Sari la conținut

d a n

Super Membru
  • Număr conținut

    535
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://daniel.popa@windowslive.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    1200GSA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GSX750F, M750, FZ6N, Z1000, SV1000S, M696, GSX650F, K1300R, R9T, R1200GSA, NMAX155

Vizitatori Recenți Profil

2.019 citiri profil

d a n's Achievements

  1. Posibil sa ma introduc si eu. Chip in taci.
  2. Eu merg pe orice drum, orice traseu...atata timp cat nu e autostrada. Si ideal este sa ne ducem pe un drum si sa ne intoarcem pe altul (pe cat posibil).
  3. Daca evitam 100% autostrada, ma bag. Arsul de gaz pe autostrada nu e placerea mea.
  4. Traseul de maine l-ai gandit pe secundare?...sau pe autostrada?
  5. Vreo sansa la plimbare de 2 zile, cu dormit in Bulgaristan? Ceva gen harta atasata... As baga ceva mai lung.
  6. Daca nu apare neprevazutul, ma bag si io. Confirm Vineri seara.
  7. Se vinde casca pentru doamne si domnisoare Schuberth C3 lady negru mat, marime S (54/55). Casca se prezinta in stare buna, nu a fost niciodata accidentata, nici macar scapata din mana. Vine cu pinlock montat pe viziera si ochelari de soare, cutie + protectie textila. Bonus inclus in pret...o casca pentru domni Schuberth C3 negru mat, marime L (58/59). Casca a fost scapata si prezinta zgarieturi exterioare. Vine cu pinlock montat pe viziera, ochelari de soare, cutie. Predare personala in Bucuresti zona Pallady. 750 lei. Dan O72264O863
  8. d a n

    Lepsa 25.03

    S-ar putea pleca la 09.00 de la benzinaria Mol de langa McDonalds Otopeni, imediat dupa soseaua de centura pe DN1. Dar vad ca nu sunt oameni interesati, nu m-as duce la locul de intalnire doar ca sa plec singur.
  9. Din scurt, ca doar asa iese treaba buna. Maine Lepsa vreunu?
  10. AUTOAGUSTA - schimbat azi gumele moto, mers cu rotile in portbagajul masinii. Pentru schimbat + echilibrat luau oamenii un decent 60 lei (in trecutul recent). Astazi am platit 200 lei. Jecmaneala pe fata, nu mai calc pe acolo, cu toate ca sunt clientul lor de cand au deschis pravalia. Am cumparat de la ei nenumarate seturi de gume pentru toate masinile pe cate le-am avut... i-a durut fix in cwr cand mi-am exprimat nemultumirea.
  11. Nu prea ne intelegem om cu persoana. Dobitoc nu sunt in halul in care sa nu am habar de functionarea sistemului de "plic". Spuneam doar ca nu am primit nici un mesaj, facand referire la remarca ta. Asa e cu comunicarea, se intampla sa existe erori. Nu-i nici un bai din punctul meu de vedere, ne lamurim noi cumva.
  12. Ce mesaje bro? Nu am primit nimic.
×
×
  • Creează nouă...