Sari la conținut

p_mihai_ro

Membru
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Motocicleta
    2010 CB600FA
  • Numar Moto
    WAE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SV650, R6, SV1000, CB600FA

p_mihai_ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. p_mihai_ro

    BURSA LOCALA

    Hornet CB600FA 2009, 4700 KM: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--honda-hornet%20abs-din-2009-602693.html
  2. Lasa-ma sa inteleg - tu zici ca daca eu pun o baterie de 10A pe Hornet nu o sa imi faca garantia pentru ca ce? ca nu e exact de 9.1 Ah Yuasa neagra cu pete albe? Pe de alta parte - de unde stie ala 'de la garantie': 1. Pe ce am pus eu bateria 2. Cati CCA are nevoie motorul meu? 3. Daca am incarcat-o la timp sau nu? etc etc etc Hai sa intelegi si tu cum functioneaza: Cand pe o baterie scrie XAh (X*12 CCA) inseamna ca ea, daca e incarcata si in stare buna va decarca acei XAh (X*12 CCA) la -18 grade celsius. La +25 grade cand merg eu cu motorul, cand motorul porneste in 0.25 sec, Cati Ah crezi tu de fapt ca e nevoie? Am testat personal: Hornetul meu porneste cu o baterie Li-PO de 11.1v (3s) 2.2 Ah 30c (66 CCA) si nu o descarca nici pe jumate. Spor.
  3. Mersi, Inseamna ca nu se potriveste. Eu totusi am sa incerc - daca se potriveste va zic. Nu intreb de ce sa nu pun "altceva decat cel original" ca intram iar intr-o discutie ca aia cu uleiul.
  4. Care dunt dimensiunile maxime pentru baterie pentru un Hornet 2010+? Am cumparat in fuga un acumulator care are cam 150x85x130 - mi-e teama ca nu prea incape.
  5. p_mihai_ro

    BURSA LOCALA

    Nu vreau sa fiu carcotas, dar eu personal nu pot sa merg mai mult de 2-3 ore in maini pe un supersport.....
  6. p_mihai_ro

    BURSA LOCALA

    Daca is Marimea 40 si nu au 40cm in talie ii iau eu.
  7. Ai si dovezi pentru afirmatia asta? Eu din ce am citit e mai mica peste tot. (Comparatia era intre 180 si 190, dar nu vad de ce nu s-ar aplica).
  8. Vezi ca o anvelopa mai lata pe janta de aceeasi latime de obicei inseamna suprafata de contact mai mica (curbura mai mare).
  9. @cmd: Nu, n-am ajuns si mi-e cam ciuda de asta. Merg pe strada destul de tare, si imi place cum sta lipita de asfalt cu PIlot Power. Cred ca ma confunzi. P.S.1 s-au facut studii - performanta anvelopelor nu e semnificativ diferita in primii 5 ani daca au fost stocate in conditii corecte. Performanta e afectata semnificativ de numarul de cicluri de incalzire/racire la care e supusa anvelopa. P.S.2 Eu nu am sfatuit pe nimeni sa tina anvelopele sa se matureze ca vinul.
  10. Cred ca te puteai opri la asta. Parerea mea: in ultimii ani, cheltuielile de productie au crescut in toate domeniile (salarii, chirii, taxe, curs valutar, etc etc), in acelasi timp a crescut si profitul companiilor. De unde credeti ca vin banii astia daca nu din calitatea mai scazuta a produselor? Toata lumea incearca pe orice cale sa eficientizeze productia (sa scada costurile), angajatii sunt din ce in ce mai slabi si asa mai departe.... On-Topic: Prefer Pilot Power 1 decat 2ct. Spor
  11. Bazat pe ce recomanzi tu, incepatorii ar trebui sa mearga cu cele mai soft gume pentru ca nah, nu stiu sa mearga, si avansatii si expertii tot cu cele mai soft gume, pentru ca nah, stiu sa mearga. Cand esti incepator nu stii multe, dar nu cred ca trebuie sa te preocupe limita de aderenta. Cred ca trebuie sa ai presiuni corecte si sa nu tragi de motor pana nu ai guma incalzita. Spor.
  12. Pana la urma vine cineva din Iasi? Ne combinam la o remorca?
  13. Conteaza - literele alea zic ce fel de capace are rulmentul. Vezi aici: http://www.nskamericas.com/cps/rde/xbcr/na_en/B4_Deep_Groove_Ball_Brgs..pdf ZZ am impresia ca au capace de metal (sunt pentru viteza foarte mare (gen 60 000 rpm), dar nu sunt prea bine protejati la praf)
  14. Cel putin geamurile pe care le am eu au presiune scazuta inter primele 2 foi de geam. Se poate observa cu usurinta deflexia foii de geam de la exterior. Din ce inteleg sunt umplute in procent de 97% cu argon la temperatura mare. Ca idee: - Foarte important: Cauta sa-ti cumperi de la o firma specializata, nu de la un atelier de cartier. Multa lume poate asambla geamuri dar nu toti fac treaba la fel de buna. - Cauta garantie cel putin 5 ani la feronerie. - Sa vina sa iti instaleze geamurile pe baza de avans (70-80%), dupa care tu sa le dai diferenta (in felul asta nu or sa faca treaba de mantuiala ca sa scape de tine).
  15. Cumpara alt etrier de la dezmembrari in cazul asta.
×
×
  • Creează nouă...