fata e problema asta. Daca pui albastre pe spate le termini repede mai ales daca mergi incarcat. Albastre fata si rosii spate cu Brembo e formula pe care o folosesc la toti de 10 ani.
  11. Aia este o protectie la pietre si alte resturi. Un scut se prinde de orice mai putin de motor. Nu va bazati pe el pe off road greu.
  12. Nu e greu dar trebuie sa ai ceva cunostinte mecanice altfel riscul sa gresesti e mare mai ales ca e din grafit si se poate strica usor. Si greseala se plateste in apa in ulei.
  13. Furtunele de benzina sunt din plastic cu o forma specifica si mufe rapide. Singurul de cauciuc este cel dintre injectoare. Nu merg puse integral de cauciuc tocmai ca pierd presiune in timp. Folositi originale ca nu se deteorioreza in timp.
  14. Jocul este din cauza suportului. Poti pune ce manete vrei, jocul ramane. Nu la toate se face joc, tine foarte mult de cine si cum o foloseste.
  15. Uelcam tu da club. Da sa stii ca merita niste cauciucuri mai bune saraca. :)))
  16. https://airtender.it/ asta ar fi o solutie Exista ambreaje Heavyduty
  17. Data viitoare sa ii asculti pe aia care iti spun sa iei naturala nu de plastic. Acum o sa ai vesnic o problema.
  18. Se face nu e o problema, nu trebuie oricum sa disperi ca pana pe la 50k nu prea am gasit iesite din tolerante. Doar ca e pacat sa opresti mobra acum cat e vreme buna cand putem sa o facem cand se strica vremea.
  19. Eu am problema exact invers. Ma dor oasele alea doua si implicit spatele daca saua e prea moale. Asa ca pana la urma tine de fundul fiecaruia.
  20. Oricum am observat diferente foarte mari in functie de reglajul pe inaltime al parbrizului. Cand e totul jos, e perfect pentru mine rau pentru pasagera, ii zgaltaie pur si simplu casca. Ridic parbrizul, e foarte bine la ea, apar la mine ceva turburente pe lateral dar amplificate de comunicator si nu foarte deranjante. Oricum eu merg incet in general asa ca pana la 110/120 nu deranjaza deloc. Mai am probleme cu turbulentele cand pun geanta de rezervor si imi arunca tot curentul sub casca si atunci e mai mare tambalaul.
×
×
  • Creează nouă...