Jump to content

frigider

Super Membru
 • Posts

  8,007
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by frigider

 1. peco campion. incredibil de slab Q. si cu SLP cu tot. MM a fost ozn *desi q a incercat ceva cu cauciucurile, avea nevoie de soft sa plece tare. nu e chiar vina lui 100% noroc ca e MM pe bara ca mai lua 3-4 la rand. la cat de inconstanti sunt copilasii astia.
 2. parca vad ca iar bifeaza Q un podium si colegu xt insista ca "Q nu se descurca in pluton"
 3. Poate sa fie și 1 școală, oamenii sunt diferiți, stiluri diferite.
 4. poti sa multumesti catorva piloti care au inceput praf sezonul, vezi Peco, poate si altii. Dar el in special. asta era si "vina" lui MM, nu se ridica niciunul.
 5. La cum merg pianele..... Nu știu dacă e motiv de bucurie.
 6. Se gândește că vine MM recuperat și bate tot.
 7. . A avut curse f bune în weekenduri f proaste, tot nu ai încredere în el?
 8. Mai ales că e de făcut în primele 3 ture. Bine daca pleaca tare..nu pierde mult.
 9. SE POATE INCHIDE, vandut pe OLX multumesc pt gazduire.
 10. Adică frânează daca vede obstacol? Daca o face tare și tu dormi clar te da jos. Ok decât să intri blana in ceva..mai bine așa?
 11. Hehe, era un diacritic acolo undeva care făcea diferența Ms!
 12. oferta soc: in configuratie cu 32Gb DDR4 in quad channel la 2133 MHz , fara SSD, HDD si fara placa video se vine la 5000 ron negociabil.
 13. Sigla aia e cat capu meu. Păcat totuși că ți l dorești dar nu îl găsești. Nu poți să l aduci de acolo?
 14. Asta vor fanii dar ia l pe Q: daca schimba moto crezi că mai lua camp asta? Nu mai este o opțiune schimbatul decât dacă deja mergi f f f f prost pe acea moto. Doar Lore#99 a făcut o la ambiție și i a ieșit pe final. Unii aleg să vadă primul an jumate până la rezultate și refuza sa proceseze că odată ce ai făcut clic e game ON.
 15. Vinovat Da, iar pt ce e subliniat garantez cu onoarea mea. De când o am tot trosnea / scăpa dar ieșeam atât de rar încât nu mi a prea păsat, știam că tre să rezolv prob la un mom dat. Iată ne după 10 ani in acel punct astăzi Tre să citesc de 5 6 ori și nu garantez că înțeleg. Eu nu înțeleg de ce vizibil e așa mare diferență între forma dinților la pinioane vs foaie. E normal? Poate am înțeles greșit, nu acuz pe nimeni de nimic Oficial renunț, o să mă duc la magazin de bici că s prea multe "?" Îmi pare rău că în ciuda explicațiilor de aici nu am putut sa o rezolv singur.
×
×
 • Create New...