Sari la conținut

StormStalker

Membru
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de StormStalker

  1. Nu cred ca m-as complica. Initial am vrut sa imi iau Ninja 650(ER6f) SH din Italia si dupa 3 luni de discutii cu italienii, am zis ca nu merita. Sigur e alta piata acolo, dar sunt sanse mai mari sa cumpar ceva cu probleme.
  2. Stiu ca noul S1000RR e la alt nivel, imi placea chiar si cel pre 2019, dar si acela e prea scump. Cred ca o sa ma orientez la ceva mai ieftin de 600 si daca imi place pe circuit, strang bani si mai vad. Imi place cum arata Yamaha R6 2017+, dar e usturator de scump, chiar si SH. Sper doar sa nu dau peste cazane, incepe batalia. Va tin la curent. Multumesc
  3. Atunci raman pe prima varianta, cu 600-le. Vreau sa ma mut de pe strada pe circuit pentru a mai reduce din risc, fara sa renunt complet la acest sport. Continuand ultima idee, credeti ca merita, in principal pentru siguranta personala (nu ma intereseaza ca pierd/castig 500 ms), sa ma uit la modele cu Traction Control, ABS, Slipper Clutch (sa nu blochez roata in caz ca nu apuc sa fac rev matching)?
  4. @goe 75Mersi de sfat. O sa-l contactez pe Denis si vad ce zice. Am ajuns o data la Adancata, dar m-am dat dupa ureche si mai mult am incercat sa invat circuitul. Vad ca e mai subtire decat ma asteptam piata de 600 SH in perioada asta. Ca a doua varianta, crezi ca merita sa iau ceva mai mare daca nu gasesc un 600 care sa mi se potriveasca? Ce diferenta de costuri de mentenanta (pt circuit) ar fi intre cele 2 categorii?
  5. Multumesc frumos de sfaturi, @adidas! Daca decid sa imi iau un motor nou, revin cu o postare. Daca are cineva pareri diferite, sunt deschis sa le aud pe toate.
  6. @adidasDe acord cu tine, asa ma gandeam si eu ca e mai bine. Acum apare o 'problema' financiara, am niste anvelope din 2017, Diablo Rosso 3, nu stiu daca m-as avanta cu ele pe circuit cu aceeasi incredere pe care o aveam acum 2 ani. Parca nu ma lasa inima sa dau 300 Euro si sa merg doar 1 saptamana cu ele, banii nu ii mai recuperez daca vand motocicleta. Da, nu cunosc exact ce costuri asociate sunt pentru mersul frecvent pe circuit, cu siguranta componentele se degradeaza mult mai repede. Poate ma ajuta ca as dori sa raman la categoria de amator, nu ma intereseaza competitiile. Ce 600 ai recomanda? Multi zic ca ar fi bine de luat ceva ieftin in caz ca ma imprietenesc prea bine cu asfaltul, dar in acelasi timp as evita sa repar toata ziua la ea.
  7. Salutare! Va cer sfatul in legatura cu urmatoarea situatie: Ma gandesc sa imi fac motocicleta strict pentru circuit, sau poate inmatriculabila pentru a merge pe ea la service / pana pe circuit. Detin o Kawasaki Ninja 650 2017 (varianta sport-touring), care are suspensii neajustabile (basic), motor 2 cilindrii ~65cai (cuplu bun la mijlocul cursei, foarte echilibrat, dar nu ii plac turatiile mari), pozitie cam dreapta, frane acceptabile, stare tehnica buna. Merita sa investesc bani seriosi in ea sa o fac de circuit sau mai bine o vand si cumpar alta motocicleta mai potrivita? Ma gandesc sa ma orientez catre o sportiva de 600cmc, presupun ca este varianta optima pentru a invata cum trebuie particularitatile mersului sportiv. Ce ma sfatuiti?
  8. Salut! Vibratiile nu sunt atat de deranjante, dar isi fac simtita prezenta destul de mult. De exemplu, ghidonul este montat pe un mic strat de cauciuc. Scaritele au un strat de 2cm de cauciuc pe partea superioara si un alt mecanism pe parte inferioara pentru reducerea vibratiilor. Toate acestea cresc nivelul de confort. Eu sunt foarte multumit de motocicleta, fiind una echilibrata, cu un aspect placut. » Post actualizat in 10 May 2018 08:59 "Vibratiile nu sunt atat de deranjante, dar isi fac simtita prezenta destul de mult." Dau un exemplu ca sa clarific: Daca esti in treapta 4 la 4000rpm, totul este lapte si miere. Daca esti in treapta 3 la +7500rmp si vrei sa ramai la turatia aceea mai mult timp, poveste se schimba. Din fericire, motocicleta are un cuplu destul de bun si accepta 2500rpm in treapta 2, 3100 in treapta 3, 3900 in treapta 4, etc. , fara sa se chinuie la accelerare.
