Sari la conținut

mihneanu

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Harley DavidsonXR 1200X

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago 535

Vizitatori Recenți Profil

572 citiri profil

mihneanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc mult domnului Adrian pentru ajutor. Il recomand cu incredere oricui are de transportat motociclete in Europa. Seriozitate si profesionalism.
  2. Buna Adrian. Am si eu nevoie de ajutor sa aduc o motocicleta din Germania in Bucuresti. Am doua locatii, inca nu m-am hotarat. Una este Augsburg, aproape de Munchen, cealalta mai departe, in nord - Neumünster. Te rog sa imi spui cand pot sa te deranjez la telefon sa ma lamuresti cu niste amanunte. Toate cele bune, Mihnea 0722.215.863
  3. Salut! Spuneti-mi si mie va rog, voi stiti vre-un XR1200 in Bucuresti?
  4. Eu cred ca toata smecheria este sa ai o persoana de incredere in State care sa te ajute de acolo. Iar daca aduci doua-trei motoare, s-ar putea sa merite. O sa mai cercetez care este treaba cu formalitatile,daca mai sunt interesati poate facem o miscare sa ne aducem niste motoare la un pret mai bun.
  5. Salut! Voi mai stiti pe cineva care aduce motoare direct din US? Preturile acolo sunt muuult mai mici si poate ca ai iesi mai bine cu toata cheltuiala cu importul. Voi ce ziceti? Acolo un Custom 1200 nou costa echivalentul a 7500 de euro. Aici e 12500. Ca sa nu mai zic de cele second hand...
  6. mihneanu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut! Am si eu de vanzare doua kituri de reparatie carburator pentru Virago 535. Detalii pe siteul Louis - codul produsului este 10042440. Le dau pe ambele cu 100 Ron - mai negociem la o bere ... Daca intereseaza pe cineva ma gasiti la tel 0722215863 sau mihneanu@gmail.com Atasez si niste poze. sper... Toate cele bune, Mihnea.
  7. mihneanu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multumesc pentru sfaturi. Acum si intrebarea: de unde satana fac eu rost de acid clorhidric? Referitor la contactele electrice : --recomand renuntarea la papucii electrici si cositorirea conexiunilor ce nu necesita ,,demontare"decat in cazuri dramatice ..(daca iti cade releul regulator si ai unul de rezerva tai firele si-l pui ,izolezi si gata ..). --daca tii neapart sa cureti papucii o poti face cu acid clorhidric (scufundarea papucului in acid il curata ,,bec"..) apoi dupa ,,conectare " izolarea cu ceara Daca nu gasesti la spray cumperi ceara de modelj pt ,,dinti"... ) pt ca este maleabila si nu crapa in timp.La demontare musai sa cureti ceara cu ,,caldurica"si terebentina. --daca tii neaparat sa schimbi papucii ,cauta papuci de calitate ,mergi la un atelier de bijuterii si roaga-i sa-i arginteze sau sa-i aureasca ..va costa ceva (nu o avere ) dar vor fi PERFECTI.Dupa operatia cu ,,tratarea papucilor " TREBUIE obligatoriu sa vizitezi pe cineva care are cletste de sertizat si scule adevarate ,nu ii strange ca mine cu ,,patentul" ca te caci pe ei .(Mergi pe mana lui Cristi 57 ca stie ce face ). Releul regulator se demonteaza ,se curata suprafetele de contact si se aplica pe ele(corpul releului si radiator) ,,pasta termoconductoare " (se gaseste din cate stiu eu la magazinele cu piese de calculatoare si se foloseste la procesoare si radiatoarele lor .Verifica ,,legatura"sau ,,prinderea" releului de sasiu ,sa aiba contact electric cat mai bun (perfect nu cred ca se pioate dar trebuie sa fiemacar ,, aproape perfect" )
  8. mihneanu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multumesc pentru raspuns. In concluzie tu spui ca unde nu sunt distrusi conectorii si daca nu vreau sa cositoresc contactele, simpla aplicare de contact spray este suficienta? Adica fara o curatare mecanica? Cred, asa cum ai spus si tu ca inlocuirea papucilor e o solutie buna. Doar ca trebuie sa imi procur niste scule pentru asta...
  9. mihneanu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Buna Cristi! Pentru ca este clar de acum ca esti expertul in probleme electrice de pe acest forum, da-mi si mie un sfat! Vreau sa curat toate contactele instalatiei electrice (sau ma rog, toti papucii si mufele la care am acces) si apoi sa le tratez cu spray de contacte, dar nu stiu exact cum sa curat papuceii aceia micuti - poate cu o perie speciala, sau cu o solutie? Sunt convins ca ai o metoda verificata. Nu as vrea insa sa ii cositoresc. Doar sa ma asigur ca sunt contacte ferme acolo. Multumesc mult!
  10. mihneanu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut! Uite mai am o poza cu crashbar-ul. Modelul este acesta: http://www.phatperformanceparts.com/ProductDetails.asp?ProductCode=HH-592-012 Salut! Spune-mi si mie cu cat dai furtunul de frana? Dar cablul de kilometraj?
  11. mihneanu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare! Imi da si mie cineva o idee cum sa indrept crashbar-ul din imagine? Multumesc mult!
  12. mihneanu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut! Am si eu o intrebare: Garniturile de la cele patru capace ce a trebuit sa fie scoase pentru a regla jocul valvelor a trebuit sa fie inlocuite? Si daca da, de unde ai facut rost de ele? Multumesc mult!
  13. mihneanu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Frumos atelier! Sper ca anul asta mi-l amenajez si eu..
  14. mihneanu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Legat de piese intepenite la crburator, credeti ca acest kit de reparatie ar fi util? http://www.louis.de/_1072961e59e6f745f9d42375eed8bd49ec/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=3BT&list_total=77&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10042430
  15. mihneanu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multumesc mult pentru informatii! Deocamdata i-am pus vechile bujii si vad ca merge. Cu consumul e alta problema...
×
×
  • Creează nouă...