Sari la conținut

vlm450

Membru
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vlm450

  1. Salutare, fac un scurt update: -am luat gaz-ul rapid/protecțiile GB RACING de pe motor Preț nou(fara carene circuit): 5200 euro
  2. Da Ivan! Mai jos o sumarizare a detaliilor importante Numar telefon/modalitate contact: 0751683780 Pret: 6000E/6500E cu carenele de circuit incluse ITP: MAI 2024 Fiscal: Se poate elibera Asigurare: Valida Jan 2024 Carte Service: Am documente de cand era in Germania Orasul unde se afla bunul : Cluj Napoca/Baia Mare Alte informatii cat mai detaliate despre produs(e) care pot ajuta la vanzare / cumparare. -prezinta zgarieturi fine de la tank bag-uri/folosire. Carene originale, integrale. Domne ajuta!
  3. Salutare tuturor, Vand motocicleta de mai jos,telefonic pot sa dau toate detaliile despre ea. Stiu ca exista fobia "motocicletelor de circuit" si as dorii sa fac unele precizari: -Motocicleta a fost cumparata fara nici un accesoriu din Germania -Dupa accesorizare a fost folosita la 3 Trackday-uri in regim de amator -Motocicleta se poate folosii pe Strada/Circuit fara nici un fel de investitie ulteriorara. Kawasaki zx6-r model 2009-2012 An de Fabricație 2009 31000 km Carene originale Carene fibra circuit vopsite/stick-uite-500e extra Accesorii: Protecție de motor GB RACING Crash Pad-uri Scările Race Lightech(schimbator inversat) Semighidoane race Gaz Rapid(3 discuri de reglaj) Furtune de frâna metalice Catalizator Off+Toba Shark Filtru de aer sport K&N Cauciucuri D213 Gp Pro noi Placute de frâna TRW Hiper Carbon Race 500km Pentru unele accesoriilor exista și piesele originale. Starea actelor este clara: ITP/FISCAL/Asigurare Active. Pret 6000E Telefon: 0751 683 780
  4. Mi-ar place sa am franele lui Vinales (asa rele cum sunt). Brembo a facut o recomandare de schimbare a franelor dar Vinales nu a fost receptiv. Oricum nu ma asteptam sa vad un motor din GP ca ramane fara frane.
  5. Salutare tuturor, A incercat cineva combinatia de Pompa Brembo RCS 19 + Etrieri Brembo Gsxr 2012+? Oare is ok performantele de franare?
  6. Da, asa ramane. O sa reglez doar slipery clutch-ul. Momentan sunt in cautare de kit servisare etrieri originali(1000 k7). Are cineva un COD/Magazin unde pot gasi in RO?
  7. Da, aceeasi problema! Probabil in cazul meu, datorita uzurii apar si niste sunete extra, eu incercand sa il patinez. O las mai moale cu pornirile de pe loc si ma bucur de ea asa cum ii. Spor!
  8. Motorul ii GSX-r 1000 k7. Sistemul ii conventional, cum l-ai descris tu. Nu pun clasic :)) mai bine ratez startul. Is amator, ma duc pentru distractie. Momentan am pus RCS 19, dar feeling-ul inca nu ii ideal. Cursa manetei ii ok dar forta cu care tragi trebuie sa fie destul de mare. Cu ocazia asta va prezint pe Suzana "RR" Maramu' Edition.
  9. Mersi de info! Eu nu am de gand sa renunț la slipper-clutch. Mi-a salvat pielea de câteva ori. O sa ma documentez cu reglajul prima dată, pe urma schimb componente. Probabil is arcurile obosite. As evita sa schimb tot ansamblul, am dat un ochi și pare costisitor.
  10. M-am gândit și la asta la un moment. Care ar fi soluția de rezolvare?
  11. Nu ma pricep George. Ceva disc-uri uzate ma gandesc. Moto are 51k km.. De patinat, nu patineaza. La start de pe grila ii deranjant, efectiv imprevizibil. Credeti ca ar putea fi altceva?
  12. Salutare tuturor, Cand doresc sa accelerez tare de pe loc, patinand usor ambreiajul, motocicleta smuceste (patinajul pare sa nu fie constant, predictibil) Folosesc motocicleta si la trackday-uri. Eu suspectez ambreiajul, voi ce credeti? Doresc sa schimb ambreiajul, ce recomandari aveti? Mersi Salutare, Cod-ul este YT12A-BS. Iti recomand o baterie de calitate. Eu am cumparat anul trecut Volton(150 lei), dupa cateva utilizari s-a umflat un element. Tocmai am cumparat o Yuasa :) asadar recomandarea mea ar fi sa cumperi direct ceva bun. Mentionez ca incarcarea motocicletei este buna!
  13. Mersi de info! Daca o sa gasesc la pret bun pachetul de frane R1/R6 o sa incerc configuratia aia. Imi place cum franeaza R1,cel mai probabil ii suficient pentru mine(merg si la circuit). In functie de ce ofera Ebay-ul fac alegerea Brembo 16 sau 19!
  14. Salutare tuturor, Doresc sa fac upgrade de frane la Suzuki Gsxr 1000 K7. -Pompa de frana mi usor de ales : Brembo RCS 19 Daca aveti la vanzare, dati de veste. Va rog sa ma ajutati cu etrierii! Doresc o solutie plug and play Preferabil ieftin si bun.
  15. Salutare tuturor, Salutare tuturor, Momentan detin un snowmobil si doresc sa fac un upgrade. Ma gandesc la 2 variante: 1. Un alt snowmobil -destul de costisitor -timp de utilizare redus -se degradeaza de la un an la altul (sta afara) 2.Un enduro (300 2t/ 450+ 4t) + kit de senila -ocupa spatiu putin/ pot sa il folosesc si vara/toamna Doresc sa va intreb pe cei care aveti kit de senila informatii despre avantaje/dezavantaje/costuri/intretinere.
  16. Mersi de opinii! 520 o sa pun, rămâne sa aleg producătorul/modelul.
  17. Salutare tuturor! Trebuie sa schimb kit-ul de lant pentru motocicleta din dotare: GSX-r 1000 k7 Momentan am: -1 fata, raport la care ma gandesc sa raman. Nu stiu in ce masura o sa ma ajute kit-ul de lant, dar o sa folosesc motocicleta si pe circuit (amator). Nu stiu insa ce model,marca sa aleg (520/530). Puteti sa imi faceti voi sugestii?
  18. Ce vad eu,pare a fi o competitie unde fiecare incearca sa mearga la limita. La enduro-cross daca nu pierzi aderenta, nu prea esti la limita. Efectul gopro exista, si pe mine ma influenteaza, dar acest video nu mi se pare concludent.
  19. vlm450

