Sari la conținut

NeoZealot

Membru
  • Număr conținut

    391
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de NeoZealot

  1. Auuu... Cat de intins trebuia sa fie lantul pentru a nu patina pe asa ceva? Poate de asta il intindea din 1000 in 1000 km.
  2. De unde se poate cumpara la noi conectorul pentru modul slick? Am inteles ca e doar o rezistenta de 100ohm care face legatura, toate datele fiind deja pe computerul motocicletei. Daca are cineva unul de vanzare...
  3. Eu am avut unul timp de 6 ani pana acum 3 ani si nu am avut probleme nici la motor nici la cutie. Il cunosc pe noul proprietar si de 3 ani de cand e la el motorul e tot ok. Dar motocicleta a fost intretinuta ca la carte tot timpul si cand am cumparato eu avea 20.000 reali.
  4. Am patit ceva asemanator si era o mufa care nu era cuplata bine fix inainte de a duce la baterie. Inainte sa schimbi ceva verifica bine toate cablurile.
  5. Poti sa mergi la PLM tuning, sigur te rezolva. 0744210632
  6. Merita indreptata o janta moto? nu cred ca e atat de scumpa una luata de la dezmembrari care sa nu fie afectata... Parerea mea ar fi ca mai bine ai cauta sa o inlocuiesti decat sa risti cu indreptarea. Bine acum ce ii drept depinde si cum e indoita ca daca e ceva superficial e altceva.
  7. Cam asa se vad lucrurile, ca daca e sa o luom la cate bagaje poti pune pe ea ne luam toti dube nu motoare, si pentru pozitie luam dubele cu masaj in scaune
  8. Mersi de urari si fix aceeasi parere am avuto si eu la inceput cu ochii astia strambi, dar sa stiti ca in timp cred ca m-am obisnuit si a inceput sa imi placa asa, cred ca era mai aiurea daca erau amandoua rotunde . Oricum asta sa fie singura ei problema. Referitor la Mercedes, vine intr-o zi un prieten la mine si se uita la masina (el nu este pasionat deloc de motoare) si cand vede motorul ma intreaba ce firma e si ii spun ca BMW la care el: "Da ai luat BMW pentru ca Mercedes nu mai aveau nu?" era sa cad pe jos de ras.
  9. E recomandat de BMW si 5 ala e nevoie de el pentru ca jocurile in motorul asta sunt mult mai mici decat la japoneze si cu 10 de fiecare data la rece mi-ar pleca fara ungere. Si am gresit 30 ul de fapt e 5W40 acum am observat.
  10. Am decis sa imi prezint si eu noua jucarie de care sunt foarte multumit, si despre care auzeam ca ar fi mult superioara fostului motor (Yamaha r1 2008), dar nu ma gandeam eu vreodata ca diferenta intre ele este atat de mare si nu vorbim doar de putere ci de tot feelingul si siguranta pe care o ai pe ea. Senzorul de QS este absolut impecabil (aveam si pe r1 dar e o diferenta marisoara intre ele), de DTC.... nici nu am ce spune, poti iesi ca tembelul din curba intra 2 la muuulte ture si bagi mana in gaz fara nici o rezerva si tot ce se intampla e sa simti putin usurata fata in rest glont... Nu am simtit niciodata pe ea tendinta aia de a intra in voblaj pe accelerari prea puternice daca mai prinzi un damb ceva, ori pe franarari (lucruri care pe r1 se mai intamplau). Si acum ca tot veni vorba de frane... ABS ul si frana integrala... is o minune. Suspensiile iar sunt o imbunatatire maxima ... in cartea motocicletei ai si reglajele recomandate pentru fiecare mod de pilotaj. Motorelul are pe el multe imbunatatiri care le avea pe el de la cumparare. Muuult carbon (evacuare completa carbon de la Akrapovik cu tot cu db killer, protectii cadru carbon, scut carbon, capac monopost carbon). Parbriz puig, amortizorul voblaj e unu mult mai bun cu mai multe reglaje decat cel stok. Este fabricata in luna 11 anul 2011 si avea la cumparare 9500 km acum are putin peste 11000 care sunt in crestere. Este cea care era de vanzare in Bucuresti si dupa ce am vorbit la telefon cu proprietarul (care este un baiat de nota 10) am fost la o proba scurta si in nu prea mult timp am plecat pe ea si prima iesire a fost .... buna din Bucuresti pana in Adjud unde m-a prins noaptea si o FURTUNA imposibila (fulgera de se facea ziua si turna cu galeata) si in acelasi timp erau 3 grade afara, aveam pe mine un combinezon dar pe la gat intra apa intr-o veselie pana a ajuns peste tot. Imi amortise si se facuse vinete degetele de la picioare si de la maini, pe la gat ma ustura de la apa si VANT dar tot am ajuns acasa cu bine si avem ce povesti copilului care vine pe lume cam in 3 saptamani. Am uitat sa spun ca i-am curatat filtrul aer cu kit de la K&N el fiind sport, i-am schimbat antigelul, lichidul frane, filtrul ulei si uleiul cu cel recomandat de BMW si anume Castrol POWER 1 5w 30. O zi si o vara faina va urez la toata lumea si sa ne vedem in trafic fara evenimente. P.S. am atasat o poza in care se vad si celelalte 2 jucarii ale mele. Sper sa va placa.
