Sari la conținut

bog1_7

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bog1_7

  1. bog1_7

    Modificare geaca moto Iasi

    Inca nu, Am mai intrebat vreo 2 persoane si spun ca e ok geaca sa nu o modific, o sa o las asa deocamdata si mai vad dupa ce o port o perioada, multumesc oricum pentru sfaturi!
  2. bog1_7

    Modificare geaca moto Iasi

    Am sa astept, prefer sa mai pot inbraca geaca dupa operatiune mai ales ca e noua. Nu asta era ideea.. Domnul cu care am discutat nu se ocupa chiar cu asta din ce am inteles de la el, si mi-a zis ca daca nu e complicat, ma ajuta(evit sa-i dau numele pentru ca nu mi se pare corect sa dau detalii pe aici in lipsa lui si fara aprobarea lui). Acum a ramas ca am sa trec sa-i arat, dar exista posibiliteatea sa nu poata sa ma serveasca, De aia va rog sa-mi mai faceti niste rocomandari in caz ca nu poate. Eu am fost cu geaca deja la un tip foarte priceput, mi-a facut mai multe chestii in trecut si am fost foarte multumit, problema e ca nu are masina de cusut care iti trebuie(maneca e destul de ingusta si ii trebuie o masina de cusut tip coloana) si mi-a zis decat sa o strice mai bine nu se baga.
  3. bog1_7

    Modificare geaca moto Iasi

    Multumesc Orestte, mai astept si alte sugestii, persoana respectiva este foarte ocupata in perioada aceasta
  4. bog1_7

    Modificare geaca moto Iasi

    Nu am Facebook, poti sa-mi dai un user sa-i dau PM daca are cont pe forum? Se ocupa el sau a facut si el o operatiune similara si mi-ar putea da un contact? Multumesc frumos! » Post actualizat in 08 Mar 2016 13:53 Sper ca nu sunt singurul care a facut asta? Chiar nu o fi in Iasul asta un atelier specializat? E posibil sa gasesc vreo unul la vreun colt de strada, dar parca as vrea o recomandare, ca nu e tocmai o geaca ieftina. La trunchi e buna, e chiar stramta cum ar trebui sa fie, dar la maine mi-e putin larga, daca i-as face retur sa iau o marime mai mica nu cred ca as mai putea inchide fermoarul. Nu prea as vrea sa o dau pe mana oricui...asa ca apelez la ajutorul vostru
  5. Pe unde se poate modifica putin o geaca moto din piele in Iasi? Trebuie putin stramtata la maneci ca sa fiu sigur ca nu se misca protectiile. Geaca este Alpinestars Celer. Va multumesc anticipat!
  6. Buna, Am si eu o intrebare legata de consumabile, am un SV650 2001, 12000km(par a fi reali dar cine stie). L-am cumparat toamna trecuta, nu am apucat sa merg cu el decat pana la RAR si sunt si incepatar, e prima motocicleta. Ce ar trebui sa schimb la reviza asta? ce ulei filtre imi recomandati si eventual de unde la pret bun. Eventual daca e cineva din Iasi, puteti sa-mi sugerati si un mecanic bun! Multumesc frumos!
  7. Poate suna stupid, dar cum pot sa imi dau seama ca s-au incalzit cauciucurile? sunt anumite manevre pe care ai putea sa le faci fara sa risti prea mult astfel incat sa vezi daca ai aderenta ok sau nu? Dupa minte mea de incepator as pune frana pe spate progresiv pe un loc drept sa vad cat de repede se blocheaza roata(cu toate ca stiu ca roata spate nu are aderenta aproape deloc)... nu stiu daca e topicul potrivit pentru astfel de discutii, dar sfaturi de genul ar fi bine venite pentru incapatori ca mine. Sau ce manevre faceti ca sa le incalziti mai repede? Cum iti dai seama daca te prinde ploaia daca cauciucul mai are temperatura potrivita?
  8. Am vazut anunturi de vanzare cu anvelope SH cu DOT asemanator, intrbeam si eu. Sunt incepator, nici nu stiu cum ar trebui sa fie un cauciuc nou de moto. Ele nu par tari, intra unghia in ele usor(cum am mai citit pe ici pe colo, dar nu ma incred in testul asta, de asta mi-am luat anvelope noi), am dat cu degetul pe ele si nu aluneca in zonele unde e curat cauciucul, dar ma repet nu stiu cum ar trebui sa fie o anvelopa moto noua. Vroiam doar niste raspunsuri. Mi-am luat RoadSmart II(in reviewuri pareau sa fie ok), a avut cineva? Stiti cum se comporta? Trebuie sa fiu atent la anumite aspecte? Multumesc!
  9. Buna, Am o intrebare, cam care ar fi pretul corect pentru setul urmator de anvelope SH: Dunlop Roadsmart 120/60/zr17,160/60/zr17 DOT-ul e vizibil in fotografii si uzura sper. DOT spate 1310, DOT fata 0309. Mi-am luat anvelope noi(sunt incapator si nu ma risc), astept sa vina, cand le schimb am de gand sa le scot la vanzare daca e cineva doritor
  10. Buna, Am si eu o intrebare pentru cei care au Dainese V E1 Knee(cele marime universala). Sunt cumva trecute pentru biciclete? Eu am comandat celalat model(Performance Evoi) fara sa stiu si se pare ca sunt pentru bicicleta... Astept un raspuns de la voi sa stiu daca are rost sa le fac retur. Va multumesc anticipat!
  11. Va multumesc pt raspunsurile legate de diferentele intre f4i sport si cea normala!
  12. Salutare! Am cateva intrebare pentru cei care au mers cu ambele modele. Mentionaz ca inca nu am permis moto, dar am de gand sa-mi iau. Nu vreau sa-mi sariti in cap ca e prea puternica pentru un incepator... merg pe principiul ca-mi iau un motor si-l tin, nu-l schim toata ziua. Am alte lucruri de facut in viata asta decat sa bag toti banii in motoare. Am 30 de ani, sunt o persoana cumpatata..conduc de 12 ani. Nu-mi iau motor ca sa merg cu viteza, dor pentru sentimentul de libertate. Imi place foarte mult f4i sport, dar am novoie de sfaturile voastre. Nu sunt dispus sa investesc sume mari, de asta m-am oprit la modelul asta de moto(plus ca stiu ca e foarte fiabila). Intrebarile: 1. Sunt diferente de pozitie intre cele 2 modele? ghidonul are aceeasi inaltime? 2. Seaua el la fel de confortabila la ambele? 3. Merita sa iau modelul in sport care s-a fabricat pana in 2002 din cate stiu in detrimentul modelului normal care s-a fabricat pana in 2006? 4. Cam cat rezista un motor la modelul asta de moto? 5. E o motocicleta prea veche ca sa mai merite sa o cumpar? Pot avea probleme majore la ea? 6. Cam ce an si cam cati km imi recomandati sa aiba si cam care ar fi un pret orientativ sa am un reper? 7. E util la ceva manerul din spate de la modelul normal? 8. Cricul pe care il are in plus modelul normal e util? 9. Inafara de design si de minunata combinatie de culori rosu cu negru prezinta alte avantaje modelul sport? Nu sariti cu oferte ca nu imi iau chair acum motorul, trebuie sa mai strang ceva bani si sa-mi iau permisul, acum doar ma documentez. Multumesc anticipat de raspunsri si scuze daca am deschis un nou topic pe o tema deja discutata, nu prea m-am descuract cu searchul.
×
×
  • Creează nouă...