Sari la conținut

Costi97

Membru
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.bicicleteelectrice.com/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR 919 RR Fireblade / Ducati Monster

Costi97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Pe la sigurante te-ai uitat ? Anul trecut am avut si eu o problema de genul asta si dupa vreo doua ore de nervi mi-a trecut prin minte sa verific sigurantele si una din ele era dusa. Dupa ce am schimbat-o a pornit imediat.
  2. Din cate vad si pentru mine e mare Mersi frumos oricum de raspuns. Bafta la vanzare in continuare.
  3. Frumoasa FOC ! Sa o stapanesti sanatos !
  4. Cel mai hazliu stil de a scrie o poveste, adevarata sau nu, pe bune ! Astept cu mare drag urmatoarea poveste
  5. Dinastia sunt multi ... si ar merita impuscati toti ! Din cauza lor era sa ma fac eu praf de cateva ori ca am iesit cu totul de pe asfalt ca sa ii ocolesc, ca unii retarzi mai intra si cu duba si cu tiru, nu doar cu masina mica.
  6. E incredibil ce plaja frumoasa pot sa aiba ! Poza asta e numai buna de wallpaper
  7. Sunt curios cum arata geaca si ce marime e. Ai cumva niste poze cu ea ?
  8. Cateva din serialele pe care le urmaresc acum ar fi: Black Sails - este cu pirati si cum se pregatesc ei pentru cea mai mare captura din viata lor. Grimm - cam greu de clasificat serialul asta. E un fel de serial politist cu monstri care se ascund printre noi. The Blacklist - o echipa FBI care prinde tot felul de maestri criminali The Originals - cam singurul film cu vampiri pe care imi face placere sa-l privesc .... pana cand se intoarce True Blood Crisis - unii rapesc copiii celor mai influenti oameni din america si de acolo povestea se complica Bitten - e despre o familie de varcolaci care se lupta pentru putere cu alti varcolaci. Recunosc ca motivul pt. care am decis sa vad serialul asta e actrita principala )) Continuum - niste teroristi se intorc in trecut ca sa incerce sa schimbe viitorul dupa cum vor ei. Contine multe tehnologii futuriste deci e destul de interesant. Almost human - despre politisti (oameni si roboti) in viitorul apropiat si lupta lor cu criminali care au acces la tot felul de tehnologii. Daca va plac filmele cu adolescenti si ceva probleme majore de script care dau dureri de cap, atunci ar fi si serialele astea, tot SF: Star Crossed The 100 The Tomorrow people
  9. Asta e, se mai intampla si faze aiurea de genul asta uneori. Important e ca nu au patit nimic si cel mai probabil experienta asta o sa-l faca pe baiatul ala sa mearga ceva mai bine pe viitor. Daca nu-l face, inseamna ca atunci chiar e prost.
  10. Salutare. Ar avea cineva niste sugestii de filme japoneze interesante din ultimii ani ? Am tot cautat pe imdb dar din ce am observat japonezii fac incredibil de multe filme si din anumite motive nu prea primesc note pe imdb asa ca nu stiu care film e bun sau nu. Ma intereseaza filmele japoneze pentru ca din ce imi aduc aminte din anii trecuti, absolut toate filmele lor care le-am vazut au fost chiar originale, in comparatie cu cele americane care tot timpul au cam aceasi poveste.
  11. Costi97

    START pe 2014

    Oricum e de apreciat ca incerci sa conduci iarna
  12. Lasa, e bine ca nu ai patit tu nimic. Am patit si eu asa ceva de multe ori cu CBRul. Cea mai nasoala faza de genul asta e cand sa gasit unul cu un SUV sa depaseasca o coloana destul de lunga si al dracu desi a vazut bine mersi ca mai sunt si eu pe drum nu a schitat nici un gest sa se dea un pic mai la o parte ca sa-mi faca loc sau sa franeze. Nu, boul a mers exact pe mijlocul benzii si nici nu mergea drept, parca facea jaloane si inca mai accelera cand eu am trecut razant pe langa el. Am mers vreo 50 de metri daca nu mai mult numai pe marginea drumului pe pietris, iarba si denivelari ca nu mai reuseam sa redresez motocicleta ca sa intru din nou pe asfalt. Saream in sus cu ea pe acolo pe denivelari de ziceai ca sunt cu enduro nu cu sportiva. Am blestemat putin si mi-am vazut de drum, ce dracu sa mai faci. Acasa am vazut ca singura paguba la motor a fost ca incepusa sa-mi curga un semering.
  13. Multam ! Chiar e tare jocu' ala Inca o intrebare Aveti niste sugestii pentru jocuri care ar putea sa placa unei femei in conditiile in care nu vrea joc cu impuscaturi, curse, rpg ori strategii ? Mie nu-mi vine nimic in minte la ora asta
  14. Salut baieti Aveti vreo sugestie pt. un joc (sau mai multe) cu tiruri cu care sa-mi pierd timpul in urmatoarele zile ? Nu ma intereseaza ceva ultra-realist, vreau doar sa conduc tiruri, sa iau comenzi dintr-o locatie si sa merg zeci si sute de km pe harta, prin orase, munti si tot asa. Jocul poate sa fie mai nou sau si vechi de 10 ani
×
×
  • Creează nouă...