Sari la conținut

cascohuni

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    cascohuni

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Vlahita, HR
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    In cautare
  • Numar Moto
    0

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha xj600 , Yamaha YZF600R Thundercat

Vizitatori Recenți Profil

344 citiri profil

cascohuni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pai da, amândoi am trecut peste faptul ca cel de al doilea opțiune este de la primul proprietar, asa nu mai trebuia sa pierzi o zii întreaga, ca sa cunoști pe Yuri, alegeam direct pe "al doilea". Dar asta e, pana la urma, a ieșit bine toate povestea (cel puțin, din punctul meu de vedere ). A da, la ambele telescoape pierdea ulei, si da, a negociat Marcel 100E pentru asta (lucru care este deja rezolvata) Mersi încă odată Marcel!!!!
  2. Postez și eu aici dupa propria experienta cu Marcel. Dupa ce am citit doar review-uri bune cu privire la activitatea și reputația lui, m-am decis sa colaborez cu el. M-am văzut cu el intr-o sâmbăta, i-am lăsat bani (bineînțeles pana la urma el a trebuit sa completeze) sa aibă banii cu care sa ia motorul. Câteva zile mai târziu era acolo făcând probele și actele pe numele meu ( plus o mie de poze și filmare sa vad absolut toate detaliile de la fata locului ) Dupa care a venit cu motorul bine legat, bine protejat si conform așteptărilor. Marcel s-a purtat impecabil de la început pana la sfârșit. Om serios! Recomand și eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mersi Marcel !
  3. Un BMW K1300S, dar este mai scump decât VFR. Si asa ma omoare soția daca afla ca nu am încadrat in 5500E.
  4. In tara am vazut doua, foarte uzate, km putini bine inteles (la unu reiese chiar si din istoric rar ca a fost dat inapoi cu 60000), asa ca ramane germania, probabil cu Marcel de pe forum, am citit numai bine despre el.
  5. Credeam ca este ca la masini, la Toyota de exemplu. Mersi pentru sfat oricum.
  6. Am gandit si la asta, dar prin telefon nu-o sa mearga (banuiesc), si toate sunt departe ca sa discut personal. Nu cred ca da detalii unui strain asa pur si simplu, dar daca o sa am un moto anume, poate incerc. Sa vedem ce gasim, poate gasesc ceva cu istoric clar.
  7. Buna colegi ! Oare avem aici vreun coleg care lucrează la reprezenta sau service autorizat Honda și are acces la baza de date de marca international Honda. Lucrez in domeniul auto și știu ca aici exista asa ceva, care poate sa fie foarte folositor la un moment dat. Eventual cineva cunoaște pe cineva . Si daca am găsit omul potrivit, eventual, după numărul de identificare a motorului (pe care vreau sa o cumpăr, VFR1200), contra cost bine inteles, pote sa facă o investigatie in istoricul motociciletei.
×
×
  • Creează nouă...