Jump to content

expresul

Membru
 • Content Count

  284
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by expresul

 1. legat de consum.daca este rece consuma 5,5 daca este cald afara consuma putin sub 5.Am observat ca viteva nu influienteaza asa mult. 90-120km/h in afara.
 2. senzori motocicletei ii citesc si cu cheia neagra .astia care fac chei mi-au spus ca imi pot face o alta cheie neagra. simplu o copie pe asta. verificata altfel nu platesti,nu .
 3. Care este treaba cu cheia rosie ? Eu nu am decit cheia neagra si....as vrea sa imi fac si una rosie . Sau macar una de rezerva.
 4. Da se ridica pantaloni.)Trebuie sa luam niste pantaloni cu craci mai lungi ) si nu glumesc.
 5. se cade deacord cine este vinovatul .Asta intre voi si mergeti la asigurator.Daca nu va intelegeti la politie.Eu asa am facut,m-am inteles cu persoana respectiva.
 6. Astia nu au alta treaba ! nu ne intereseaza .nu vreau sa ma las de fumat ,si curvele dauneaza sanatati si tot ma duc ! numai sfatosi pe sait ! sa mor eu de le otrava si sa nu am nici un accident si voi muri fericit !
 7. nu cred ca ne intereseaza cum sa ne lasam de fumat.aici eu cred ca vrem sa discutam despre baze arome ,rezistente kituri ,anumite tipuri de electronice. Eu folosesc un itaste mpv2 de 6 luni sint super multumit de el .
 8. Eu vapez de 6 luni .Am o Itaste mpv2 si pentru mine este ok. Acum vreu sa imi fac singur lichidul de vapat.Nu vreau sa ma las de ele.
 9. Daca trec frontiera imi trebuie stingator de incendiu trusa de prim ajutor la motoreta ? Ruta Ungaria Austria si Probabil Germania ?
 10. La citi bani ai bagat mai bine iti cumparai un model mai nou ! Pe injectie !!! Ai facut treaba buna .
 11. Vasul de expansiune este transparent dintrun singur motiv . Repara si lasa-l fara folie.
 12. Acesoriile care nu te ajuta in trafic etc.Si sint doar de design inox becuri etc iti transforma motoreta in mireasa .
 13. Ti-l poate anula cei de la rar itp-ul nu este asa simplu .poti sa te duci cu o firma de inmatriculari si sa ii spui problema si el o sa iti dea un raspuns. Poze se fac sigur.
 14. Pai nu ii fac si poze ? In CT nu cred sa treci .(verifica tot cauciucuri frine si sa arate cum arata la ultima fotografie ) adica ultima autentificare sau itp. Dute daca nu treci imprumuti si tu niste carene . Sa auzim de bine.
 15. Ce mai buna noua normal merge si cum spun eu .se poate folosi o cirpa moale sa numai cu degetele.(digitatie.)
 16. Se ia pasta de dinti de preferat iefrina se pune pe pe viziera se se freaca in cerculete mici si se tine putin apasat pe ambele parti ale visierei.. Zgieturile mari nu dispar dar se vede foarte bine.rezultat garantat.(daca nu ti-a iesit mai trebuie sa insisti.)
 17. Cred ca esti unul care se gudura (cind te baga in seama ) pe la masa celor de sus mentionati. Si acum incerci sa latri pe alti sa arati ca poti sta la masa lor. Aceste personaje se iubesc intrei ei si isi fac cadouri in public. Eu nu vreau sa stiu ce se intimpla in baia unde se intilnesc.Tu sti da nu vrei sa spui. Cel care a lut premiul ce spunea ? Si acum se poarta ca un copil prost care a gasit ceva si nu vrea sa ii mai dea drumul.
 18. In loc sa cautati o solutie vad numai cearta. Asta este motivul de nu m-am inscris intr-un club nici o data birfiti mai rau decit femeile. Daca vrei sa faci un bine vinde motoretele si doneaza bani unui centru de copii si asa esti cel mai tare ! (arati ca ai suflet mare ) Eu cred ca vrei doar sa te dai mare (sa arati ca ai ceva bani pe tine ) si dai motorete cui nu are nevoie.
 19. Daca este de 2-3 ani nu mai este problema.ori cum nu o mai ti mult .poti sa o desfaci.
 20. Masoara bateria daca nu are peste 12v nu mai este buna. Daca are peste pune-i doar un mililitru de apa in fiecare element (asta pentru ca este pe gel) nu mai mult si las-o la incarcat. Sa nu fie incarcatorul prea mare (sa bage amperaj mult) ceva de un amper si 14v este ok. Daca are 11,9 nu mai este buna un element este pe duca si poate sa arda incarcarea. Sper ca am fost de folos.
 21. Eu ma duc la un prieten .Dar daca motoreta merge normal se aceelereaza bine nu are cum sa fie ceva defect. Are doua butoane trebuie sa te joci la ele nu se poate strica nimic nu poti modifica nimic.Dar cred ca puteti gasi pe yutube filmulete. » Post actualizat in 18 Jan 2015 15:35 Motoreta are filtru de benzina in rezervor . L-am cautat astazi si nu l-am gasit . Varianta ajutatoare suna un prieten. Am sunat si el mi-a spus . Nu l-am desfacut inca dar ala se schimba ? Nu puneti al filtru in exterior sar putea ca pompa de benzina sa nu mai faca fata.
 22. Asta are avantaj Yamaha fata de ori ce alta marca se pot verifica senzori doar din bord nu trebuie sa te duci la un service moto.
×
×
 • Create New...