Sari la conținut

iulian_new

EX+
  • Număr conținut

    124
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    none

Vizitatori Recenți Profil

260 citiri profil

iulian_new's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hm...poate ca te'as putea ajuta dar....nu promit ca se va potrivi...deacat daca imi vei zice cum arata capatu de la cablu( patrat, triunghiular sau rotund!! si....vom vedea poate te pot ajuat. Eu's din iasi
  2. avetzi nevoie de piese de mobra??? cred ca v'as putea ajuta eu! numai sa va ganditzi cum ar putea ajunge piesele din iasi pana unde sutetzi voi !! CAT MAI IEFTIN ! intratzi pe Iulian_west86 ( yahoo messenger) v'am salutat!! daca mai avetzi nevoie de ceva...contactatzi'ma...!!
  3. hm...dea...se pare ca eu am revenit in fortza. Salut la toata lumea. sincer...eu abia astept sa inceapa caldura si...sa ma pot reapuca de reparat la mobra. Defapt nu mai am decat de pus motoru....si de asnsamblat chestiile alea de ornamt pe ea(aripi, sha, suspensi, rotzile etc.) si..ceva foarte important mai am de facut si anume sa ma rog sa functzioneze motoru cat despre piese....daca mai avetzi nevoie...de ce nu ma intrebatzi? cer prea multzi bani??? vorbitzi cu mine pe messenger si vom vedea cum facem. Dany 18 ...problema pe care o ai tu....poate sa fie de la arcu care se afla in mecanismu care are o roata dintzata si se bune pe pinionul cel mare.( se afla in partea cu pinioane a motorului) imi este destul de greu sa itzi explic deoarece nu cunosc termenii la piese . Cand intri pe mess da'mi un buzz si zi'mi de problema asta . o sa incerc sa te ajut. numai bine la totzi si....cum v'atzi distrat de craciun si revelion? eu tare as fi vrut sa ma duc cu mobra la munte ( dar nu e reparata )
  4. vand si eu cateva piese de mobrasi hoinar (daca se potrivesc) cateva mai multe. haidetzi ca nu vreau sa iau clientzii l aaltzii de pe aici. scuze daca va deranjeaza anuntzu asta. care este interesant sa intra pe topicu "vand piese pentru mobra"
  5. vedetzi ce inseamna jocu in agrenaj!!!! avetzi mare grija!!!!! potzi sa mori la aza dintrastea...verificatzi bine toate pesele. mai ales jocu in bucsa de la piston si de la angrenaj. si....in general verificatzi toate bucsele.
  6. alecs....eu tzi'am zis ca am tot ce vrei tu. si piston si agrenaj (numai sa imi zici mai bine care e ala sa nu itzi trimit alceva) si arcu ala. numai sa imi zic cand ai banii sa il trimit. dca vrei...potzi sa mai vorbim si pe messenger. sau intra pe " vand piese de mobra' c sa nu mai stresam lumea pe aici
  7. eu mi'am facut un topic la coltzul comunisttelor. se numeste..."vand piese de mobra " dar...mersi pt idei. gata nu va mai stresez totusi...daca auzitzi pe careva....
  8. TomCat....nu fi prea sigur. daca nu ai mobra si nu te intereseaza...put si simplu nu zici nimik. si....pt amandoi..adik si dangeros...eu zik ca nu e plictisitor mesaju. ci mai degraba incerc sa ajut pe cei care au mobre...le plac si...nu pot sa le puna in functziune din cauza unei amarate de piese. sti asta pt ca am trait'o si ...credetzi'ma ca nu e deloc placut. Asa ca daca vrei sa ajuntzi pe altzii...zi'le ca stii pe cineva.
  9. Asadar...am piese de MOBRA de vanzare. motoare, CADRE, CAUCIUCURI, camere, JANTE, ghidoane, carcase de far, FARURI, suspensii, si multe multe alte piese si accesorii( SEGMENTZI, pistoane, chiuloasa, carburatoare...). daca nu am ceva... se poate face COMANDA !! pretzuri FOARTE FOARTE avantajoase. NU conteaza orasu din care suntetzi !!! INTRATZI PE "VAND PIESE DE MOBRA " sau lasatzi un personal mesage!!
  10. Asadar...am piese de MOBRA de vanzare. motoare, CADRE, CAUCIUCURI, camere, JANTE, ghidoane, carcase de far, FARURI, suspensii, si multe multe alte piese si accesorii( SEGMENTZI, pistoane, chiuloasa, carburatoare...). daca nu am ceva... se poate face COMANDA !! pretzuri FOARTE FOARTE avantajoase. NU conteaza orasu din care suntetzi !!! INTRATZI PE "VAND PIESE DE MOBRA " sau lasatzi un personal mesage!!
  11. Asadar...am piese de MOBRA de vanzare. motoare, CADRE, CAUCIUCURI, camere, JANTE, ghidoane, carcase de far, FARURI, suspensii, si multe multe alte piese si accesorii( SEGMENTZI, pistoane, chiuloasa, carburatoare...). daca nu am ceva... se poate face COMANDA !! pretzuri FOARTE FOARTE avantajoase. NU conteaza orasu din care suntetzi !!! INTRATZI PE "VAND PIESE DE MOBRA " sau lasatzi un personal mesage!!
  12. sa vad poate pot sa fac o foto la un cadru de'al meu. daca vrei..potzi sa itzi vand un cadru si sa il modifici cum vrei tu.Ar fi mult mai usor si ar decurge mai repede. pretzu o sa fie destul de acceptabil. Acuma tu alegi...intre a trece mai bine de 2 luni pana gasesti tzeava si alte prostii...si inca vre'o 4 luni pana ce il faci sau sa dureze numai 2 luni pana o faci toata (doar o parere)
  13. cauciucuri de mobra??? sau hoinar??? chiar as vrea sa stiu si eu cat e pretzu la ei
  14. dea...si uite asa s'a facut 18dany cu arc pt mobra lui...si sa'l vedetzi pe tip ce se mai bucura acuma. parca il vad in masina si se duce spre ea cu arcu in buzunar. desface motoru....pune arcu...face motoru inapoi...si cand sa porneasca...vede ca mai are ceva strikat. si iar mai cumpara ceva de mla mine hai ca am glumit. ALEX tata....hai ca ai norok.mai am 2 arcuri dintralea dar...stii care e treaba? ca le am cu tot mecanismu. si...nu pre as vrea sa'l dau fara mecanism. daca te mai intereseaza...anuntza'ma.
  15. sa fie de bine sauy de rau ce zici tu...ca..in halu in care arata acuma...nu prea pare sa fi lucrat cu suflet la ea ci mai degraba....cu indiferentza. insa....pun destula transpiratzie in ea
×
×
  • Creează nouă...