    BURSA LOCALA

    Salutare! Doresc sa cumpar un cauciuc dimensiunea 190/50 r17 cat mai ieftin. Am nevoie de el doar pentru a face ITP-ul,asadar principalul criteriu ii sa fie ieftin si sa aiba carne pentru a trece inspectia. Nu conteaza an de fabricat, etc. Accept si donatie ) sau imprumut! maine seara il puteti avea inapoi .
  20. vlm450

    Util

    Merci de info!
  21. vlm450

    Util

    Salutare! Ce vulcanizare imi puteti recomanda pentru moto(sa nu zgarie janta preferabil)? Cel mai probabil o sa dau eu roata jos, si o sa merg cu masina.
  22. Mersi! Am mai strâns umpic șuruburile la care am avut acces(fără sa dau baia jos). Poți sa îmi recomanzi tu un silicon? Nu am lucrat cu ele deloc.
  23. Ai dreptate TNG. Soluția ar fi dezasamblarea motorului(bănuiesc ca trebuie dat jos din cadru și ii mult de lucru)? Deocamdată ii foarte mica pierderea,pe nivelul de ulei nu o simt(2000km), doar se murdărește motorul. O sa fac încercarea asta cu re-strângerea.Daca se agravează situația, la mecanic cu ea, ca nu ma bag la operațiuni de genul. Mersi!
  24. Salutare, alta problema! Îmi transpira puțin ulei pe la garnitura din poza. Fac mai rău dacă încerc sa strâng șuruburile? (Le desfiletez puțin, apoi le filetez la cuplul din manual) ce alta soluție ar fi? Sunt pe telefon și nu ma lasa sa urc poza, revin mâine!
  25. Mersi de info! La București mai greu sa ajung, eventual după ce vin carenele de fibra sa combin și un trackday. Discutam mai multe în privat la momentul potrivit. Pentru resoftare ar fi simplu sa îți trimit calculatorul, dar cu verificarea injecției credca trebuie sa vezi motorul. Eu încă trebuie sa ma hotărăsc și ce fac cu pinioanele, dacă păstrez raportul original sau nu(ca sa faci și sincronizarea kilometrajului cu raportul nou).
×
×
  • Creează nouă...