Sari la conținut

Liviu_250r

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Liviu_250r

  1. Eu am 159 TBi și dacă nu ai făcut achiziția până acum, sfatul pe care pot să ți-l dau e să cauți una la care schimbul de ulei s-a făcut la interval cat mai mic de km. Deci, una cu carte de service reală... :-) . Din cate am citit pe forumuri, la TBi contează foarte mult uleiul de calitate și cât îl lași pe mașină. Așa că daca găsești un pasionat care o vinde, cu atât mai bine. Eu nu știu cum dorm oamenii noaptea știind că uleiul are 20-25 de mii de Km. :-) Ca și motor mie îmi place foarte mult. E liniar, trage bine pe toată plaja de turație, destul de fiabil din cate am citit, daca ii dai ulei bun... Potențial bun pt. remap... Sunt colegi care au soft de 260 cp și nu au probleme. Același motor vine cu 235 cp din fabrica pe Giulietta, deci 200 cat are 159 nu e mult deloc. Și pe 4c cu 245cp parca. Dar acolo sunt mici diferențe la turbină și racire. Partea nasoala (sau nu ;-) ) e că sunt rare. Adică e nasol înainte să o cumperi și mișto după :-) . Si la părți nasoale ar mai fi și sunetul care nu impresionează deloc. Dacă ții neapărat, se poate modifica sistemul de evacuare și se rezolva și asta. Dar, oricum nu se va auzi la fel ca un aspirat.
  2. Honda CBR600 F4 - 1999. Am facut 4 schimburi de ulei pana acum, de cand am motocicleta: Motul semisintetic, Motul full sintetic, Motul semisintetic si in final Motorex semisintetic. De ceva timp(cam dupa primul schimb), a inceput sa se auda un zgomot diferit la motor, pe care l-am identificat ca fiind lantul de distributie. M-am documentat si am aflat ca sunt multe cazuri ca al meu si ca, probabil, intinzatorul de lant nu mai functioneaza normal. Am cumparat altul nou, ultima revizie, ca sa fiu impacat si a mai disparut din zgomot, dar a reaparut la scurt timp. Pana azi, cand am pus ulei Motorex. Ieri, zgomotul ala ajunsese sa semene cu cel al tachetilor de la auto si azi nu se mai aude deloc. Absolut deloc. In plus, s-a schimbat si zgomotul general al motorului. Sau poate mi se pare pentru ca nu il mai aud pe cel al lantului, dar categoric e mare diferenta. Citisem aici, pe forum parerile altora care ziceau la fel, insa am mers pe Motul, pt. ca ma gandeam ca sunt bazaconii. Am zis sa incerc, totusi Motorex pana cand o sa schimb kitul de distributie. Nu ma gandeam sa fie asa mari diferente intre doua produse similare ale unor marci de top, dar uite ca sunt. Oare asa se intampla si in cazul anvelopelor, filtrelor, si altor consumabile?
  3. Yamaha YZF R125 are cam 15 cai si nu stiu cat de usor poate sa prinda 140 la ora. daca ii prinde si pe-aia... Poate asta sa fie si cauza accidentului, ca daca avea putere mai mare, facea depasirea mai repede si scapa, nu statea sa se roage de ea... Deci, parintii sa ia aminte, asta a fost gresala lor, trebuia sa ii ia R6 cel putin. Unde s-or fi gandit? Poate scapa si acum stiu ce-au de facut. Doamne ajuta!
  4. mi-am pus Spy M800 (aia cu pager) de vreo 2 luni si sunt destul de multumit. senzorul de perimietru si cel de soc sunt reglabili si sunt destul de sensibilli la sensibilitate maxima. singura problema, a fost cand am mers pe ploaie vreo 50 km si cred ca s-a cam udat pagerul care era atasat la cheie. dupa asta, cam o zi si ceva, se pierdea semnalul intre alarma si pager. trebuia sa apas de mai multe ori pana se arma sau dezarma. si-a revenit dup-aia si acum functioneaza la fel ca inainte. de-acum incolo, daca merg pe ploaie il detasez de la chei si il bag in buzunar.
×
×
  • Creează nouă...