Sari la conținut

Ovidiu4141

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ovidiu4141

  1. CORECT...sunt de acord cu tine adam.......multi de aici scrie numai sa se bage in seama,ei vor sa mearga cu 160 km,sa cada si vezi doamne daca ai casca de 1.000 - 2.000 lei el o sa scape,o sa scape dar la popa.....haideti sa fim seriosi mai baieti. multi din voi nu sunteti constienti ca platiti enorm firma si publicitatea produselor.
  2. seaua refacuta de darianvopsitoria facuta de ionut sal,asa a iesit a mea motoreta dupa iernat,multumiri ptr. vopsitorie lui Ionut de la motosoft http://www.motosoft.ro/General/Contact.html un super baiat de cuvant,a mai reparat si carenele unde au mai trebuit,stiker tot el le-a pus in aceiasi bani si a lui Darian ptr. sea, acum mai am o intrebare,in talon este trecuta neagra,cand o sa fac actele pe numele meu,la rar o sa ma puna sa schimb si culoare in negru + rosu ????
  3. nu stiu cine te-a mintit pe tine ca in burgman bagi bani,asta daca nu cumperi o cazatura de burgman care este pe butuci,eu am avut burgman si nu am bagat in el decat consumabile,in rest am fost foarte multumit de el.
  4. alta varianta este sa te duci la Caranda,unde au baterii moto,eu am luat sambata la 12.00 de la ei,bulevardu. timisoara,langa afii cotroceni
  5. cand este vorba de tacanit la motor,decat sa stai sa pierzi vremea aici pe forum,unde omul intreaba ceva si alti se ia de altele,mai bine te duci la mecanic si rezolvi problema....scurt si repede.
  6. eu am un transalp si am vopsit si reparat toate carenele si au iesit super bine,baiatul este din bucuresti il cheama Ionut Dragan,telefon 0766.801.145,lucreaza la un service moto pe la sos. viilor,fosta fabrica de pepsi,intra si pe saitul lui http://www.motosoft.ro/ si acolo intra la mecanica moto si vezi ce fac baieti acolo,cam tot ce te doare.doamne ajuta sa auzim de bine si asfalt uscat.
  7. sal,sunt si eu un nou posesor de trasalp si am facut cont pe forumul www.transalp.ro si nu primesc acceptul,cine ma poate ajuta. va multumesc
  8. Sal,ma alatur si eu zonei din Rahova,nou posesor al unei Honda Transalp
  9. sal ai gasit ceva pana la urma ??daca vrei da-mi un telefon si vorbim.

