Sari la conținut

Seku_ro

Membru
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda CBR 600 F4i
  • Numar Moto
    nitel murdar
  • Club
    niet

Seku_ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De ce nu incearca un suzuki burgman de 400 un maxi scuter care are ceva putere Ma bag si eu ca musca in lapte dar poate ajuta ideea Asfalt uscat !
  2. Dumnezeu sa il odihneasca in pace ! Mare om !
  3. Salut. Aseara am pornit motocicleta, totu bine si frumos am lasat sa se incalzeasca ajunge la 42 de grade, incalec si cand am uit in bord FI permanent deschis. Azi nimic, nici ca sa mai aprins.nu am umblat la ea insa am xenon faza scurta( asa am luat-o ). mai e cineva in situatia asta? undeva unde sa ii fac o diagnoza ? Asfalt uscat !
  4. ba deci nu mai pot de nervi..n-au ma nici o treaba cu nimic...pot eu sa am atentia unui pilot de GP ca tot te fute un (cuvant urat) d'asta :|
  5. mobra nu arata foarte sifonata...da am auzit ca s-ar fi lovit la cap in gardurile alea cu flori de pe lateral...daca s-a lasat cu RIP ...chiar nu mai e nimic de spus..decat Dumnezeu sa il Ierte !
  6. chiar nu se poate altfel?.... sanatate bikerului..
  7. Salut. Ma uitam azi prin acte si am observat ca in cartea tehnica a motocicletei la rubrica SERIE MOTOR scrie SERIE MOTOR ati mai pomenit ? si care ar fi motivu sa fie completat astfel? Asfalt uscat !
  8. Seku_ro

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut baieti! Are cineva sa ma ajute cu un contact cu tot cu chei pentru virago 535 din 1990? Contracost evident + bere!!!!
  9. Multa sanatate Bogdane si sa fie doar o amintire urata pe care nu vrei sa ti-o amintesti..!sanatate maxima!!!!
  10. totu e bine cand se termina cu bine...multa sanatate!!!
  11. Stiu ce zici...ieri una tot texta pe telefon de zor...aproape sa intre intr-un taximetrist. trage brusc de volan..o ocolesc..o prind la semafor ii recomand sa lase telefonu ala si sa isi vada de drum si primesc un sincer "du-te dracu;)"....no comment....multa sanatate bikerului si sa isi revina..
  12. ba nu stiu ...dar in mare mie mi-a placut..ne-am plimbat am baut o cafea care a bagat hot-dogi din ikea a bagat..ne-am cunoscut..etc eu unu mai vin la asemenea evenimente, sanatate si asfalt uscat !
  13. sper sa se refaca repede omu...la cum urla saracu ieri dimineata.insanatosire grabnica Asfalt uscat si sa auzim numa' de bine
  14. Din pacate am ajuns prea tarziu sa vad ceva calumea tot ce stiu e ca motociclistul in mare parte e ok, l-a luat salvarea...din cate am vazut eu statea pe picioarele lui dar acuza dureri la umaru drept mai multe n-am vazut, cert e ca a alunecat la sensu giratoriu care duce spre inmatriculari Pipera, e mult nisip pe jos. motocicleta este o honda cbr numar inmatriculare B 321 ZEN Daca il cunoaste cineva sa stie ce e cu el!
×
×
  • Creează nouă...