Sari la conținut

g31987

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR 600

g31987's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. g31987

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Va multumesc pentru pareri. Si eu tot pentru V2 si transmisie inclin pentru viroaga. Iar in inaltime nu depasesc 1.72. asa ca ar trebuii sa stau ok pe el. Stiu ca in scoala demult ma dadeam pe un intruder de 800 si desi reuseam sa il manevrez fara probleme, mi se parea mare si greoi... intentionez sa o iau prin primavara sau vara...
  2. g31987

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Salutare, imi expun si eu aici aceasta intrebare. "Ce chopper sa imi cumpar?" ideea e urmatoarea 1. Vreau sa fac drumuri ceva mai lungi.(sa le zic excursii). Cu pasager cred. 2. Viteza de croaziera a mea e de 90-120(asta pe un F2) . imi place ca trage bine, dar pozitia nu mi-e pe plac decat daca merg sa "ma joc", daca pot sa zic asa... 3. Ar fi probabil a doua motocicleta(nu as renunta la F2 ) 4. bugetul e ar fi de maxim 1500.(neluand in seama ce mai trebuie schimbat la ea) pentru ca nu ma dau zilnic oricum nici cu asta de o am acum. 5. m-am gandit pana acum la Virago 535, shadow 600, en 500. m-ar atrage cele cu cardan mai mult. am inteles ca intretinerea ar fi mai simpla si poate mai ieftina.(poate gresesc) Ceva sfaturi, idei?
  3. o sa mai prinzi. felicitari si sa o stapanesti fara incidente.
  4. Salutare, Azi dimineata mi-a murit bateria la semafor, dintr-o data. Si nu a mai vrut sa mai porneasca deloc, doar o aud cum se chinuie. Ea mi-a mai dat ceva semne si ma asteptam sa ma lase. Intrebarea e de unde pot da comanda sa pot lua una azi de pe stoc. Moto e un CBR F2. Si mai am inca o intrebare. E posibil sa fie si de la altceva? Adica de mers mergea super ok(gaz sa aiba), acum nu mai invarte deloc. Oricum, dupa ce reusesc sa o pornesc, intentionez sa o duc la GRG sa imi mai zica Adi ce mai e de facut/intretinere. PS. Sunt din Bucuresti.
  5. NU am nimic. e fix asa cum e in poze. Ma gandeam ca poate scap mai ieftin decat sa cumpar o oglinda cu totul. Daca aveti idee sau cunostinte unde as putea sa fac asta astept. ms
  6. Salutare, stie cineva unde pot monta in Bucuresti o oglinda pentru un F2. Suportul il am, lipseste doar sticla. Si ma gandesc ca se poate si altfel decat sa dau peste 100 de lei pentru oglinda. Mersi
  7. Si eu ii recomand, am facut schimbul de antigel la ei si au lucrat super. Nu a trebuit sa stau langa motor. Sunt de incredere.
  8. Buna Alice, Daca vin maine cu o cunostinta pe la ora 21:20 pentru o constatare/reparatie se poate face receptia motocicletei sau trimit cunostiinta mai devreme in jur de ora 12? Mersi.
  9. Eu m-am dat cu VESPA L50 si nu i-am facut nimic 2 ani cat am avut-o. 70 max in oras cu 60 kg incarcatura. super manevrabila. si look superb. LE. in afara de revizii la 4-5 mii
  10. Eu am inceput pe un CBR F3, acum am F2. Sunt linistite, liniare, confortabile, stabile si daca esti stapan pe tine si nu faci greseli(prea mari), sunt super ok. ai grija cu viteza.
  11. Salut, in primul rand sunt novice in domeniu(cunostiinte = 0 = ce mai stiu de la masina ca principiu de functionare). Sa va descriu problema. Subiect: CBR F2 Problema: *Dupa ce o pornesc(cu socul tras), se ridica ea cat se ridica in ture, o mai reglez din soc, plec. dupa ce se incalzeste cum trebuie(cam jumate din cat imi arata pe indicator), cu socul oprit, mi se intampla sa imi moara in mers, sau la relanti la semafor si sa nu mai porneasca deloc imediat dupa aceea(mentionez ca la relanti sta cam la 1100 ture, cu socul oprit). *Dupa ce astept cam 10-20 de minute, porneste, dar merge de parca nu ar avea gas, desi are, si merg cu morcovu sa nu ma lase in urmatoarea intersectie, plus ca trag iar socul pentru ca la relanti ma astept sa moara si e aiurea in trafic sa se intample asta. *Daca o pornesc si nu trag socul, imi moare imediat(cand e rece), dar presupun ca e normal deoarece nu s-a incalzit... In rest functioneaza fara probleme si nu identific alte simptome. Am auzit zvonuri ca ar putea fi o sonda de temperatura defecta. Stie cineva de unde provine problema, ce trebuie reglat sau s-a mai intalnit cineva cu problema asta? Mentionez ca fix aceiasi problema o are si o prietena tot cu un cbr f2. Poate e ceva dereglat. ms pentru sfaturi si idei anticipat.
×
×
  • Creează nouă...