Sari la conținut

HellBells

INACTIV
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de HellBells

  1. O poza mai detaliata cu cotul de MZ si starea lui ai? si un kilometraj de MZ(chiar si defect) sau ceva asemanator ai?
  2. HellBells

    MZ

    care are de vanzare aripi de MZ rt125/3, kilometraj(chiar si defect) si alte maruntisuri?
  3. Sper ca nu e si pompa mea si cricul printre piesele scoase la vanzare pentru ca inca le vreau.
  4. cricul este drept, atacat de rugina rau? urechiusa de prindere a arcului este intreaga? ai si arcul cricului cu cele 2 capacele? kilometrajul il mai ai? esapamentul si cotul? la ce pret?
  5. HellBells

    MZ

    care are un kilometraj de MZ rt 125? eventual defect, bun de dezmembrat pentru ca al meu e desfacut piesa cu piesa si arata de parca s-a scufundat odata cu Titanicul. Unele repere nu mai pot fi recuperate
  6. HellBells

    MZ

    Corp negru.... adica carcasa propriu zisa a kilometrajului in care sta tot mecanismul. Rama era lovita si irecuperabila si nu mi-am mai batut capul s-o scot fin, desi am scos-o intreaga, plus ca se lipise ca dracu. Si geamul l-am scos cu greutate, era destul de lipit, dar l-am scos intreg. Pentru ca la mine limba dansa de capul ei p-acolo[axul fiind rupt] am scos-o cu tot cu afisaj, apoi am desfacut cele 2 suruburi si am indepartat si lamela pe care este prin micul arc care aducea limba in pozitia de zero. acu tre sa scot restul mecanismului din carcasa..... am uitat sa spun ca totul este fff rusinit in interior.... arata de parca ar fi luat de pe titanic. "Desfaci surubul , mai exact piulita care tine filetul acela de corpul negru".... cam aici m-am oprit. Deci pe dosul kilometrajului mai avem inca o piulita.... care nu prea arata a piulita. cel putin cu o cheie nu o pot desface. Poate cu un cleste ceva.
  7. HellBells

    MZ

    A desfacut cineva pana cum un kilometraj de rt 125? i-am scos rama, sticla, limba si afisajul, si placuta interioara cu cele 2 suruburi de care este prins si arcul limbii. Intrebare.... cum separ/scot mecanismul din corpul negru al kilometrajului?
  8. un cric.... dar intreg si fara suduri suplimentare daca se poate ca d-astea am destule.
  9. HellBells

    MZ

    In cazul asta o sa-i dau in freza ca nu prea tin sa-l scot intreg, mai ales ca n-am cheie la el. Am mai observat ceva "ciudat" la el. Se plimba cam 6-7 mm in locasul in care este bagat. Daca este tras in afara 6-7 mm fata de lacas pot sa misc furca fara nici o problema. In schimb, daca il imping sa-l aduc la linie si furca este in pozitia de blocaj, mi-o blocheaza.
  10. HellBells

