Sari la conținut

expresul

Membru
  • Număr conținut

    284
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    MAREA NEAGRA
  • Motocicleta
    Fz6
  • Numar Moto
    CT-33-GIX
  • Club
    Eu si restul lumii

Informații profil

  • Interests
    Cind Dumnezeu se va treziii ii va pedepsii pe cei puternicii
    I m not anti-social.Im anti-idiot.

expresul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. legat de consum.daca este rece consuma 5,5 daca este cald afara consuma putin sub 5.Am observat ca viteva nu influienteaza asa mult. 90-120km/h in afara.
  2. senzori motocicletei ii citesc si cu cheia neagra .astia care fac chei mi-au spus ca imi pot face o alta cheie neagra. simplu o copie pe asta. verificata altfel nu platesti,nu .
  3. Care este treaba cu cheia rosie ? Eu nu am decit cheia neagra si....as vrea sa imi fac si una rosie . Sau macar una de rezerva.
  4. Da se ridica pantaloni.)Trebuie sa luam niste pantaloni cu craci mai lungi ) si nu glumesc.
  5. Daca trec frontiera imi trebuie stingator de incendiu trusa de prim ajutor la motoreta ? Ruta Ungaria Austria si Probabil Germania ?
  6. La citi bani ai bagat mai bine iti cumparai un model mai nou ! Pe injectie !!! Ai facut treaba buna .
  7. Vasul de expansiune este transparent dintrun singur motiv . Repara si lasa-l fara folie.
  8. Ti-l poate anula cei de la rar itp-ul nu este asa simplu .poti sa te duci cu o firma de inmatriculari si sa ii spui problema si el o sa iti dea un raspuns. Poze se fac sigur.
  9. Pai nu ii fac si poze ? In CT nu cred sa treci .(verifica tot cauciucuri frine si sa arate cum arata la ultima fotografie ) adica ultima autentificare sau itp. Dute daca nu treci imprumuti si tu niste carene . Sa auzim de bine.
  10. Ce mai buna noua normal merge si cum spun eu .se poate folosi o cirpa moale sa numai cu degetele.(digitatie.)
  11. Se ia pasta de dinti de preferat iefrina se pune pe pe viziera se se freaca in cerculete mici si se tine putin apasat pe ambele parti ale visierei.. Zgieturile mari nu dispar dar se vede foarte bine.rezultat garantat.(daca nu ti-a iesit mai trebuie sa insisti.)
  12. Daca este de 2-3 ani nu mai este problema.ori cum nu o mai ti mult .poti sa o desfaci.
  13. Masoara bateria daca nu are peste 12v nu mai este buna. Daca are peste pune-i doar un mililitru de apa in fiecare element (asta pentru ca este pe gel) nu mai mult si las-o la incarcat. Sa nu fie incarcatorul prea mare (sa bage amperaj mult) ceva de un amper si 14v este ok. Daca are 11,9 nu mai este buna un element este pe duca si poate sa arda incarcarea. Sper ca am fost de folos.
  14. Eu ma duc la un prieten .Dar daca motoreta merge normal se aceelereaza bine nu are cum sa fie ceva defect. Are doua butoane trebuie sa te joci la ele nu se poate strica nimic nu poti modifica nimic.Dar cred ca puteti gasi pe yutube filmulete. » Post actualizat in 18 Jan 2015 15:35 Motoreta are filtru de benzina in rezervor . L-am cautat astazi si nu l-am gasit . Varianta ajutatoare suna un prieten. Am sunat si el mi-a spus . Nu l-am desfacut inca dar ala se schimba ? Nu puneti al filtru in exterior sar putea ca pompa de benzina sa nu mai faca fata.
  15. Asta are avantaj Yamaha fata de ori ce alta marca se pot verifica senzori doar din bord nu trebuie sa te duci la un service moto.
×
×
  • Creează nouă...