Sari la conținut

Hakkinda

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki Savage ; Honda Cross Runner
  • Numar Moto
    B 04 DOG ; rosii

Vizitatori Recenți Profil

462 citiri profil

Hakkinda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ptiu.. ca v-am ratat.. am urmarit excursia cu sufletul la gura.. Las ca va mai prind eu! Bravo!!
  2. Eu am vazut jucaria la Kawa care a adus una pentru un batranel de vreo 70 ani,dar teapan din cate am inteles.Cu cutie automata si cu controlul tractiunii. O imensitate si o frumusete in acelasi timp.Sigur pentru drumuri lungi e fantastica.Pretul 13700 euroi tva inclus..not bad pentru una noua de asemenea anvergura. Eu am CrossRunner-ul din August si-s foarte multumit de ea.
  3. I`m in..prima ora calare pe motoreasca..ne vedem la Petrom!
  4. Mai venim cativa Sambata dimineata spre Nikolovo.
  5. sorry..nu l-am vazut,ma mut acolo..sar`na!
  6. Salut, sunt Dragos, m-am uitat peste tot pe forum si nu am gasit topicul CAFE RACER , un topic ce-l gasesc putin special si foarte interesant. Iubitorii stiu cu siguranta despre ce este vorba,dar pot fi si multi noi adepti ai acestui stil.In ultima vreme tot mai mult se aduce vorba despre "cafe" ,atat in afara( marii producatori cu istorie deja scot motoare de acest gen-Ducati,Triumph,Benelli,Guzzi,etc..) cat si intre biker-ii de la noi. Pe zi ce trece am cunoscut din ce in ce mai multi doritori de CAFE RACER-e. Daca vreti sa vedeti despre ce e vorba va pun un link de pe Wikipedia,pentru mai multa documentare bagati research grupa mare..merita! Wikipedia Cafe Racer Astept parerile voastre,idei,discutii pro si contra. Desi am o motocicleta la care tin foarte mult,ma gandesc foarte tare la un astfel de gen si cu siguranta voi incepe un proiect pe tema asta. Postez eu cateva imagini la inceput si voi daca aveti ceva nou va astept...
  7. Hai baieti,n-ati mai scos nimic bobbereala acum de primavara?! sa ne dam si noi ....low si bine!
  8. Urat de tot..m-am invartit o ora juma`si nu am inteles nimic....anul trecut a fost marfa!
  9. Pai a ajuns la service si baietii mi-au zis ca a avut un scurt pe instalatie...faza proasta e ca astea apar asa cand ti-e lumea mai draga. S-au uitat la fire,au schimbat cateva si a pornit din prima..cred ca trebuie schimbata toata instalatia electrica pentru ca e imbatranita..munca nu gluma..si nici nu stiu cam cat ar costa!
  10. Problema rezolvata,Viorel a fost demential,multumesc mult!
  11. sar`na livius pt sfaturi....din toata treaba asta cel mai rau lucru e ca eu sunt praf la tot ce inseamna astfel de lucruri si nu ma pricep ..pot sa-ti spun ca e un Savage LS 650 din `95.Porcaria e ca e modificat cap coada e taiat e bobber-it pana in cap si are modificata toata instalatia electrica...e ciudat ca am facut vara asta vreo 7000 km cu el si n-a avut nici pe dreq... Ghinion de nesansa,ce sa zic....l-am sunat pe un baiat cu un papuc si maine il duc la service si sa-i dea baietii care-s mai meseriasi de cap!! Thanks a lot again...si o sa incerc sa bag la cap ce ai zis,macar teoretic!
  12. faza e in felul urmator,ca sa nu va plictisesc... de dimineatza a pornit cam la a treia cheie dupa o luna de stat in ploaie...500 m a mers perfect,dupa care sa oprit in intersectie si nu mai am nici un indicator de prezenta a curentului..nici unul,automat nu mai invarte nimic cand apas pe starter!
  13. Sal,stie careva o platforma ceva de motoare sa o duc si eu pana la service? Mi-a cazut curentul si nu mai face nimic,service-ul meu moto e la vreo 6 km de unde a ramas motorul si nu stiu cum sa-l duc! Ma poate ajuta careva? Sar`na de 10 ori...asta se imtampla undeva pe B-dul Timisoara langa Plazza Mall..Nici nu vreau sa va deranjati prea tare!
×
×
  • Creează nouă...