Sari la conținut

Spawny

Membru
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Spawny

  1. Pentru ce sa o urce in masina cand poate sa si pedaleze? ) Oricum frumos, eu am fost acum vreo 3 ani cu un MBK Booster.
  2. Multumesc pentru sfaturi, abia cam peste 3 saptamani o sa am timp sa merg sa o vad. Omul mi-a zis ca i-a schimbat anul trecut releul de incarcare cu unul nou (daca chiar o fi fost nou nu stiu, nu am intrebat de vreo factura). Mai multe o sa vad la fata locului, mi-am facut o lista cu ce sa verific pe rand pentru ca atunci cand ma vad langa ea nu imi mai aduc aminte ca mai trebuie si verificata. Apropo de pret stiu ca a fost vopsita si e cam piperat, dar e o cunostinta a unei cunostinte si a mai scazut cat sa fie bine.
  3. Sterge de la sfarsitul linkului " /" nu stiu de ce il adauga.
  4. Salut! In curand intentionez sa ma fac si eu SRAD-ist, dar nu prea stiu la ce sa ma uit sa verific inainte sa cumpar mobra (ma refer la probleme specifice modelului). Am gasit majoritatea problemelor cu releul de incarcare sau furtunele de benzina de la rezervor. Ca sa va faceti o idee asta ar fi http://olx.ro/oferta/suzuki-gsxr-600-s-rad-ID1RGqT.html
  5. Am si eu nevoie de un set de garnituri pt un set motor Polini 160cc de Cagiva fara power valve, am cautat pe toate site-urile care le stiam, dar nu am gasit nimic.
  6. Cu un rodaj facut ca la carte te va tine mai mult de un an. Seturile airsal sunt destul de bune, nu stiu sigur daca cel care il vrei e din aluminiu sau nikasil.
  7. Mai toate mobrele de 250, 4 in linie si 4 timpi intra pe rosu la 18k rpm. Cbr 250rr, FZR250, GSXR250, parca exista si hornet cu acelasi motor. Oricum sunt mai multe, pacat ca au fost facute in mare parte pt Asia si pentru o perioada destul de scurta.
  8. Spawny

    Ij (izh)

    Am cumparat multumesc! Pana la urma am inteles de la unchiul meu ca el are Jupiter 5 si motor de Planeta 5 intr-un cilindru cu doua tobe. Mai am un vecin interesat de piese pentru un Jupiter 1 din 1963 daca am retinut bine si anume tobe cu tot cu coturi, far original si alte maruntisuri nu mai retin. Deci cine are piese de Jupiter 1 il rog sa-mi dea un mesaj pe privat.
  9. Sunt interesat sa cumpar amortizoare fata + spate pentru IJ Planeta 5 in stare cat mai buna (cel care m-a rugat sa caut nu are internet si le-ar vrea noi, dar nu cred ca se mai gasesc) si as mai vrea capacele laterale cu incuietoare pe cheie. Daca are cineva astept un mesaj pe pm sau la telefon 0747 077 387
  10. Spawny

    Ij (izh)

    Sunt interesat sa cumpar amortizoare fata + spate pentru IJ Planeta 5 in stare cat mai buna (cel care m-a rugat sa caut nu are internet si le-ar vrea noi, dar nu cred ca se mai gasesc) si as mai vrea capacele laterale cu incuietoare pe cheie. Daca are cineva astept un mesaj pe pm sau la telefon 0747 077 387
  11. As vrea si eu dimensiunea rulmentului cum ace de la boltul pistonului pt mito.
  12. Spawny

    BURSA LOCALA

    Vand Bord koso DB-01R nou si ceva piese motor Cagiva 125 2t. Detalii aici: /index.php?/topic/700048-set-motor-polini-165cc-cagiva/ /index.php?/topic/700047-motor-cagiva-125-2t/ /index.php?/topic/700086-bord-koso-db-01r-nou/&do=findComment&comment=3514555
  13. Or prinde ele atata, dar peste 120 deja sunt fortate si in cateva mii de km de mers asa incep sa pice. Eu cred ca monocilindri in 4 timpi sunt de consum in principiu. Si referitor la yzf probabil te referi la yzf r15 (150cc) care nu e facut pentru europa, r125 are in continuare 15 cai pentru a fi condus cu A1.
  14. Am si eu o intrebare legata de anvelope: are ceva daca am luat pe fata 120 in loc de 110 si pe spate 160 in loc de 150? Nu am gasit deloc in oras unele second hand bune cat de cat la marimile ce imi trebuiau. Ambele sunt Bridgestone Battlax pe fata BT015 si pe spate BT020.
  15. Daca te vad sambata pe acolo fac eu cinste cu o bere
  16. Nu ma pricep la toate notiunile, multumesc de explicatie O sa iti trimit pe pm adresa.
  17. Poze si cu motocicleta si carburatorul de pe ea. Repet, am nevoie de capacul de jos + garnitura daca se poate.
  18. M-ar interesa un capac inferior de la un carburator de IJ 350. Daca sunt diferite voi posta o poza cu motocicleta.
  19. http://www.radicalonline.info/accident-la-milcoiu-un-motociclist-din-pitesti-a-murit.html
  20. Stie cineva daca se potriveste ambielajul de la freccia pe un planet din 99?
  21. Spawny

    Plimbari

    Si 49 poate pe Transalpina
  22. Spawny

    BURSA LOCALA

    Vand sau schimb scuter MBK Booster detalii aici: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--mbk-booster%20rocket-din-1997-389356.html
×
×
  • Creează nouă...