Sari la conținut

altis10

Membru
  • Număr conținut

    126
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    altis10

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    BMW R 1150 GS, Kawasaki KLE500

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

altis10's Achievements

  1. Daca aveti de reparat geci, pantaloni, etc, de piele in Bucuresti va recomand cu caldura pe domnul de la Reparatii haine de piele (e acelasi cu cel din postul de mai sus). Omul e super amabil si profesionist. Mi-a rezolvat problema pe loc. Pentru mine a fost de mare ajutor pentru ca nu reuseam sa gasesc pe cineva care sa ma ajute cu geaca (schimbat ceva capse care se stricasera).
  2. Din pacate nu pot spune nici da, nici nu, ca trebuie sa intreb la service... dar multumesc de idee.
  3. Buna, poate cineva sa ma indrume, sa imi dea o idee in legatura cu un comportament ciudat al R1150GS-ului meu (2002)? Mai precis am observat, de curand, ca uneori simt o lipsa de putere la turatii mici (sub 2000rpm, ~1500rpm) in viteza 2, cand merg usor prin trafic de exemplu, cumulata (uneori) cu tendinta motorului de a se opri tot asa la turatii mici, in momentul in care incerc sa accelerez mai brusc (plecare de la stop). Evident ca atunci cand m-am du in service nu se mai manifesta... :-)), de aceea as aprecia o sugestie despre ce anume as putea verifica. Multumesc frumos! Tibi
  4. Buna, in legatura cu campaniile alea doua deschise pe seria 1150-ului meu, se pare ca trebuie s ama progamez in service si se rezolva... Va spun daca o fost asa simplu... :-) In alta ordine de idei, am o mica problema in ultima vreme cu motorul... Merge frumos la drum intins dar am observat ca undeva pe la 3500-4000 rpm daca bag mana in gaz mai tare are pierderi de putere!! Adica urca in ture si la un moment dat are niste intreruperi bruste si scurte la motor.... Are cineva idee de al ce ar putea fi?! Plizzz, e tare naspa sa te prinda o chestie de asta in plina depasire!
  5. Buna, eu am o pereche de manusi HELD Sparrow, de piele, noi noute care mie imi sunt prea mici. Nu le-am purtat niciodata (nu mi-au incaput pe mana). Le dau cu 150 lei. Ele sunt L (de asta le-am si luat) dar mie nu imi vin desi stiu ca eu port L..., asa ca cred ca cuiva care poarta M i-ar veni "manusa"... Oricum recomand sa le incerci ..., ca na e mai sigur.
  6. Am postat intrebarea asta pe threadul de 1150GS dar banuiesc ca pe acolo nu mai prea intra nimeni.., poate aici ma poate ajuta cineva cu un raspuns? "Buna, stie cineva ce inseamna campanie de service deschisa la BMW pentru R1150GS? Am luat legatura cu cei de la BMW si mi-au spus ca pentru seria mea de sasiu sunt 2 campanii de service deschise - una este o repozitionare a unui cablaj dar cealalata este de inlocuire a unei componente electronice legate de functionarea catalizatorului . Si cica suny gratis... Poate cineva sa ma lamureasca mai exact despre ce anume e vorba? Multumesc...."
  7. Buna, stie cineva ce inseamna campanie de service deschisa la BMW pentru R1150GS? Am luat legatura cu cei de la BMW si mi-au spus ca pentru seria mea de sasiu sunt 2 campanii de service deschise - una este o repozitionare a unui cablaj dar cealalata este de inlocuire a unei componente electronice legate de functionarea catalizatorului . Si cica suny gratis... Poate cineva sa ma lamureasca mai exact despre ce anume e vorba? Multumesc....
  8. Salut, dupa cum v-am povestit intr-o postare anterioara am de jumatate de an un 1150GS. La inceputul sezonului i-am facut revizie completa, schimbat toate uleiurile, niste simeringuri si eram pregatit sa ma bucur de noile senzatii.. DIn pacate nu eram deloc multumit de cum mergea la relanti, unde avea un mers foarte neregulat, cu socuri si uneori chiar se oprea... M-am chinuit o gramada cu ea asa, unii imi spuneau ca asa merge de fapt motorul, ca ar trebui sa mai cresc turatia... Chiar ma resemnasem cu ideea ca poate asa stau lucrurile cand am dat pe grup de numele lui Dan Cata si cum am vazut ca multi sunt multumiti de solutiile lui am zis sa incerc si eu ca poate ii da el cap. Si oricum era o ocazie buna sa ies la o plimbare mai lunga... Am ajuns la Cluj, l-am sunat, i-am dus motorul (stabilisem dinainte ziua) si ...,, surpriza! A doua zi cand m-a sunat sa imi spuna ca e gata parca aveam un alt motor! Torcea atata de frumos ca-mi venea sa-l pup! ))) Am avut tot drumul inapoi in Bucuresti vreme sa-l testez si ce sa zic? Cu toate ploile pe care le-am intalnit cred ca aveam permanent un ranjet larg pe fata.... Asa ca next time cand ajung prin Cluj berea o dau eu!
  9. Nu cred ca era cel original dar, cum acuma a plecat de tot, nici nu mai pot sa-mi dau seama... Cu busonul am rezolvat-o. Multumesc.
  10. Salut, tocmai am intrat si eu in grupul celor cu GS (1150 in cazul meu)... L-am luat in toamna si primavara asta i-am facut o verificare generala (schimbat disc ambreiaj, vre-o 3 cuzineti, uleiuri, etc). Acum vre-o doua sptamani dau o tura prin imprejurimi, Snagov, Caldarusani, inapoi) si totul e ok! W/e trecut plec sa fac o tura mai lunga cu un prieten (sa o vad si eu la drum intins!) spre Dalboka. Vreme faina, ma bucur de cum se simte motorul pe drum..., cand, inainte de Calarasi, ma trezesc ca busonul de ulei e sarit si eu + motocicleta inmuiati in ulei pe toata partea stanga... Am tras pe dreapta, am oprit motorul (eram cu inima stransa ca nu stiam de cat timp merg asa...) si mi-am facut o cruce mare ca nu m-am intins pe jos cat mi-s de lung, tinand cont ca roata spate era pe jumatatea stanga numai ulei... Am adus motorul in oras cu platforma si din fericire am aflat ca motorul nu a patit nimic si doar a trebuit sa iau un buson nou + ulei.... A mai patit asa ceva careva? In ce conditi se poate intampla? E cazul sa stau cu ochii pe busonul ala? Ah, mai jos niste poze cu minunatia....
×
×
  • Creează nouă...