Sari la conținut

Getodacul

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.d-c.ro
  • Yahoo
    insufficient_access

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Braila
  • Carnet moto din
    1900
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -

Getodacul's Achievements

  1. Ideea cu crucea si grupa sanguina e doar aparent buna. Un caz ipotetic,ai un pasager si cazi, amandoi inconstienti, amandoi echipati/neechipati, nu se stie cine a condus sau al cui e motorul. Voi chiar credeti ca echipajul de pe salvare ia de buna o asemenea informatie scrisa pe motor? Si asta e doar cazul fericit, cand confuzia ii determina sa verifice. Multi isi imprumuta motoarele. Poti omori persoana daca ii faci transfuzie cu o grupa nepotrivita. Dar chestia cu numarul de telefon e buna. Chiar excelenta. Daca vreti totusi sa fiti identificati rapid, utilizati metoda cu placuta de inox stantata(prinsa de gat de un lantisor) cu numele tau si telefoanele celor ce trebuie anuntati in caz de ceva. De genul celor folosite de armata.
  2. Cazul de fata e unul "fericit". Daca in masina era altul cu aceeasi atitudine se intamplau lucruri mult mai grave(urgenta sau morga). Merita sa-ti distrugi viitorul pentru o sicana in trafic? Nu. Merita sa te lasi calcat in picioare in trafic? Nu. Echilibrul il gaseste fiecare. In functie de fizic, educatie, inteligenta si stare psihica. Motociclistul nu e de laudat dar nici de blamat. Intr-o tara unde se promoveaza cretinii si hotii, o tara in care permisul de conducere il cumperi, o tara in care justitia e fix p...ix alta solutie n-ai, decat justitia proprie. Asa au ajuns romanii(dar mai ales bucurestenii) sa se bata precum chiorii in trafic. Pentru un sportiv luptator de K1 strazile din Bucuresti sunt sala potrivita de antrenament. Doar sa-si ia motor(si avocat bun). Restul vine de la sine!
  3. In tarile in care justitia nu functioneaza efectiv, mai devreme sau mai tarziu apar organizatii teroriste si mafiote care fac dreptatea lor. Romania e exemplul perfect de punere in scena a piesei "Puterea banului". Toata povestea asta te indeamna sa-ti faci dreptate singur. Daca ii rupea careva dintii si maxilarul cand s-a intamplat, era o pedeapsa mult mai normala decat cea pe care a dat-o pseudojustitia romana.
  4. Potoliti-va, macar un pic de respect pentru baiatul care a decedat. Pentru mine problema mai mare in Anglia decat volanul pe stanga, este ca ai reflexe formate pentru mersul pe stanga. Daca te gandesti la si alte lucruri si te asiguri din reflex in partea gresita sau daca te bagi in sensul giratoriu aiurea din reflex, sau daca te incadrezi pe o strada pustie pe sensul gresit pentru ca ai si altele pe cap te poti trezi intr-o clipa cu belea mare pe cap. Cat priveste volanul pe dreapta in circulatie pe stanga, decat sa interzici o masina omologata mai bine fortezi ca orice masina cu volan pe dreapta sa aiba obligatoriu in stanga o persoana posesoare de permis(care sa ajute soferul). E mai usor de aplicat decat sa blochezi circulatia unei masini deja omologate.
  5. In Romania viata e o jungla si soselele sunt in centrul junglei. De multe ori diferenta intre supravietuire si moarte pe drumurile noastre o face norocul, nu iscusinta sau experienta celui de la ghidon/volan. Accidentele sunt de obicei un lant de intamplari nefericite(soferul n-avea vizibilitate din cauza unui alt prost care a parcat vreo dubita in coltul strazii, motociclistul avea ceva viteza, strada era prea ingusta sa ai loc de manevra fara sa imbratisezi alta masina etc). Solutia este (prea) complexa. Dar nu vreau sa deviez in politico-social. Drive safe!
  6. In afara de vina pustiului, si legislatia tarii asteia are partea ei de vina. La 16-17 ani un adolescent nu are ce cauta pe drumurile publice aglomerate din Romania. Adolescentii, in afara de reflexe bune, toate celelalte cerinte nu le indeplinesc. Abia invata sa isi poarte singuri de grija, cum ar putea ei sa aiba grija de ceilalti? Si cand intalnesc alti copii/adolescenti in drumul lor rezulta tragedii.
  7. Era mai inteligent sa nu pui hi5 aici. Daca gandeai in perspectiva cred ca puteai prevedea reactiile. Daca vroiai sa-l vedem la fata fara sa ai parte de asemenea reactii, puteai sa uploadezi una din pozele normale pe imageshack si atat. Sanatate baiatului.
  8. http://www.sport.ro/motoare/suspiciune-ori...prit-cursa.html Desi zicea cineva ca ceilalti 2 competitori implicati in accident sunt profesionisti si ar trebui sa treaca peste incident, sunt in primul rand oameni. Oameni ce se cunosteau intre ei, aveau pasiune/manie/meserie comuna motociclismul, erau si sunt o familie. Rest In Peace Tomizawa
×
×
  • Creează nouă...