Sari la conținut

ban_zsolt

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ban_zsolt

  1. Idiots and Angels (2008) Coraline (2009) Mary and Max (2009)
  2. Vand CBR 125R din 2003 - 14 000 km parcursi; motivul vanzarii: implinesc in curand 18 si as dori sa cumpar un motor mai maricel Pretul motorului: 1 400 Euro. (negociabil) Pentru detali contactati-ma.
  3. ban_zsolt

    BURSA LOCALA

    Vand CBR 125R din 2003 - 14 000 km parcursi; motivul vanzarii: implinesc in curand 18 si as dori sa cumpar un motor mai maricel Pretul motorului: 1 400 Euro. (negociabil) Pentru detali contactati-ma.
  4. felicitari asa de curiozitate cu cat l-ai vandut? acuma incerc sa-mi vand si eu al meu
  5. Am rezolvat filtrul deja am gasit cu 54 de lei in Satu Mare. In legutaru cu uleiu scoti capacu , il curati il pui inapoi -il infiletezi-, pui motorul perpendicular pe sol (il iei de pe cric (suindu-te pe ea), apoi desfaci capacul, si daca a ajuns peste minim ii bine. Eu am un X pe masuratorul de capac deobicei imi pun ulei pana cand ajunge pana la aia. Chiar voi la cati km schimabti uleiu din cutia de viteza?
  6. baieti si fete, voi ati reusiti sa gasiti filtru de aer? am fost la toate magazinele de piese din oras si nimeni nu a avut filtru pentru CBR 125R nici macar nu era prezent CBRul de 125 in cataloage sau in calculator. Ce se intampla? o sa ma interesez ce ii si prin alte orase, poate stiti voi ceva de problema de fata?
  7. MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!!
  8. MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!!
  9. ban_zsolt

    Haideti la o tura

    MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!!
  10. MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!! (Sper ca Salaju ii "jud.limitrof" )
  11. MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!!
  12. MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!!
  13. ban_zsolt

    Ture Moto

    MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!!
  14. MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!!
  15. Sau : faci plinu te duci 50 de km din peco te intorci, pana in peco insemnand 100 de km si bagi iar plinu si vezi cat ai consuamt pe 100 si asa vezi exact.
  16. intrarea ii 30 de lei pe tot evenimentul? indiferent ca vreau sa stau 1 zi sau 2?
  17. Eveniment super, merita prezenta Puteti conta pe mine, o sa fiu acolo.
  18. si cam cat ai prins peste 10,500 de ture? al meu nar mere nici cum, nici cu benzina de 101.... P.S: 1 litru la consum mic ii 40 de km garantati
  19. 12,000 al meu are 13,000 si deobicei schimb in jur de 8 si am consum mic, chiar ati reusit sa intrati pe rosu in a 6-a? Odata aproape ca am ajuns la 11,000 in a 6-a (~135km/h) dar miera mila de ea si nu am lasat-o sa mearga in rosu.
×
×
  • Creează nouă...