    0760.663.372 sau 0725471848

    cosmote vodafone

  10. /index.php?/topic/669213-vand-suzuki-burgman-400/ cine doreste
  11. sal,cu cea mai mare placere adriangbs,poate o sa am ocazia sa ma intalnesc cu cat mai multi posesori de burgman,ca din videoclip care este de nota 100 se vede cat de frumos este cand este gasca mare
  12. eeeeeeee.......fara alcool,nu se stie. intradevar drumul este destul de denivela,dar am mers mai incet,merita ptr. racoarea care era acolo,fata de bucuresti.
  13. a fost super plimbarea la vidrarul de astazi,pacat ca nu am fost decat eu si cu soimul.
  14. aproape de baile tusnad,in covasna sunt peste 250-270 km,am eu pana la fratele meu in malnasi bai 220 km si mai sunt de acolo 20-30 km. este prea mult sa faci acest drum intr-o zi,mai ales ca mai mergi o gramada si pe jos pana la lac. asta era frumos de facut doua zile cu stationare peste noapte la balvanios si acolo este un peisaj de vis.
  15. eu sunt unul care te insotesc soimule,sa fie cu mici si bere fara alcool,pe canicula asta sa mergem,nu stau acasa
  16. sal balazsfi,exact aceiasi problema am avut si eu si din cauza vibratiilor etrierului se incalzea discul de frana aproape de inrosire,dupa cum am spus bucsarea lui este cea mai ieftina metoda si mai sigura,tinand cont ca un etrier nou este de 1.700 ron si unul la mana a doua este de 3 - 400 ron si poti sa ai surpriza sa aibe aceias buba.am mai spus daca are cineva nevoie de acest strungar meserias,sa ma contacteze,este de nota 100,ca meserias.suna-ma si vorbim.( 0766.600.651. Ovidiu )
  17. sa va fie de bine baieti si sper ca data viitoare sa pot sa ma alatur si eu,acum nu am putut sa vin cu voi dar am fost si eu plecat la sfantu gheorghe,malnasi bai la fratele meu,am facut si eu 450 km dus-intors si am consumat 16 l benzina,dar inafara localitatilor nu am depasit 110 km/h,drumurile in romania sunt destul de proaste,sau daca sunt bune,inposibil sa nu fie ori un sant,ori o groapa.asta este si sa ne auzim de bine.
  18. sunt de acord cu tine,dar nu indoteauna ce este mai scump,trebuie sa fie si bun,de multe ori platesti firma,sau de cele mai multe ori,platesti ptr. ca este la a nu stiu a cata mana.a doua chestie,nu intodeauna in momentul necazului a si bani si atunci,un mic ajutor din partea noastra poate rezolvi problema mai ieftin,sa poti sa te bucuri de placerea de a te plimba cu motorul,exemplu care l-am patit eu cu etrierul,unul nou costa 1.700 lei,la mana a doua costa 300 lei si cineva adica Burg_man a spus ca sa bucsez,l-am ascultat si am gasit un strungar de nota 1.000 care cand veti avea nevoie il recomand,a facut o bucsa din inox,ma costat 50 lei si vreau sa va spun ca merge si nu mai am probleme cu el,concluzia este ca de multe ori iese treaba buna si cu bani putin (bine inteles nu intodeauna)incercarea moarte n-are. cu placere soimumaltez,daca nu ne ajutam noi intre noi,atunci cine ??
  19. eu am luat cauciuc nou pe spate,marca continental cu 155 lei,este o firma care zice ca este unicul inportator,adica la prima mana.va dau link-ul http://anvelopemoto.eu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1 mai gasiti si uleiuri la preturi foarte bune,studiati deoarece se gasesc foarte multe pe acolo,firma este prin sos.viilor,aveti si harta unde se afla.
  20. va multumesc baieti ptr. ajutor,o sa vad maine cum o sa o rezolv,cablu la frana de mana nu ramane blocat,toata treaba este din etrier la gaura din el,de acolo este toata treaba.
  21. da ai dreptate Burg_man,dar m-am interesat si unul nou este 1.750 ron,o avere si ce am eu la etrier este exact ce ai spus tu mai sus,unde intra suportul cu cele doua tije,locasul unde intra tija de sus,acel cilindru are gaura in exterior si joaca ca dracu etrierul.am gasit etrier la mana a doua cu 300 ron.eu sunt constient ca este bine sa ia nou,ca dovada m-am interesat,dar pretul este astronomic 17.500.000 lei vechi.daca ma poti ajuta altfel,ti-as ramane recunascator.va multumesc ptr. raspunsuri.o zi buna va doresc si asfalt uscat.
  22. salutare,am si eu o intrebare la voi,am schimbat placutele de frana pe spate,am curatat,am inpins cilindru inapoi,cel de la frana de mana l-am insurubat,am pus totul la loc cum trebuie,dar pana acasa,asta insemnand vreo 12 km,am observat ca a incins spatele rau de tot,am gresit cu ceva ?la etrierul de frana este o chestie nasoala,il rog pe Vittore sau alt cineva,daca stie pe cineva care are dezmebrari de burgman,sa imi dea si mie un nr. de telefon.va multumesc si va urez o zi buna.asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...