Sari la conținut

forestierul

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    iulianp78@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    honda magna
  • Numar Moto
    cu ULI

forestierul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. ma duc la magazin si intreb ce ulei sa iau pt motoreta mea...imediat vine raspunsul: full sintetic motul 7100, motul 300 etc. Sunt suspicios,nu iau nimic deoarece acestea erau cele mai scumpe uleiuri din magazinul respectiv,ma duc acasa si ma uit dupa manualul motoretei pe net si gasesc ce recomanda constructorul...mai exact un ulei mineral care sa fie schimbat la 6000!!! Nu am luat chiar mineral,am luat un motul semisintetic care sa respecte caracteristicile recomandate de constructorul mobrei...si merge brici
  2. mersi frumos. Am schimbat uleiul si filtrul ulei,m-am apucat si am desfacut rezervorul si surpriza mare am avut cand nu am reusit sa desfac unul din suruburile acelea lungi de la capacul filtrului de aer,ba mai mult ,s-a stricat si capul surubului Sincer...nu stiu cum as putea desface surubul acela!!!
  3. salutare! Am si eu o nelamurire in legatura cu filtrul de aer la magna din '95. Nu am reusit sa gasesc unul aftermarket. Chiar nu sunt decat cele originale OEM si K&N? Eu stiu ca sunt cele mai bune dar preturile sunt de la 200 lei in sus. Stie cineva daca gasesc Hiflo sau alta marca producatoare de tipul asta de filtru?
  4. salut. Va rog, spuneti-mi si mie daca stiti, cum pot transporta motoreta in Australia,costuri documente etc. Multumesc!
  5. multi lasa masinile pe drumul forestier pana in coborarea la rau,doar cei cu 4x4 traverseaza raul si merg pana in manastire. Cu mobra eduro se ajunge usor pana aproape la ntrarea in manastire daca nu e permis accesul in interior cu mobra.
  6. de la schiulesti la manastirea crasna...clar enduro. As fi mers si eu dar cruiser-ul meu ma injura daca il bag pe acolo
  7. salut. Azi am fost o tura scurta de la valenii de munte pana la intrarea in sacele ,jud brasov pe dn 1A si pot spune ca in nici un caz nu te poti bucura de curbe din cauza tirurilor. Si nu vorbesc aici de un viraj mai larg luat normal pt lungimea unui autotren,(am lucrat ca sofer pe masini mari)....vorbesc de viraje luate muuuuuuult pe contrasens... Mobra mea nu e sport,deci nu imi permite sa ma aplec prea mult ca dau cu scaritele de asfat,deci intru usor in curba si merg mai aproape de marginea drumului pe viraje,chiar daca virajul e spre stanga si imi era mai simplu sa il iau aproape de ax. Chiar si asa tot era sa ma agate unul cu coltul de pe stanga al capului tractor,chiar daca, si ma repet...mergeam la 50cm de marginea drumului!!!!!!!!! Fac pariu ca daca era un autoturism nu intra atat de mult pe contrasens si tot lua virajul fara sa scape remorca de pe sosea. Si cel mai grav este ca nu a fost un caz izolat intalnit....in conceptia lor probabil suntem biciclete!!!!!! Concluzia: mare atentie ca suntem neinsemnati pt ei!!!
  8. foarte frumos a fost...s-a mers linistit in grup si am avut o calatorie foarte faina..si de repetat. La mai multe baieti!!!
  9. am gasit,pe ultima suta de metri ce-i drept, cazare la 150 lei/noapte camera dubla
  10. gdrgfdhgdfgdgfdy scuze!!! laptop ramas deschis...nepot de cativa anisori la tastatura...a iesit postarea de mai sus...
  11. banuiesc ca majoritatea o sa avem bagaje...deci nu cred ca va fi cazul de vitejii,iar cum bine spunea la inceputul topicului mergem sa ne relaxam nu la vre-o intrecere. Parerea mea.
  12. in ceea ce priveste cazarea e cam greu,incerc si eu acum sa prind ceva dar cred ca tot cortul ramane de baza.... ...nici eu nu am cu cine merge de la mine din zona dar cred ca ma lipesc si eu la grupul care pleaca la 09.00 de la benzinaria din pantelimon...singur m-as plictisi pe autostrada
  13. eu sunt din valenii de munte. Vin si eu,sper doar sa ajung la 09.00 in locul stabilit.
  14. daca tot a venit vorba de patanii in trafic trebuie sa va fac atenti ca nu numai in oras sunt chiori si mai ales CHIOARE cu covrigu' in maini dar cu permisele luate pe mumu. Zilele astea vazand timpul frumos de afara am scos calutzul si am dat o fuga pana la cheia, dar cu tot soarele care radea la mine am inghetat putin si in localitatea Maneciu am zis sa trag la o carciuma sa beu un ceai cald. Am intrat pe "bulevard" spre gara CFR si decursul a 30 de min era sa ma fac praf de doua ori . Prima data mergand linistit pe banda mea, o cucoana cu mertzan ce se apropia din fata s-a gandit ca ar fi cazul sa parcheze, si cum pe sensul ei de mers nu mai era spatiu, a luat stanga de volan intrand in fata mea si...frana. Eu la randul meu...frana. Ne-am oprit fata in fata,ea s-a dat frumusel jos,a incuiat masina si a plecat dand din poponeata, eu trebuind bineinteles acum sa acord prioritate celor de pe contrasens ca sa imi pot continua drumul pe langa mertzanul parcat. Si mergand eu pe acelasi "bulevard", cu viteza redusa,in jur de 30 km/h, exact cand ma aflat in dreptul unui MCVparcat pe dreapta mea,am observat cum masina se misca brusc spre mine,fiind fortat sa ajung pe contrasens,bineinteles claxonand continuu. Blonda de la volan credeti ca a schitzat vre-un gest? Ei bine,NU. Nici macar nu s-a uitat la mine,de parca nimic nu s-a intamplat. Deci,cand ajungeti in Maneciu,atentie la proastele de la volan.
×
×
  • Creează nouă...