  9. Multumesc tutuor pentru sugestii si informatii! Daca vad ca nu ma incadrez cu timpul, poate renunt la Poiana. Momentan nu a confirmat nimeni ca mai vine. Haideti, dragi colegi! N-as vrea sa ma duc singur. » Post actualizat in 21 Jul 2017 18:07 Ultima strigare! Nimeni interesat? » Post actualizat in 22 Jul 2017 06:43 Am decis sa nu ma duc singur. O sa fac traseul cu alta ocazie si revin cu un feedback. Asfalt uscat!
  10. Am fost acum cateva luni prin zona si nu era nimic. Imi poti da un link extern catre Google Maps? Nu am putut gasi Magura langa Siriu si as vrea sa vad unde este problema inainte sa plec .
  11. Asfaltul: multe portiuni excelente, drumuri normale si cateva cu imperfectiuni(Cheia) Partea cu Targu Secuiesc - Parcul Putna nu am vizitat-o, dar chiar vreau sa vad cum e, deoarece mi-a fost recomandata (pentru moto). Traseu obositor, dar cu parti frumoase. Mers destul de mult pe drumuri serpuite prin paduri, vedem Brasovul de sus, vedem Barajul Siriu si satele de langa, etc. Daca plecam de dimineata, avem timp si sa ne oprim sa facem poze, sa mancam de 2 ori, etc.
  12. Salut! Cine e interesat de traseul acesta? Bucuresti-Cheia-Brasov-Poiana-Parcul Natural Putna(Vrancea)-Targu Secuiesc-Siriu-Bucuresti Sambata, 22/07, 650km, plecare de dimineata.
  13. Multumesc de urarile de bine! Astept sa mai vina si altii cu postari despre experienta lor cu Ninja 650/Z650. Asfalt uscat!
  14. Pretul motocicletei a crescut cu vreo 200EURO fata de modelul anterior, una noua fiind in jur de 7000 EURO. Mai adaugi ceva daca vrei modelul verde, cu stickere si mai scazi daca alegi 2 ani de garantie in loc de 4.(eu am optat pentru reducere ) )
  15. Salut! Nu se mai produce. E obligatorie norma de poluare EURO4 acum. Au luat de la 0 motocicleta, au schimbat cam tot, dar au pastrat functionalitatea modelului.
  16. Salutare! Daca e cineva curios cum arata modelul 2017, postez un link cu succesorul liniei ER6F. /index.php?/topic/746690-detinatori-de-kawasaki-ninja-650-z650/
  17. Cateva poze: » Post actualizat in 27 Jun 2017 14:36 PS: Mersi, XaeL
  18. Salut! Traseul a fost superb! Ne-am oprit inainte de Obârșia Lotrului, de unde incepea sa se strice drumul. Doar pe 2 curbe am intalnit nisip mai mult, dar nu era o problema prea mare, fiind destul de vizibil. Sunt multiple zone, in linie dreapta, care sunt decopertate cca 3m, dar sunt vizibile si nu ne-au creat probleme. Am auzit de la cineva ca in weekend e foarte aglomerat, deci cine reuseste sa ajunga in timpul saptamanii, are de castigat. Pentru mine, care nu am un parbriz care ma ajuta prea mult, singurul dezavantaj a fost numarul mare de km parcursi intr-o zi, aprox 700; m-a prins oboseala la sfarsit, pe autostrada. Am facut traseul in aprox 12h jumate, cu opriri destul de dese, poze, etc. » Post actualizat in 27 Jun 2017 14:29 Daca ma poate indruma cineva cum sa postez multiple poze, fara sa le dau 'resize' la fiecare in parte manual, va arat ce vreme buna am prins si ce peisaje frumoase am vazut. Nu mi le posteaza cu daca le pun cu "drag&drop".
  19. Pe Cheia am tot fost. Cu alta ocazie!
  20. Eu am reusit sa imi eliberez ziua de luni, din fericire.(obv) E un traseu frumos, dar lung si prefer sa nu ma duc singur. Astept confirmare!
  21. Salutare! Vreau sa fac un traseu Bucuresti-Transalpina-Bucuresti luni, 26 iunie si caut colegi sa ma acompanieze. Voiam sa fac plimbarea intr-o zi nelucratoare, dar nu am gasit pe nimeni weekend-ul acesta. Viteza moderata in linie dreapta, plecare de dimineata. Cine e interesat?
  22. Dumnezeu sa-l ierte! Trebuie sa facem ceva, dragi motociclisti, ca sa retina lumea ca suntem si noi in trafic. Este aproximativ al zecelea deces pe care l-am vazut in ultimele luni din cauza intoarcerii neregulamentare a unor masini.
  23. Multumesc! Revin cu mai multe poze cand apuc.
  24. Multumesc! Inca nu am apucat sa-i fac poze intr-un loc mai frumos. Cu prima ocazie, o sa postez!
×
×
  • Creează nouă...