Sari la conținut

ban_zsolt

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ban_zsolt

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Zalau
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Honda CBR 125
  • Numar Moto
    SJ-04-AUY

Informații profil

  • Interests
    Telephone number :D : 0727064363

ban_zsolt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Idiots and Angels (2008) Coraline (2009) Mary and Max (2009)
  2. Vand CBR 125R din 2003 - 14 000 km parcursi; motivul vanzarii: implinesc in curand 18 si as dori sa cumpar un motor mai maricel Pretul motorului: 1 400 Euro. (negociabil) Pentru detali contactati-ma.
  3. ban_zsolt

    BURSA LOCALA

    Vand CBR 125R din 2003 - 14 000 km parcursi; motivul vanzarii: implinesc in curand 18 si as dori sa cumpar un motor mai maricel Pretul motorului: 1 400 Euro. (negociabil) Pentru detali contactati-ma.
  4. felicitari asa de curiozitate cu cat l-ai vandut? acuma incerc sa-mi vand si eu al meu
  5. Am rezolvat filtrul deja am gasit cu 54 de lei in Satu Mare. In legutaru cu uleiu scoti capacu , il curati il pui inapoi -il infiletezi-, pui motorul perpendicular pe sol (il iei de pe cric (suindu-te pe ea), apoi desfaci capacul, si daca a ajuns peste minim ii bine. Eu am un X pe masuratorul de capac deobicei imi pun ulei pana cand ajunge pana la aia. Chiar voi la cati km schimabti uleiu din cutia de viteza?
  6. baieti si fete, voi ati reusiti sa gasiti filtru de aer? am fost la toate magazinele de piese din oras si nimeni nu a avut filtru pentru CBR 125R nici macar nu era prezent CBRul de 125 in cataloage sau in calculator. Ce se intampla? o sa ma interesez ce ii si prin alte orase, poate stiti voi ceva de problema de fata?
  7. MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!!
  8. MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!!
  9. ban_zsolt

    Haideti la o tura

    MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!!
×
×
  • Creează nouă...