  11. Corect. Si dupa experienta mea cred ca le face cel putin la fel de bine.
  12. Am si eu cateva machete mici dupa M1-uri, dar si ceva simpatic de tot, o macheta din lego care e marisoara. Ca asta din poza doar ca nu e poza ei e luata de pe net. Cand invarti roata spate se misca si pistoanele in motor )
  13. DA, ar fi cazul sa fie cum era inainte in fiecare joi la 18:30 - 19:30 sa ne adunam acolo cat mai multi ca e altceva cand mergi la o plimbarica si apoi la un restaurant ceva si nu esti doar in 3-4.. arata mai bine in 20 ) eu unu vin.
  14. in caz ca nu gasesti in onesti nimic am sa incerc sa te ajut eu si poate iti gasesc pe cineva in bacau ori iasi... dar ar fi de preferat sa nu indrepte si sa o schimbe, nu o sa iasa niciodata cum a fost si mai bine sa astepte putin in caz ca nu gaseste pe piata ori sa caute inafara si sa ia alta.
  15. Ai stat la coada pt masini daca tu erai cu 1-2 roti de moto??? Fix la fel am mers si eu cu rotile de moto in portbagaj la aialalti si era coada imensa cum spuneti si voi la intrarea masinilor in schimb cand le-am spus ca am de schimbat un cauciuc moto pe una si de exhilibrat alta m-au bagat pe mine in fata prin intrarea clientilor au chemat un baiat din spate m-a ajutat la caratul rotilor si in 5 min s-a rezolvat si am plecat fericit. Inseamna ca prima impresie nu m-a pacalit de data asta. A nu se intelege ca am vreun cunoscut ori pe cineva pe acolo... am ajuns la ei tot din indrumarea unui prieten si el la randul lui fara a cunoaste pe nimeni.
  16. nu-i scump dar daca schimbi cauciucul de 1-2 ori pe sezon si iti tot dau aia plumbul jos cu spaclu... cam lasa urme. acum daca se schimba cauciucul odata la 10 ani nu e probl.
  17. Da... fix asta a fost si reactia mea cand am auzit.. dar cat timp nu ai janta afectata de nimic si nici nu mergi cu o troaca de cauciuc de 100 ani ori mai mult, nu e nevoie sa echilibrezi spatele absolut deloc. si cum am zis nu credeam dar mi-au spus-o baietii care merg pe motoare pe pista de mai mult timp decat is eu biciclist. Am incercat la ultimele 2-3 caucioace am dat jos tot plumbul ce era pe janta(5-10g nu in kg) l-am schimbat si ghici ce.... absolut perfect totul la orice viteza si in orice conditii de exploatare... fix cum mi s-a spus . Nu ma credeti pe mine. Incercati.
  18. nu stiam ca mai este un loc unde se pot si echilibra... dar de zgariat jantele ori echilibrare de mantuiala... de 7 ani niciodata nici mie nici la prieteni si mergem acolo si cu masinile pe langa moto. si fara suparare dar la roatanel se face si itp si o multe alte lucruri si e si mai mare service-ul ... am cumparat cauciucuri pentru masina de la ei si le au in depozit in alte conditii decat cum vad ca le tin astia afara mie unu imi par mai profi putin. DAR nu bag mana in foc ca e asa pentru ca nu am avut nici o legatura pana acum cu TOGA. sa lasi un feedback dupa ce mergi si am sa ma mai interesez de curiozitate si eu Stima!
  19. ROATANEL, cred ca e si singurul loc in Bacau unde poti echilibra rotile pt moto. dar echilibreaza doar roata fata pt spate nu-i necesar. http://www.roatanel.ro/
  20. ) fix asta am patit si eu odata, am cumparat cica NGK uri cu iridium.... porcarii nu stiu daca erau ori nu contrafacute dar am inteles dupa ca iridiumul nu se intelege cu carburatia... nu stiu cat e asa ori nu dar in o luna a picat una dupa o luna inca una si le-am pus pe alea vechi inaopi si au mai trecut 4 ani si nu sa mai stricat niciuna
  21. spui ca nu e ca sa te contrazici si totusi asta faci fara sa stii ce A FACUT ORI NU celalalt si degeaba a avut doar 3 propr daca nu ii stii istoricul ei ..... in fine bafta la rezolvarea problemei.
  22. Imi place cum toti cei care sunt de acord cu tine au dreptate si restu nu stiu despre ce vorbesc, inclusiv baiatu care vorbeste de ceva mii bune de km pe model. si da am avut si eu un r6 99 6 ani si peste 30.000 km si nu am avut probleme cu motorul si nici cu cutia (poate daca ai grija de ele cum trebuie ... nu stiu) si acum de inca 2 ani motorul este la un prieten si merge totul foarte bine. si cum mai zicea cineva ... totusi vorbesti de motoare care au avut 20 proprietari si care au peste 15 ani... nu stiu la ce sa te posti astepta. Si daca faceai postul DOAR PENTRU PROBLEMA TA nu te aruncai la afirmatii aiurea si la alte lucruri care poate le spui acum la nervi ca sa busit ceva la motor.
×
×
  • Creează nouă...