    MZ

    Craciun fericit tuturor. am si eu o intrebare...deocamdata. Avem una bucata MZ Rt 125/3 din 59'. Cum scot butucul de pe cadru care blocheaza furca. N-am cheia de la el iar furca nu este blocata, chiar am dat-o jos. Nu reusesc sa-mi dau seama exact cum arata si cum e prins.
  11. Nu stiu exact ce rol ai tu in dosar, vinovat sau victima, si care a fost gravitatea accidentului... ideea e ca iti recomand sa-ti iei un avocat de manuta si sa tragi o tura pana la Parchet si sa vezi pe unde zace. Au un sistem.... cam puturos. chiar si cele simple cu autovatamare pot sa zaca si 1 an pe masa la procurorul general pana se uita cineva la el si-l repartizeaza la procuror de caz.... apoi si acolo poate sa zaca iar destul pana se uita cineva pe el si vede care-i treaba.
  12. ai scapat ieftin. si in afara de declaratia de la notar t s-a cerut si vreo hartie ca a fost scimbat la service autorizat sau acte de provenienta?
  13. in principiu se poate face modificarea in carte. da si tu niste tefoane la RAR.
  14. Ti s-a luat talonul, ti s-a eliberat dovada.... cu dovada respectiva te prezinti la RAR (n-ai nevoie de programare). se va verifica "problema" pt care ti-a fost retinut talonul... in cazul tau trebuie efectuat itp-ul. dupa care ti se va pune o viza pe dovada (parca). te prezinti la politie si iti iei talonul inapoi.
  15. Primul raspuns: Nu, daca este omoloagata intr-o tara UE nu inseamna ca este si in alte tari, chiar ele si UE. Pentru a fi considerata ok si in alta tara, autoritatile competente/indreptatite din tara repectiva trebuie sa o considere omologata. Al doilea: Daca politia, CTT-ul te opresc si se leaga de toba.... in cel mai rau caz pot sa-ti dea o amenda si sa-ti ia talonul. Apoi cu dovada te prezinti la RAR cand vrea muschiu' tau (nu ai nevoie de programare) si rezolvi problema. Legat de chestiile cu autentificarea sau ITP-ul la RAR ai avea 2 variante: pui toba stock cand faci vizita la RAR sau zambesti frumos. PS: ai fost in Voluntari sau Grivita?
  16. Derogarea e o solutie de moment pana cand cel putin reprezentantele RAR vor avea standul in functiune. prin lege toate SITP vor trebui sa aiba stand.
  17. s-au miscat repede baietii, si-au luat stand identic cu cel din dotarea RAR si au incercat sa faca chiar un sistem de ancorare identic (cu alte prize) care binenteles este inutilizabil. )) Iar legat de diferenta de pret intre RAR si statii ITP.... probabil cei de la statiile ITP mai pun in plus sa-si amortizeze si investitia. Nu stiu
  18. Cred ca stiu despre ce pusti vorbesti..... desi nu-i chiar asa pusti. In mod normal ITP-urile moto le face un inginer care are si A-ul.
  19. cred ca ar suna mai bine.... "nu porti casca, nu esti motorist!" Ca daca ai luat-o doar pentru ca e frumos colorata si sta bine in locul bibelourilor facute tandari cand erai mic...atunci e nasol.
  20. Cum i-au suspendat deja permisul? in situatii de genul asta, in care in urma unui accident au rezultat victime, se deschide dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala (art 184 Cp) sau ucidere din culpa (art 178 Cp). Celui vinovat de de accident i se retine permisul (si poate sa circule ani buni cu dovada daca si-o prelungeste din 30 in 30 de zile la Parchet repectiv udriste) pana la incheierea cercetarilor. abia apoi i se restituie permisul si i se aplica sanctiunile dupa codul rutier.... i se suspenda, etc etc.
  21. Seria nu corespunde in ce sens, lipseste/este gresit un caracter sau este total alta? Fiind la prima inmatriculare in Romania pe langa Autenticitate o sa ti se faca si ITP-ul si o sa ti se elibereze si CIV romanesc unde or sa ti se treaca serie cadru (poz 6), tip si serie motor (poz 10), dimensiuni anvelope (poz 13), etc. Ideea e ca tot ce se va regasi in CIV-ul romanesc trebuie sa se regaseasca pe motocicleta, si in mod normal ar trebui sa se gaseasca si cel nemtesc. Mai mult ca sigur o sa se faca omologare cu seria care o ai pe motor pentru ca altfel n-o sa-ti dea ITP-ul si nu-ti face nici cartea. O sa incerc maine sa intreb de chestia asta cu seria ce implica. Esti din Bucuresti? Mesaj completat Deci, daca ai motorul schimbat trebuie sa treci pe la RAR pe la cei de la consultanta care vor certifica ca ca ai acelasi tip de motor cu alte serii, apoi actele ti se vor face cu seriile existente. Dar hai sa te intreb altceva: Unde in Fahrzeugbrief sau Fahrzeugschein ai trecuta seria motorului? Eu stiu ca seria motorului nu e trecuta, si ca sa fiu sigur m-am uitat si pe copiile de pe Brief-urile mele. Asa ca eu zic sa stai linistit. Tipul si seria motorului or sa-ti apara pe CIV-ul romanesc cand te vei prezenta la RAR exact cum le ai pe moto.
  22. HellBells

    Suzuki Intruder

    1. nu ma iau dupa ce e trecut la profil, prefer sa intreb omul. 2. nu ma intereseaza ce fel de membru sunt, cu atat mai putin sa contorizez posturile. 3. Imi schimb comenzile saptamana viitoare. Cele pe care le inlocuiesc sunt Falcon, made in germany, omologate TUV, isi fac treaba fff bine. Din pacate nu le pot vinde pentru ca sunt destul de sifonate, mi-au folosit si pe post de crash bars. Ideea era ca daca eu tot caut piese poate poate puteam sa-i recomand ceva si in afara de Falcon.
  23. Nici una. Cum babele acum sunt preocupate de soarta lu Diaconescu trebuie sa le tina cineva locul.
×
×
  • Creează nouă...