Sari la conținut

infoline

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

infoline's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hmmm...si cand te gandesti ca pe forum nu poti omora nevinovati... parca e mai bine asa, cu tastele . Dar din pacate nu poti deveni celebru.
  2. Salut, ce trebuie sa fac sa devin veteran? Adica, la urma urmei I laic motosicli...deci e de bine.
  3. A inceput sezonul si nemernicii de soferi nu se dau dreq deoparte sa dam si noi in trotinete cum trebuie. Mama lor de jegosi, nu-si mai poate dezmorti omu' tobele sport!!! La fel si cu pietonii...ce puii mei cauta sa treaca strada pe trecere, prin fata motoarelor??
  4. Nu stiam ca CBR600 stie sa faca asa http://www.dump.com/2011/02/24/unreal-cont...a-cbr600-video/ Super!
  5. Haosul de pe drumurile Romaniei este rezultatul dezinteresului pe care autoritatile il au de atata amar de vreme fata de circulatia rutiera, infrastructura etc. NU are rost sa dam exemple din tari europene civilizate, cum se ocupa politia rutiera de cei ca incalca legea... Nu are rost sa dam exemple de la noi, cum poti sa te "descurci" cu politia .... E mult de comentat, dar ma limitez prin a face egalitatea trafic=jungla. Va urez muuuult noroc si numai bine!!
  6. CANAL FARA CAPAC pe soseaua Petricani!!! Pe banda intai, imediat dupa a doua trecere de pietoni, venind dinspre lukoil. Vedeti in atasament. Va rog sa anuntati mai departe. Un topic cu starea drumurilor ar fi excelent. groapa.doc
  7. Conteaza si cat de batran e cauciucul... profilul poate sa fie cat de cat ok, si iti da impresia ca te poti baza pe el. Dar daca e vechi...in situatii critice gen franare de urgenta (de ex) poti avea surprize neplacute.
  8. Eu zic ca la gatit s-ar putea sa fie minunate, unele dintre ele
  9. Am un cauciuc pireli scorpion 100/90 19... e cat de cat ok. Este disponibil in berceni, daca il vreti ... ne intalnim acolo.
×
×
  • Creează nouă...