Sari la conținut

motorcicle

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Honda Transalp
  • Numar Moto
    B-XX-XXX
  • Club
    N/A

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ 350, Virago XV400, Virago XV535, Honda Transalp XLV600

motorcicle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire, si noroc!!!
  2. Frumoase locuri ! Faina tura ! Daca se poate sa postati cateva info referitoare la distanta, repere de localizare a locatiei si cost de vizitare ar fi minunat.
  3. ... Ma duc sa ma dau cu mobra pana acasa visand la locurile din pozele voastre. Hai cu continuareaaaaa !!!
  4. Buuuun, vad ca a reusit sa te convinga sa asterni randuri Inca o tura faina plina de poze minunate ! Abia astept si continuarea !
  5. Piesa ! Ma duc sa ma asez la coada la chiosc de acum
  6. Sosirea marelui chitzulan la Drajna ! Doyle Marcel Doyle la fotograf Udarea chitzulanului si a lui Doyle cu sampanie bizoo_n si copyloto Mongolezul ! Lumeee, lumeee, a venit Mihaaai din Mongoliaaaa! Multumesc Mihai pentru onoarea acordata de a te insoti de la Drajna la Bucuresti ! Cu respect, Gabi
  7. Man, etuziasmul tau este demn de salutat dar... Ca sa nu il "superi" pe profu' de info, si nici pe alti forumisti , poti sa faci urmatoarele: 1. Save page: - deschizi site-ul mongolia cu browser-ul din dotare (i.e, firefox, etc); - file=> save page as (web page complete) => desktop sau unde iti place tie; - salvezi frumos fisierele pe ce mediu de stocare vrei si le deschizi acasa. 2. RSS-uri: - de pe calculatorul de acasa subscrii matale la RSS-ul site-ului mongolia; - asa vei putea sa vezi imediat ce un nou articol este publicat (reload bookmark), fara sa accesezi forumul ca sa vezi daca a aparut update-ul. 3. Subscrii pe forum la postul acesta si alegi sa fii anuntat prin e-mail cand apar noutati. Peace !
  8. Nenea Semaca, ce se aude cu publicarea povestioarei? Eu abia ieri am dat de ea, spre marea mea rusine , si tare mi-a mai placut...am ras si am plans in hohote, mai ales ca pana in Ianuarie am fost posesor de "viroaga". Trebuie sa iti marturisesc ca mi-a stat inima cand nu ai mai gasit-o in parcare si in momentul acela m-am gandit instant la fosta mea "mobra"...Nu iti mai zic ce plans ma pocnit cand am vazut poza cu ea la "murat"... In fine...nu stiu ce sa mai zic pentru ca au zis altii tot ce era de zis inaintea mea...doar atat, multumesc !
  9. motorcicle

    Yamaha VIRAGO ZONE

    La Highway Hawk, Motomarket romana, pe comanda...pret. in jur de 200 RON parca...de vreo 2 ani le vanez si eu...dar nici pana in momentul de fata nu am primit de la ei o lista de preturi...desi trec cam odata pe luna pe acolo, cumparand una alta, si le mai dau,pt a nu stiu cata oara, cartea de vizita...
  10. La baza balneofiziokinetoterapeut, reprofilat pe IT, actualmente project manager la o firma de consultanta IT.
  11. motorcicle

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Pentru putin ! Nu mai are vreun frate "domnul dragutz" care sa aiba vreo sora de-a bestiei de vanzare Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea, ca si ea o sa aiba grija de tine ! Poate o prezinti intr-o seara la arc "bestiilor" de 535
  12. motorcicle

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, /index.php?showtopic=62064 gasesti aici toate datele de contact. Eu am achizitionat de la ei Maxxis-uri si sunt foarte multumit. Din pacate cred ca momentan sunt un pic in concediu baietii...dar ii gasesti sigur dupa 1 sep. P.S: Faina "bestia" de 750. Ai adus-o de pe afara?
  13. HJC-ZF 9 (integrala, double ring, fibra de sticla+kevlar+spectra) de care sunt foarte multumit. Am luat-o de la Scorpio cu vreo 500 RON anul trecut.
×
×
  • Creează nouă...