Sari la conținut

mitzi

Membra
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mitzi

  1. mitzi

    BURSA LOCALA

    Bocanci Gericke, mărimea 40, 150 lei. Stare bună, eu i-am primit, am purtat de 2 ori dar îmi sunt prea mari. Se pot vedea în Floresti, ocazional Cluj, la înțelegere.
  2. mitzi

    BURSA LOCALA

    Vand casca Shark Evoline series 3 marimea L, comandata si ajunsa in tara in 22 septembrie, nou nouta. O vand ca mi-e mica, am gresit mărimea. Preț 1300 neg. Telefon 0740763812
  3. mitzi

    Dau Spre Donatie!

    Salut! Daca stiti vreo familie nevoiasa, care are nevoie de aragaz, acesta se poate ridica gratuit de pe strada Dambovitei (in general pana la ora 15, sau in weekend, mai multe detalii in PM). Functioneaza, are toate butoanele, lipseste doar manerul de la cuptor, s-a rupt din pacate.
  4. mitzi

    Ajutor&asistenta moto!

    Foarte URGENT! Caut/inchiriez platforma de 140 latime pentru a transporta o masina Aixam la RAR maine dimineata la ora 8. Multzu!!!
  5. mitzi

    Cu si despre accidente

    Trei pe ziua de vineri....si omul meu a fost lovit, cu Hornetul de 600. Ca norocu, el a scapat ieftin, motorul asa si asa, e in reparatii.
  6. mitzi

    BURSA LOCALA

    Dupa curatenia de primavara se vand urmatoarele: cooler laptop extern 40 ron 90 ron 40 ron webcam Creative 90 ron platosa folosita de 4-5 ori cu mici zgarieturi 150 ron nou-nout 30 ron 100 ron toate preturile sunt negociabile.
  7. http://video.aol.com/video/die-trying/2776994166 Sper sa mearga linkul...
  8. no si de la mine una canadiana....sper sa va placa
  9. mitzi

    Dau Spre Donatie!

    Daca v-ati apucat de renovatii si aveti lucruri in plus, nu le aruncati! Primim in donatie frigider functional (si daca e vechi), si ceva mobila de bucatarie in stare acceptabila, sa ne putem muta la casuta noastra... Dam bere la schimb. Sau vin.
  10. mitzi

    BURSA LOCALA

    vand URGENT Motorola L7 black, 100 RON (neg.), ff putin folosit, imprimanta Canon MP210 fara toner din pacate, 100 RON (neg.), geaca piele cu franjuri si tinte pentru fete, 200 RON, neg. Cine e interesat, primeste poze. Contact aici, sau pe mess, ID mitzimacska. Mesaj completat corectare la postul dinainte....pretul la geaca e 120 RON, nu 200..........my mistake.......
  11. daca cineva are nevoie de traduceri texte....romana-maghiara-engleza, in orice directie.......gen articole sau capitole de carti....mai ales studentii......pret in jur de 8-10 lei pagina, depinde de dificultatea textului si de cantitate. Info la e-mail mitzimacska@gmail.com... Mesaj completat si inca ceva.......tatal meu a ramas somer, lacatus-mecanic si sudor cu argon, diplome de tot felu....dar se pricepe la orice....stiti vreo oferta? multzam!
  12. mitzi

    BURSA LOCALA

    devine urgenta treaba....vand Honda CB500 in stare excelenta de functionare, inmatriculata, foarte putin rulata in Romania....detalii la nr 0740763812, Csabi. Pret negociabil!
  13. mitzi

    Dau Spre Donatie!

    Broscutza "calaret-singuratic" dezarma bombe sau iti repara conexiunea de net? Sunt fericita ca o duce bine la tine, mersi mult de poze....aveti grija unul de celalalt!
  14. mitzi

    Dau Spre Donatie!

    dar ce tetrariu serios.....asa da! pun pariu ca ii place acolo.....pot fi linistita
  15. mitzi

    Dau Spre Donatie!

    broscuta si-a gasit stapan.....mi-a fi dor de ea dar o sa fie mai fericita asa! Peter!
×
×
  • Creează nouă...